Melkon Νοέμβριος 3, 2008 #22 Νοέμβριος 3, 2008 μιλαμε total ovehaul.Αρχιζα να παιζω στις 4,30 και τελικα εκανα exit στις 9:nerd:
space_cowboy Νοέμβριος 3, 2008 #23 Νοέμβριος 3, 2008 μονο εμενα μου φανηκε copy paste του oblivion με διαφορετικα σκηνικα και storie?gameplay ακριβος το ιδιο πραγμα...
Melkon Νοέμβριος 3, 2008 #24 Νοέμβριος 3, 2008 λογικο ειναι αφου ειναι απο την ιδια εταιρια-μηχανη γραφικων του oblivion!
Πριονέτο Νοέμβριος 4, 2008 #25 Νοέμβριος 4, 2008 μονο εμενα μου φανηκε copy paste του oblivion με διαφορετικα σκηνικα και storie?gameplay ακριβος το ιδιο πραγμα...Ναι όντως, δεν εχουν αλλάξει και πολλά πραγμάτα,όχι ότι είναι κακό βέβαια.Ούτως ή αλλως λίγα είναι τα νέα παιχνίδια με προτότυπο gameplay.
angel_f Νοέμβριος 4, 2008 #26 Νοέμβριος 4, 2008 Ειναι καταθλιπτικό το σκηνικό του, πολύ μαυρίλα και μιζέρια Δύσκολα παλεύεται Προτιμούσα το σκηνικό του Oblivion, τα τόπια ήταν χάσιμο...
tarasque Νοέμβριος 4, 2008 #27 Νοέμβριος 4, 2008 postapocalyptic κατάσταση, μαυρίλα μουντάδα κλπ κλπ εγώ ακόμα το περιμένω ρε γαμώτ
dexter20csgr Νοέμβριος 7, 2008 #29 Νοέμβριος 7, 2008 Το τερμάτισα μετά από 25 ώρες gameplay συνολικά και με τον βορειοδυτικό χάρτη σχεδόν ανεξερεύνητο...Το παιχνίδι ειναι απλά κορυφή,τρομερή ατμόσφαιρα,σε βάζει τελείως σε κλίμα "end of days" , "παναιαμ΄ποιος μας σωνει"...Εχω μια μικρή εντύπωση ότι στο Oblivion ήσουν ποιο ελεύθερος σε σχέση με το fallout 3...Βεβαια τ ο να μπούμε σε διαδικασία σύγκρισης είνα λίγο αστοχο...Anyway εννοείται ξανακάνω load σε διάφορα σημεία να ακολουθήσω διαφορετικες προσεγγίσεις και να ανακαλύψω και όλο το χάρτη με τα sidequests...Bottom line , το παιχνίδι τα ΚΑΡΑΣΠΑΕΙ!!!
ShadowRunner Νοέμβριος 7, 2008 #30 Νοέμβριος 7, 2008 Τα σπάει έ; γμτ και το έχω πόσο καιρό και δεν το έβαλα ακόμα lol
Γιωργος_Μ Νοέμβριος 7, 2008 #32 Νοέμβριος 7, 2008 Πραγματι παιχνιδαρα οποιος εχει στοιχειωδη επιθυμια να παιξει rpg , εχει βρει τον επομενο του τιτλο.
Melkon Νοέμβριος 8, 2008 #33 Νοέμβριος 8, 2008 παιδες....fin! Το τελειωσα!Μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις αν και θα ηθελα να ηταν λιγο πιο μεγαλο(1-2 ωρες + θα ηταν καλα)μολις βρω χρονο ευελπιστω να του κανω αλλη μια run αλλα διαφορετικα!
Daidalos Νοέμβριος 8, 2008 #34 Νοέμβριος 8, 2008 Το ξεκινησα και εγω και φαινεται πολυ καλο. Θυμιζει εντονα oblivion αλλα αυτο δεν ειναι κακο.
NikMark Νοέμβριος 8, 2008 #35 Νοέμβριος 8, 2008 (edited) Παίδες, υπάρχει ήδη Patchάκι ή ιδέα μου είναι;Fallout 3 Patch 1.0.0.15 Released ! * Fixed occasional crashes when exiting the game or using Alt F4 to exit. * Fixed crashes when using Alt-Tab while binks or credits were playing. * The game now restarts properly after title updates finish installing.Και το πρώτο φιξάκι, ήδη το βίωσα κατά των εξόδων μου απ'το παιχνίδι! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8, 2008 από NikMark
Vasot Νοέμβριος 8, 2008 #36 Νοέμβριος 8, 2008 Ειναι καταθλιπτικό το σκηνικό του, πολύ μαυρίλα και μιζέρια Δύσκολα παλεύεταιΠροτιμούσα το σκηνικό του Oblivion, τα τόπια ήταν χάσιμο... Το παιχνιδι ειναι post apocalyptic oπως και τα προηγουμενα της σειρας.... Μετα απο πυρηνικο ολοκαυτωμα πως νομιζεις οτι θα ηταν ο τοπος ?? Αμα θες πολυχρωμα τοπια με λουλουδακια και ουρανια τοξα και χαριτωμενα ζωακια κλπ πηγαινε παιξε κανενα World of Warcraft
KoMM Νοέμβριος 8, 2008 #37 Νοέμβριος 8, 2008 γιατι δηλαδη μετα απο πυρηνικο ολοκαυτωμα να μην υπαρχει χρωμα; το χει ζησει κανεις και ξερει πως ειναι;Επισης αλλο oblivion αλλο wow...ffs δηλαδη
NikMark Νοέμβριος 8, 2008 #38 Νοέμβριος 8, 2008 Ρε παίδες, στα όπλα, έχει: Dam, WG, Val και CND. Εκτός το πρώτο που σημαίνει Damage, τα υπόλοιπα, μπόρει κάποιος να μου τα εξηγήσει παρακαλώ;
Melkon Νοέμβριος 8, 2008 #39 Νοέμβριος 8, 2008 WG=βαροςVal=αξιαCND=απο οσα εχω καταλαβει ειναι η ακεραιοτητα δλδ το ποσο χαλασμενο ειναι(αν τελειωσει σπαει!)
Recommended Posts