Spyrious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Έχω το USR9108.Επειδή έχω ήδη κάποια κομμάτια για ασύρματο δίκτυο αλλά δεν υποστηρίζουν όλα το ίδιο security και είναι και διαφορετικών εταιριών,με αποτέλεσμα δεν παίζουν σωστά.Θέλω λοιπόν να τα ανανεώσω.Με κεντρικό το υπάρχον USR9108.Θέλω να συνδέεται 1 HTPC και 1 Laptop που έχει ασύρματη κάρτα.Άρα χρειάζομαι.1 Ασύρματη κάρτα δικτύου και1 Ασύρματο Bridge ή καλύτερα Repeater.Λόγω απόστασης.Όποιο είναι φθηνότερο και δουλεύει καλύτερα.Θέλω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβατότητα και αξιοπιστία.Τι μου προτείνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2008 Το HTPC έχει Wifi? Πόσο είναι η απόσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Οκτώβριος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2008 Δεν είναι μεγάλη αλλά δεν είναι ευθεία και δεν έχω σήμα χωρίς κάποιο repeater/bridge Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2008 Εγώ έχω το Netfaster IAD που δίνει η HOL στα DP και το έχω μέσα σε ένα ντουλάπι, και στην ευθεία με το pc είναι 3 τοίχοι και έχω κάπου 80% σήμα και συνδέομαι στα 48mbps...Παράξενο μου κάνει το USR να μην έχει αρκετή ισχύ...μήπως έχει καμιά ρύθμιση για την ισχύ εκπομπής, ή κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 29, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Έχει ρύθμιση ισχύος αλλά από default είναι στο 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.