ReaperX Δεκέμβριος 24, 2008 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2008 Eπιτέλους βρήκα το Collector's...:happy2:Σάββατο θα το 'χω λογικά!!:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Δεκέμβριος 25, 2008 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2008 (edited) εγω γιατι το εχω βαρεθει ηδη? ολο μιλα με τον εναν, μιλα με τον αλλον ειναι!:hmm: Ετσι ειναι τα πραγματικα RPG αρχηγε. Και δεν μιλαω για τυπου Diablo η WoW που ολη την ωρα πατας ενα κουμπι και σκοτωνεις σχεδον οποιον βρεθει μπροστα σου, αυτο μπορει να το κανει ευκολα και ο 13χρονος ξαδερφος μου εξαλλου... ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ DLC ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... FALLOUT 3 - Operation: Anchorage (release date January 2009) Operation: Anchorage, which let players re-create a massive battle between American and Chinese forces in Alaska. Though details were thin, Bethesda said that this feat is accomplished via "military simulator," presumably something similar to the Matrix-meets-Mad Men virtual reality in the mission "Tranquility Lane." Στρατιωτης με M72 Gauss rifle (οποιος εχει παιξει Fallout 2 θα το θυμαται...) Στρατιωτες με T-51b Power Armor (o προγονος των power armor που υπαρχουν στο παιχνιδι) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 25, 2008 από Vasot Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Δεκέμβριος 30, 2008 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 κανεις που το εχει τελειωσει? εγω παιζω-παιζω και τελειωμο δεν εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. John Ιανουάριος 9, 2009 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Χμμ, το Operation Anchorage φαίνεται ενδιαφέρον. Ειδικά η εικόνα με τα κανόνια υπόσχεται πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 9, 2009 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Aναμένται patch που απ' ότι λένε θα πάει το level cap στο 30!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 9, 2009 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Μετά το STALKER νομίζω αυτό εδώ είναι ότι πρέπει. Παίζει τίποτε σε artifacts... καμμιά "σειρά" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sehar Ιανουάριος 12, 2009 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Μου γονατισε την cpu το ρημαδι αλλα εχω παιξει απειρες ωρες εστω και αν σερνεται. Πολυ κολλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 12, 2009 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Τι είναι το Anchorage ? Πως θα το βάζεις ; Κάτι σαν addon και έτσι;Το τερμάτισα και στεναχωρήθηκα, διότι είδα λίγο στο net κάτι ανοιχτούς χάρτες με το πόσα πράγματα έχει να κάνεις και μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα LOL, πάντως κάτι περίεργο όσο το έπαιζα όλα καλά και ωραία σε 1920 και μόλις το τερμάτισα και πάω να το ξαναρχίσω από ένα save μου, όλη την ώρα τρώει κολλήματα grrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιανουάριος 13, 2009 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 The first of three downloadable expansion packs for Fallout 3 will arrive on January 27, developer Bethesda today revealed alongside its release of the new 1.1 patchhttp://www.shacknews.com/onearticle.x/56731 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιανουάριος 13, 2009 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 Βγήκε και patchFallout 3 v1.1.0.35 Patchhttp://www.gamershell.com/news_67486.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Φεβρουάριος 9, 2009 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 Ωραίο παιχνιδάκι σε γενικές γραμμές, αλλά πολύ σύντομο. Το τερμάτισα πολύ γρήγορα και ας προσπαθούσα επίτηδες να το τρενάρω με το κωλοβάρεμα στα subquests...To oblivion, αν και κατώτερο στα rpg στοιχεία, με μικρότερη έμφαση στη λεπτομέρεια και γενικά με λιγότερο βάθος, ήταν σίγουρα εκτενέστερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnidis Φεβρουάριος 9, 2009 #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 Παρα πολυ ωραιο παιχνιδακι!!Η κεντρικη ιστορια ειναι στα αληθεια πολυ μικρη αλλα με τα subquest χανεσε....Εγω εχω αφησει μονο το τελευταιο mainquest κ εχω αρχισει το ψαξιμο.(ενα ακομα + ειναι οτι δεν χρειαζεσαι top μηχανημα για να το παιξεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 9, 2009 #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 εγω απο την 1η πολη που πηγα αρχισα να το βαριεμαι..και το παρατησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Φεβρουάριος 9, 2009 #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 Ουτε γω την παλεψα με το fallout...το παρατησα γρηγορα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Φεβρουάριος 10, 2009 #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Σε όσους κολλάει το Fallout 3 μπορούν να δοκιμάσουν το εξής...Στο φάκελο My Documents\My Games\Fallout 3υπάρχει το αρχείο fallout.ini.Κάνουμε edit και ψάχνουμε τη γραμμή bUseThreadedAI=Την αλλάζουμε σε bUseThreadedAI=1 και μετά προσθέτουμε από κάτω τηνiNumHWThreads=2Δηλ. μετά τις αλλαγές το αρχείο θα δείχνει έτσι...SSaveGameSafeCellID=2AEEAbUseThreadedAI=[B]1iNumHWThreads=2[/B]bChangeTimeMultSlowly=1Με bold είναι οι αλλαγές.Δείχνει να έχει πρόβλημα με τους 4πύρηνους οπότε περιορίζοντας το engine στους 2 πυρήνες βελτιώνεται.Σε όσους συνεχίσει να κολλάει μπορούν να δοκιμάσουν επίσης να κάνουν disable το φίλτρο ffdshow ( video & audio ). Στο configuration του ffdshow υπάρχει επιλογή "Do not use ffdshow in:" και να πείτε να μη τρέχει το φίλτρο όταν φορτώνει το παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melodic Φεβρουάριος 28, 2009 #76 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 Και εγω το βαρεθηκα μετα απο 2ωριτσες δεν σε κραταει στην τσιτα!!! ...Γραφικα κ gameplay ειναι κορυφη ομως... Θα του δωσω μια ευκαιρια ακομα . (μετα απο αυτα που διαβασα εδω)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 28, 2009 #77 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 (edited) Παιδια στο συστημα μου στα vista 64 bit δεν μπαινει με τιποτα στο παιχνιδι, κολλαει μετα τα menu στο loading! Aντιθετα με τα XP 64 BIT παιζει μια χαρα!Ξερεις κανεις τι παιζει στα vista και δεν παιζει με τιποτα? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 28, 2009 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Φεβρουάριος 28, 2009 #78 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 Παιδια στο συστημα μου στα vista 64 bit δεν μπαινει με τιποτα στο παιχνιδι, κολλαει μετα τα menu στο loading! Aντιθετα με τα XP 64 BIT παιζει μια χαρα!Ξερεις κανεις τι παιζει στα vista και δεν παιζει με τιποτα?Μια χαρά παίζει εδώ όπως και σε άλλους που ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
melodic Μάρτιος 2, 2009 #79 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Παιδια στο συστημα μου στα vista 64 bit δεν μπαινει με τιποτα στο παιχνιδι, κολλαει μετα τα menu στο loading! Aντιθετα με τα XP 64 BIT παιζει μια χαρα!Ξερεις κανεις τι παιζει στα vista και δεν παιζει με τιποτα?Κ εγω σε vista 64 bit το παιζω και ολα οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάρτιος 2, 2009 #80 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Μια χαρα παιζει οντως ειμαι και εγω απο αυτους που το παρατησαν παντως....στην αρχη μου φανικε πολυ ενδιαφερων αλλα μετα το χασα καπου.Ισως το ξαναπιασω να δουμε:meeting: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts