jpavly Νοέμβριος 9, 2008 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 WG=βαροςVal=αξια CND=απο οσα εχω καταλαβει ειναι η ακεραιοτητα δλδ το ποσο χαλασμενο ειναι(αν τελειωσει σπαει!) CND=Condition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Νοέμβριος 9, 2008 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 σωστος την λεξη δεν μπορουσα να βρω απο τη συντομογραφια!:mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Νοέμβριος 9, 2008 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Δεν έχω παίξει το game, αλλά και μόνο που είδα στα trailers ότι έχει όπλο που πετάει στα 20m δίπλα σου "πυρηνικούλες" και έσυ μετά συνεχίζεις το έργο σου ανενόχλητος, ξενέρωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Νοέμβριος 9, 2008 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Για το demo που ρωτησα εχει κανενας το link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 10, 2008 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2008 είναι free roaming σαν το far cry 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Νοέμβριος 10, 2008 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2008 @fusion δεν νομιζω να εχει βγει demo@the blade ναι ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 12, 2008 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Kάποιες αποστολές μου βγήκαν λίγο μπερδεμένες αλλά οκ την πάλεψα.. κυρίως όταν μου τέλειωσαν σε μια φάση τα τσιμπιδάκια για τις πόρτες κι έσπασα μια κλειδαριά, τρελάθηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Νοέμβριος 12, 2008 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 To πιαχνιδι γινεται ολο και καλυτερο οσο προχωραει. Πολυ ωραια quests με πολυ καλο story στα περισσοτερα. Παντως πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλο. Ειδικα αν θες να το ψαξεις το παιχνιδι περνανε οι ωρες και δεν το καταλαβαινεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 12, 2008 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Σίγουρα... έψαξα στο νετ και walkthrough και είδα πως έχει και πολλά παράλληλα quests πέρα από τον βασικό σκελετό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 26, 2008 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Αντε θα το δοκιμασω κεγω ως φαν του Obliv:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 26, 2008 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Μιλάμε το παιχνίδι είναι :banging: το μόνο που μου την έδωσε είναι ότι τα όπλα που έχω δεν είναι δυνατααααααααααα και τα κωλόzombie :toomuchne :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissteve Νοέμβριος 26, 2008 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Το παιχνίδι ειναι ενα oblivion με με πιο σύγχρονα όπλα :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 26, 2008 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Μιλάμε το παιχνίδι είναι :banging: το μόνο που μου την έδωσε είναι ότι τα όπλα που έχω δεν είναι δυνατααααααααααα και τα κωλόzombie :toomuchne :toomuchne Δε θέλω να σε spoilάρω, αλλά τα Feral Ghouls υπάρχει τρόπος να τα...αντιμετωπίσεις. Ένα hint μόνο για να σε βοηθήσω - Tenpenny. Το παιχνίδι btw τα σπάει ΠΟΛΥ άσχημα, σίγουρα δεν είναι Fallout σαν τα παλιά, αλλά σίγουρα δεν είναι και "το-παίζει-και-14χρονο-Oblivion". Πολύ ποιοτική και καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxontoula Νοέμβριος 26, 2008 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Τι να spoil-αρεις βρε. Για πες τον τρόπο γιατι κ μενα με δυσκολευουν τα Ghouls:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Νοέμβριος 27, 2008 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Εμένα πάλι τα Fera ghouls μου φάνηκαν οτι ήταν εντελώς cannon fodder...Κοινώς φεύγαν άκλαφτα...3 κατακεφαλίδια με το sledgehammer θελανε...Είχα ανεβάσει τα melee weapons και είχα χώσει strength...Επίσης αργότερα στο παιχνίδι θα ανακαλύψεις τον τέρμα εύκολο τρόπο να τα ψοφας...Burn those motherfathers Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 6, 2008 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 Ρε παιδια για πεστε κανα τιπ για το πως φτιαχνεις χαρακτηρα, μπας και το αρχισω κι εγω.Γενικα μου αρεσει tank φαση (γιουργια) αλλα διαβασα γενικα οτι δεν "βολευει" αυτο στο fallout 3.Να το παω σε ranged attack φαση.Βασικα προτεινετε ενα χαρακτηρα, και που να δωκω αρχικα τα points του strength/int/agili etcetc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takitos Δεκέμβριος 12, 2008 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias_d Δεκέμβριος 14, 2008 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Φοβερό παιχνίδι. :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 14, 2008 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Πολύ καλό. Φοβερό παιχνίδι. :jump1: Με πείσατε , θα το πάρω :D :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Δεκέμβριος 24, 2008 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2008 εχω πορωθει με το game! τα σπαει λεμε! ειμαι lvl 4 τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts