Jump to content

Μαζική διαμαρτυρία χρηστών για τα προβλήματα του δικτύου της Forthnet

greekfragma

Recommended Posts

Έφυγα από forthnet και ησύχασα ! Με είχαν τρελάνει ...... αμέτρητες αποσυνδέσεις τη μέρα

Στο τέλος ζητούσαν και τέλη αποσύνδεσης ........... :tomato:

Δεν τους έκατσε ! :happy2:

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Πρόβλημα πάλι με το link προς Φρανκφούρτη, όσοι έχουν forthnet δεν μπορούν να συνδεθούν με το www.thelab.gr από τις 12 και τουλάχιστον μέχρι τώρα!

Αυτά είναι!

Forthnet:tomato::tomato::tomato:

Ναι κι εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε με το thelab, ούτε με το hwbox.

Μπορώ να συνδεθώ με το pctecnology.

Δοκίμασα λοιπόν την ιστοσελίδα

http://downforeveryoneorjustme.com/

και είδα ότι δουλεύουν και τα δύο forum.

Έτσι μπήκα και γράφω τώρα από άλλη σύνδεση που έχω, που δεν είναι forthnet.

Το πρόβλημα με τη Γερμανία το γράφουμε εδώ και μέρες.

Παράξενο, όμως που κόβονται κάποιες διευθύνσεις μόνο.

Δηλαδή υποτίθεται ότι το δίκτυο internet περνάει από πολλούς και όχι αποκλειστικά από ένα κόμβο. Θα έπρεπε αν δεν δουλεύει η σύνδεση με τη Γερμανία να βγει το thelab από άλλους κόμβους.

Από χθες οι περισσότεροι πρέπει να είδατε βελτίωση των συνδέσεων σας.

προστέθηκαν 5Gbps για εξωτερικό αποκλειστικά για τη βόρεια Ελλάδα και ακόμα 2Gbps στα ήδη 10 της Αθήνας.

http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10006341

άντε να δούμε....μετά απο 4 μήνες υπομονής αξιωθήκανε να αναβαθμίσουν.

Όντως κάτι πρέπει να έγινε σαν να κατεβάζω πιο γρήγορα...Άρα είχε δίκαιο κάποιος που είχε γράψει στο thread για τον Λάμπη και την 4νετ ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί κάτι φτιάχνουν...

Εγω παντως εχω δει μεγαλη διαφορα εδω και 5 μερες...αυτο που ειχα αναφερει με την πτωση στην ταχυτητα μετα το μεσιμερι...τωρα ειμαι μια χαρα! λετε τελικα η αναβαθμιση να επιασε τοπο! Μακαρι ...

και εγω στα παιχνιδια εχω χαμηλο ping οπως τον παλιο-καλο καιρο,για να δουμε λοιπον θα μας κανει και εμας λιγο χαρουμενους η Forthnet?:shifty:

Εγώ έχω 1μβιτ Φόρθνετ και είμαι αρκετά χρόνια συνδρομητής τους.

Σήμερα το πρωί έλαβα ένα τηλέφωνο από την φορθνετ ώστε να αλλάξω το 1μβιτ σε έως 24 και να πληρώνω λιγότερα χωρίς να πληρώνω οτε.

Απλώς να σας πω πως στο τέλος όταν κοίταξα τον μετρητή στο τηλέφωνο το σταθερό έγραφε 25 λεπτά συνομιλία.

Του μίλησα στα ίσα, όμορφα κι ωραία. Τώρα ποιό ήταν το παλικάρι και τι θα έκανε...δεν ξέρω, εγώ τα είπα όλα δεν άφησα τίποτα. Και ησύχασα.

Από χθες οι περισσότεροι πρέπει να είδατε βελτίωση των συνδέσεων σας.

προστέθηκαν 5Gbps για εξωτερικό αποκλειστικά για τη βόρεια Ελλάδα και ακόμα 2Gbps στα ήδη 10 της Αθήνας.

http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10006341

άντε να δούμε....μετά απο 4 μήνες υπομονής αξιωθήκανε να αναβαθμίσουν.

Όντως τώρα έχει στρώσει πολύ το πράγμα, καμία σχέση με την προηγούμενη βδομάδα.Xαμηλά πινγκ με εξωτερικό, ροκ σταειμπλ σύνδεση, φτου φτου μην την ματιάξω :):D

άλλος ένας τηλεφωνητής που ανέλαβε χρέη ψυχοθεραπευτή.

Τι μας φταίνε κι αυτοί???!!!...................

Ε όχι δα...παρασάγκας θα έλεγα.

Κι αυτό του το είπα.

Άσε, μια χαρά του μίλησα, φυσικά με σεβασμό στο κάθε παλικάρι και κοπελιά που δουλεύουν και Κυριακές.

Εγώ πάλι παίδες με Forthnet 24άρα από Καβάλα και το πρόβλημα μετά το μεσημέρι συνεχίζεται.....

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Forthent μου είπαν ότι ακόμα το προσπαθούν το πρόβλημα με την βόρεια Ελλάδα και ότι παρόλα τα παράπονα η εταιρία δεν έχει δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ολοκληρωθούν οι τεχνικές εργασίες.............

• 4 weeks later...
428130121.png και με 15 αποσυνδεσης την μέρα χαλαρα. Κατα τα αλλα έχω 24mb συνδεση... καθε μηνα κλαίω τα 40ευρουλακια μου...:hang3:

. αυτα ειναι . . . . :S

Κατι ασχετο , περαν απο download & upload .

οσοι απο εσας εχετε 24ρες , παιζει κανεις κανα online game ? ? απο ping πως πανε ?

. αυτα ειναι . . . . :S

Κατι ασχετο , περαν απο download & upload .

οσοι απο εσας εχετε 24ρες , παιζει κανεις κανα online game ? ? απο ping πως πανε ?

Παίζω WOW ναι. Απο ping ενω στη φώτο που ανέβασα λεει οτι εχω μονο 37ms μεσα στο παιχνίδι διχνει οτι ειναι 470+:tomato:

Όταν πρωτοέβαλα, συγχρόνιζα στα 18000. Σιγά σιγά κατέβηκα στα 15000.

Αλλά με το UBER update τους τώρα είμαι στα...15000 πάλι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.