Jump to content



Σβήνει το PC!


TheoDV

Recommended Posts

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Βασικά σύμφωνα με το speed fan ειμαι σε θερμοκρασίες 45-46 και σύμφωνα με το real temp eimai 40!

Οι θερμοκρασίες είναι καλές ή δεν είναι? Ο chris λεει οτι ειμαι πολύ ψηλα...Έβαλα ενα game να δω αποτελέσματα και το real temp κατεγραψε max 49-50 σε όλους!:crazy:

Εδω σου λεω εφτασα 50 μόλις έβαλα το game και τώρα χωρίς να κάνω τίποτα το τρομερό είμαι 44...!

@sofos1990 40-45 βαθμουσ στον 6600 ειναι πολλοι

Δεν είναι.

Τι εννοείς "στον 6600 είναι πολλοί"; Ένας Ε8500 πχ κάνει party στους 45;

Τι λέτε ρε παιδιά; Τι υπερθέρμανση με 40 και 50 βαθμούς;

Οι επεξεργαστές έχουν αντοχή μέχρι 90+!!!

Σε καμία περίπτωση δεν παίζει υπερθέρμανση με τέτοιες θερμοκρασίες.

Εγώ θα έλεγα να τα αποσυνδέσεις όλα από το pc, να αφήσεις μόνο πληκτρολόγιο, ποντίκι κ οθόνη, και να τρέξεις memtest και ένα πρόγραμμα για να δεις αν έχεις bad sectors(πχ hdd regenerator). Αν είσαι οκ από αυτά ρίξε και μια ματιά στον event viewer των windows. Εκκίνησε από ένα Linux ή Windows LiveCD και δες άμα το κάνει κ από εκεί.

Επίσης πες μας, κάτω από τι συνθήκες κλείνει; πχ βάζει κάτι συγκεκριμένο να κάνει κ κλείνει; Έλεγξε κ για ιούς για καλό και για κακό.

Δεν βγάζει τίποτα...Απλά στα καλά του καθουμένου κλείνει...!Τροφοδοτικο δεν παίζει να είναι που έχω μικρό? 400 watt με SLI ομως!

για SLI θες ενα αρκετά μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Και άν έχεις και δύο κάρτες γραφικών ξέχασε το αλλαγή κατευθείαν για ενα 500+ τροφοδοτικό.

Θα σου έλεγα να πάρεις ενα modular για να έχεις καλύτερη ροή αέρα στο κουτί απο Coolermaster.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1093134&page=2&category=69977705&catalog=20

Επίσης κοίτα την ροή αέρα στο κουτί γιατί δυο κάρτες σε ενα κουτί που δεν έχει καλή εισροή/εξαγωγή αέρα είναι σαν να βάζεις ενα καλοριφέρ μέσα στο κουτί. Κάθε μια καρτα γραφικών βγάζει τουλάχιστον 70 βαθμούς αέρα σε πλήρη χρήση. Καινούριο τροφοδοτικό, καλύτερα φανάκια και θα βρείς την υγειά σου.

Ναι αυτό είχα σκοπό να κάνω...Λέω να πάρω ενα της CoolerMaster 620 watt...Κ επισης θα βαλω ψυχτρα στον επεξεργαστη άλλη. Τι προτείνεις?

βασικά έχουν αρκετά reviews απο ψύκτρες εδώ στο lab οπότε είμαι σίγουρος οτι μια απο αυτές που προτείνονται είναι ΟΚ. Εγώ απο προσωπική εμπειρία για Socket 775 είμαι παρα πολυ ευχαριστημένος με τις Coolermaster Hyper 212 και Asus Triton 75. Στην Hyper 212 έβαλα και δύο φανάκια και τον Phenom 9750 125W τον έχει στα 33C idle/ 39-40C full load. Πολλά παιδιά πιστεύω θα πουν οτι καλό θα ήταν για σενα μια Thermalright Black αλλά ειναι καθαρά πόσο θες να ξοδεψεις. Η Hyper 212 για μένα είναι απλα ενα οικονομικό αστέρι ψυκτρα για 20 Ευρώ.

όχι η Hyper TX είναι διαφορετική απο τη 212. Αλλά και η Hyper TX είναι αρκετά καλή, δεν κάνει δραματικά αποτελέσματα αλλά το φανάκι που έχει πάνω είναι πάρα πολυ καλό σε χαμηλές στροφές. Η πιο καινούρια που είναι απο την Coolermaster είναι η V8 και το review που είναι up δείχνει παρα πολυ καλά αποτελέσματα. Με την ΤΧ είχα ενα Dual Core και τον Ε6400 και πηγαινει σε νορμαλ θερμοκρασίες. Μην περιμένεις να κάνεις overclocking με την ΤΧ αλλά για νορμάλ χρηση είναι αρκετά καλή. Το καλό που έχει η 212 είναι οτι μπορείς να βάλεις δύο 120μμ σε διαφορετικές ροπές για να δημιουργήσεις μια διαφορά ροής αέρα και αυτό ειναι ιδανικό για γρήγορη εναλλαγή κρύου/ζεστού αέρα και βγάζει ιδανικά αποτελέσματα που προσφέρουν οι πιο ακριβές ψύκτρες του εμπορίου.

Πάρε μια Coolermaster V8 και ειμαι σίγουρος οτι θα είσαι 100% χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα.

Κανει και 54 ευρα ομως...Η 212 κανει 25!Τι μου είπες να βαλω στην 212???

Ε πες μας ότι έχεις μικρό τροφοδοτικό!!!

Πήγαινε πάρε κανένα 500άρι-550άρι τροφοδοτικό (όχι noname όμως), και άσε τις ψύκτρες. Μια χαρά θερμοκρασίες έχεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.