edward Δεκέμβριος 2, 2009 #201 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Offtopic:Έχει βγεί νέο firmware γαι το siemens cl 110 ( 3.64z). Μπαίνω net πολύ πιο γρήγορα και δεν έχω αποσυνδέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 2, 2009 #202 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Mηπως εχεις καποιο link να το βαλω και εγω? Γιατι εμενα οταν με πεταει καμια φορα που συνδεω το λαπτοπ ,πεισμωνει και θελει κανα 2ωρο για να συνδεθει Το προβλημα θερμοκρασιας παντως δε θα φυγει ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Δεκέμβριος 2, 2009 #203 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Mηπως εχεις καποιο link να το βαλω και εγω?Γιατι εμενα οταν με πεταει καμια φορα που συνδεω το λαπτοπ ,πεισμωνει και θελει κανα 2ωρο για να συνδεθει Το προβλημα θερμοκρασιας παντως δε θα φυγει ποτε Aπο τη forthnet LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 2, 2009 #204 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 συγγνωμη για την χαζη ερωτηση ISDN η PSTN να κατεβασω. EDIT:παντα με μπερδευαν,γιατι ξερω οτι ειναι το PSTN,ISDN και ADSL(που εχω εγω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Δεκέμβριος 2, 2009 #205 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 hydra όλες οι συνδέσεις adsl είναι pstn. Και isdn να είχε κάποιος πριν πάλι το pstn θα κατεβάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 2, 2009 #206 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 hydra όλες οι συνδέσεις adsl είναι pstn. Και isdn να είχε κάποιος πριν πάλι το pstn θα κατεβάσει.το εξηγείς λιγάκι αυτό σε παρακαλώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 2, 2009 #207 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Παίζει να κάνουν ντα όσους ξεσκίζονται στο p2p?Συγχρόνιζα στα 19900 και 2 εβδομάδες είμαι στα 17700, σήμερα και χθες στα 16800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 2, 2009 #208 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 hydra όλες οι συνδέσεις adsl είναι pstn. Και isdn να είχε κάποιος πριν πάλι το pstn θα κατεβάσει.Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Δεκέμβριος 2, 2009 #209 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.-Είχα isdn οτε πριν βάλω adsl forthnet. Η γραμμή μου έγινε pstn για να μπεί η καινούρια σύνδεση. 4THNET τεχνικό τμήμα. Απο αυτούς το έμαθα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 2, 2009 #210 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 κάνεις λάθος. στην περίπτωση σου προφανώς η 4νετ δεν υποστήριζε adsl over isdn. όχι όμως ότι δεν υπάρχουν συνδέσεις adsl over isdn. και για να μην νομίζεις ότι λέω λόγισα του αέρα τα τελευταία δύο χρόνια στο σπίτι (με ΟΤΕ βέβαια) έχω και ISDN και ADSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Δεκέμβριος 2, 2009 #211 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 κάνεις λάθος. στην περίπτωση σου προφανώς η 4νετ δεν υποστήριζε adsl over isdn. όχι όμως ότι δεν υπάρχουν συνδέσεις adsl over isdn. και για να μην νομίζεις ότι λέω λόγισα του αέρα τα τελευταία δύο χρόνια στο σπίτι (με ΟΤΕ βέβαια) έχω και ISDN και ADSL Δεν κάνω λάθος. Για τη 4THNET έγραψα τι ισχύει μιας και για αυτή είναι το thread. Για τις άλλες εταιρείες δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 2, 2009 #212 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 μα και πάλι, η 4νετ στην Αττική (αν και όχι σε όλες τις περιοχές) τουλάχιστον υποστηρίζει κανονικά πλέον adsl over isdn στο δίκτυο της. αν θέλεις μπορείς να το ελέγξεις και από το ψαχτήρι που έχουν στην σελίδα τους για τον έλεγχο διαθεσιμότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Δεκέμβριος 2, 2009 #213 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Ίσως τότε πρέπει να ενημερώσουν τις απαντήσεις τους.Έχω ISDN. Τι επιλογές έχω;Η τεχνολογία ISDN δεν καλύπτεται ακόμα από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet. Κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέσω του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet η ISDN γραμμή σας θα μετατραπεί σε PSTN. Για το λόγο αυτό την ημέρα που θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία θα πρέπει να απενεργοποιήσετε και να αποσυνδέσετε όλες τις ISDN συσκευές από το τηλεφωνικό σας δίκτυο (Netmod, Router ADSL over ISDN, ISDN τηλέφωνα, τηλεφωνικά κέντρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 2, 2009 #214 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 τις έχουν ενημερώσει και σου είπα και πως μπορείς να το ελέγξεις. βέβαια η συζήτηση απο αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε. o Hydra ρώτησε ποιο firmware να κατεβάσει για το ρούτερ του και εσύ του απάντησες αυτό hydra όλες οι συνδέσεις adsl είναι pstn. Και isdn να είχε κάποιος πριν πάλι το pstn θα κατεβάσει. το παραπάνω είναι λάθος όμως από όποια άποψη και αν το εξετάσει κανείς Οπότε ας κλείσουμε εδώ το off topic για να συνεχιστεί η "λίστα παραπόνων" Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Δεκέμβριος 2, 2009 #215 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Mια χαρά παίζει adsl σε isdn γραμμή. Και η forthnet το υποστηρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Δεκέμβριος 2, 2009 #216 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Μάλιστα. Οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 2, 2009 #217 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Χτες και σημερα ειχα προβλημα συνδεσης στο steam.Μεχρι να μπορεσω να μπω ,περασε κανα 40λεπτο(η διαχειρηση εργασιων πηρε φωτια...).Θεωρησα οτι ειναι κατι που εχει να κανει με το pc μου,ομως σημερα 2 φιλοι μου με 4net στα Σεπολια και αυτοι,δε μπορουσαν να μπουν στο steam για πολυ ωρα... Τι ειναι παλι τουτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Δεκέμβριος 3, 2009 #218 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Χτες και σημερα ειχα προβλημα συνδεσης στο steam.Μεχρι να μπορεσω να μπω ,περασε κανα 40λεπτο(η διαχειρηση εργασιων πηρε φωτια...).Θεωρησα οτι ειναι κατι που εχει να κανει με το pc μου,ομως σημερα 2 φιλοι μου με 4net στα Σεπολια και αυτοι,δε μπορουσαν να μπουν στο steam για πολυ ωρα...Τι ειναι παλι τουτο? Περίεργο, εγώ ήμουν οκ όλη μέρα σήμερα. Ουτε λαγκ, Ούτε τεράστια πνιγκ και γενικά καλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2009 Author #219 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 παίδες δε θέλω να σας στεναχωρώ αλλά η καλή μας forthnet έτσι κατέβαζε διακόπτες από πέρυσι......επιλεκτικά και σε συνδρομητές επίσης.2μήνες έβαλα connx και δεν έχει κάνει κιχ το παραμικρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 14, 2009 #220 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 ειναι τωρα καμια βδομαδα που ουτε ενα video στο youtube που λεει ο λογος δεν μπορω να δω και σαν να βαριεται η συνδεση. εχει κανεις παρομοια προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.