tasatva Οκτώβριος 29, 2008 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Κάποιος με ξεκοίλιασε μόλις, ΑΑΑΑΚαλό, είχα χρόνια να παίξω τέτοιο παιχνιδι Online και θυμήθηκα γιατί σταμάτησα.Είναι εθιστικά, σχεδόν όπως και το Dota Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 29, 2008 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Ποιες πορτες πρεπει να ανοιξουμε στο router?Το PunkBuster ειναι απαραιτητο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 29, 2008 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 γιατι ρε ^%&$^(* συνεχίζουν το ίδιο κλείδωμα key με account??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Οκτώβριος 29, 2008 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Καλό το παίγνιον....Λεπόοοοοον.....ποιο καλό παιδί θα φτιάξει lab-server να ξεσκιστούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 30, 2008 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Πωπώ... ελιωσα χθες Το θέμα με το recoil, σαν να εξαφανίστηκε χθες, δεν ξέρω... να τραβάει τίποτα updates?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Οκτώβριος 30, 2008 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Εγώ το γύρισα στο COD4, δεν με ενθουσίασε... κατι εχει αλλάξει η κίνησηΕλπίζω να το βελτιώσουν οταν βγει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimalex Οκτώβριος 30, 2008 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Μια απο τα ιδια δεν ενθουσιαστικα.Απο γραφικα καλα αλλα κινηση,οπλα,ηχος οπλων θελει βελτιωση. Mου θυμισε MOHA. Ισως και πιο καλο το MOHA. Οσο για τα σκυλια απλα ελεοςς.Υ.Γ Το COD2 ΠΑΡΑΜΕΝΗ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ FPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrasta Οκτώβριος 30, 2008 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Μια απο τα ιδια δεν ενθουσιαστικα.Απο γραφικα καλα αλλα κινηση,οπλα,ηχος οπλων θελει βελτιωση. Mου θυμισε MOHA. Ισως και πιο καλο το MOHA. Οσο για τα σκυλια απλα ελεοςς.Υ.Γ Το COD2 ΠΑΡΑΜΕΝΗ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ FPS.Δυστυχώς και λέω δυστυχώς γιατί περίμενα πολύ καιρό το νέο COD, θα συμφωνήσω απόλυτα. Γενικά μου φάνηκε πολύ πιο ψεύτικο σε όλα του συγκριτικά πάντα με το COD4 και μου θύμισε αυτό που είχα πάθει όταν έπαιξα για λίγο το Medal Of Honor Airborne (MOHA) ενώ κανονικά έπαιζα το COD4. Μου φάνηκε ψεύτικο στις κινήσεις, ζουμ ιν και ζουμ αουτ, τρέξιμο, kills και άλλα. Τα γραφικά όντως αρκετά καλά αλλά το gameplay και η φευγάτη αίσθηση κινήσεων που μάγεψε στο COD4 θεωρώ οτι λείπει. θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία όταν βγεί κανονικά αλλά αν δω τα ίδια θα γυρίσω με πολύ άνεση στο COD4 που "δεν παίζεται".Τα σκυλιά μάλλον είναι καλύτερα απο το ελικόπτερο. Xτες δεν με έφαγαν περισσότερο απο 2 φορές (για κάθε φορά που τα φώναζε αντίπαλος) ενώ το ελικόπτερο είχε τύχει να με φάει 5 ή 6 φορές κάποιες φορές. Παραήταν το κακό με αυτό το πράγμα και είχα και κακή παράδοση γιατί μάλλον το βάραγα συνέχεια και μου κρατούσε κακία... :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 30, 2008 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Παιδιά beta είναι ακόμα, έχει πολύ δουλειά Άμα είναι παπάτζα, εδώ είναι το CoD4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 30, 2008 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 τα γραφικα του ηταν χειροτερα απο του 4 η ειναι ιδεα μου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 30, 2008 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 τα γραφικα του ηταν χειροτερα απο του 4 η ειναι ιδεα μου??Ίδια μηχανή έχουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Οκτώβριος 30, 2008 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Και εμένα έτσι μου φάνηκε, αλλα προφανώς και δέν μας τα δείχνουν όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Οκτώβριος 30, 2008 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 +1^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 30, 2008 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Παιδια εμενα μου αρεσε παντος τρελα....αν και δεν εχω βρει server ακομα που να μπορω να παιξω μια πιστα αρκετη ωρα...αλλα τι να κανουμε....δυσκολο παντος...σε θεμα οπλων..δεν σκοτωνεις τοσο ευκολα οπως στο CoD4:D 19lvl και ανεβαινουμε :tongue: Ονομα=ProPi (αν με βρειτε πουθενα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 30, 2008 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 Μολις κυκλοφορησε το παιχνιδακι τα wallhacks και aimbots τι τα θελουν γαμ#$#@# σπιτι τους ? Απλα ελεοC :fist::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 30, 2008 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2008 λιωσιμο σου ερχομαι!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Οκτώβριος 31, 2008 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 Το κατεβασα και δεν ξεκιναει καθολου. Χp professional στο συστημα της υπογραφης. Να σημειωσω οτι το cod4 το παιζει κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Οκτώβριος 31, 2008 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 Θα πεσει πολυ λιωσιμο!!!!:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 31, 2008 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 Εμ όταν εγώ σας λέω ότι το COD και κάθε COD θέλει τον Γερμανό του (είτε με τους καλούς είτε με τους κακούς) δεν με ακούτε... Aρε MOHA, COD1&2, Bf1942 που είστε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Οκτώβριος 31, 2008 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 Αν βγει ενα batlfield 1942 με γραφικα cod4 θα πεσει το καψιμο του αιωνα:toomuchne οσο για το cod ας περιμενουμε να βγει κανονικα....(κλασσικα με patch updates κλπ κλπ) και βλεπουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.