stackeras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2008 Multiplayer beta client now available Activision has released the multiplayer client for the PC version of Call of Duty: World at War, a new first person shooter sequel developed by Treyarch Invention. Visit this website to obtain your key. Call of Duty: World at War will be available in North America on November 11, 2008, and in the UK on November 14, for PC, Xbox 360, PS3 and Wii. Instruction 1-Download the PC Beta Installer from the below mirror links. 2-Install the game using the CD-KEY you received in your email 3-Download the in game instruction manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 thanks για την ενημερωση. :jump1:οταν βρω χρονο θα το δοκιμασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Οκτώβριος 29, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 θέλει αρκετή ώρα για να στείλουν το serial μετά το register... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Οκτώβριος 29, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 demo.http://callofduty5.tv/?p=471 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 29, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 OMG OMG OMG Torrent dl παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrasta Οκτώβριος 29, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 to game ήδη κατεβαίνει ενώ μου έστειλαν και κωδικό. Δεν γνωρίζω την διαδικασία του registration. Οποια και αν ειναι θα έχω προλάβει να την κάνω μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι απο τη δουλειά. Οπότε θα είμαι έτοιμος για τρελό ξενύχτι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Οκτώβριος 29, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 To πηρα το key!!Μονο register θελει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Installing.... :triniti:OMG κόβονται χέρια πόδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 29, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Χμμμμμμ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΚΑτεβαινει και περιμενουμε κωδικο....πωπω πολεμο στο σπιτι μυρίζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 29, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Ξεκίνησαν τα προβληματα...Κανω install..περναω τον κωδικο που μου δινουν...και μετα απο 1 λεπτο παιχνιδιου με πεταει και μου λεει οτι αλλος χρησιμοποιεί τον κωδικο μου.....Γνωμες ? τι κανω ? το σπαω η οχι ? :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 29, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Ρε παιδια εκανα register χθες το βραδυ αλλα δε μου εστειλαν κανα κωδικο. Επισης λεει οτι ο κωδικος θα ειναι και στο profile αλλα δεν βλεπω να υπαρχει κατι. Τι κανω λαθος? edit: ακυρο ξαναγραφτηκα με αλλο email και μου εστειλαν κατευθειαν το key. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrasta Οκτώβριος 29, 2008 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Ρε παιδια εκανα register χθες το βραδυ αλλα δε μου εστειλαν κανα κωδικο. Επισης λεει οτι ο κωδικος θα ειναι και στο profile αλλα δεν βλεπω να υπαρχει κατι. Τι κανω λαθος?τι να πω, ίσως να έστειλαν πρώτα στα εγγεγραμμένα μέλη και ίσως σε κανα δύο μέρες να κάνουν μία "σούμα" και να στείλουν σε όλους τους καινούργιους, σε αυτούς δηλαδή που γράφτηκαν μετά την κυκλοφορία ή παράλληλα (μιάς και αναφέρεις οτι γράφτηκες χτες βράδυ) του CODWOW pc beta multiplayer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Οκτώβριος 29, 2008 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Εγω σημερα τον πηρα αμεσως με το register...Κοιταχτε εδω http://www.fileplanet.com/promotions/codwaw/download.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Οκτώβριος 29, 2008 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Πήρα κωδικό και I'm downloading. Το βραδύ θα σας δω στο πεδίο της μάχης. Ελπίζω να έχει ξιφολόγχη . Lock and load guys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 29, 2008 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Ρε παιδια...εκανα και 2ο account...και εβαλα τον 2ο κωδικο και ΠΑΛΙ μου λεει οτι χρησιμοποιειται...Γ@μω το κε**** μου:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 29, 2008 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 downloading...:smoke:key ready Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Οκτώβριος 29, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Πήρα κωδικό και I'm downloading. Το βραδύ θα σας δω στο πεδίο της μάχης. Ελπίζω να έχει ξιφολόγχη .Lock and load guys. έχει ξιφολόγχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 29, 2008 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Το μόνο που είδα τραγικό μέχρι στιγμής και ελπίζω να είναι θέμα του beta και μόνο, είναι ότι τα όπλα δεν έχουν recoil καθόλου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Οκτώβριος 29, 2008 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση...Επανέρχομαι με εντυπώσεις.:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Οκτώβριος 29, 2008 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 έχει ξιφολόγχη! Ωραιότατα θα πέσει ξεκοίλιασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.