altagir Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Λοιπον παιδια γιατι θα σκασω απο την περιεργια και το αγχος...Θελω καποιος/οι να μιλησει/ουν με ειλικρινια...Εχω αυτο το PC( θα σας δωσω το λινκ της σελιδας να δειτε ακριβως οτι χρειαζεται):http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912050Θελω αν μπορειτε να μου πειται αν η καρτα μου ειναι απολυτα συμβατη...εννοωντας οτι δεν θα μου προξενησει κανενα προβλημα στο μελλον σε οποιοδιποτε θεμα!Ευχαριστω πολυ!
sofos1990 Οκτώβριος 27, 2008 #2 Οκτώβριος 27, 2008 Αν και δεν κατάλαβα τι θες, γιατί το pc στο link περιλαμβάνεται η 4870!Πιστεύω ότι δεν θα παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις(αστάθμιτοι παράγοντες).
sofos1990 Οκτώβριος 27, 2008 #5 Οκτώβριος 27, 2008 Δεν καταλαβαίνω με ποιό σκεπτικό λες για ασυμβατότητα.Αφού το δίνουν έτσι το pc, έτσι θα το πάρεις.Μήπως ρωτάς για να βάλεις δεύτερη κάρτα;Αλλά και πάλι δεν σε πιάνω.Sorry.
altagir Οκτώβριος 27, 2008 Author #6 Οκτώβριος 27, 2008 πολυ παιδια μιλανε για ασυμβατοτητες ΑΤΙ intel...και γι'αυτο συνιστουν nvidia.Ωστοσο θα ηθελα να το σιγουρεψω γιατι οι φημες ειναι μουφα καμια φορα.Τελος, ναι σκεφτομαι να το κανω crossfire το συστημα βαζοντας την 4870 1GB μνημη στην θηρα 16xκαι την υπαρχουσα στην 8x ετσι θα καταφερω να πιασω full επιδωσεις PCI expr 2.0και συγχρωνος μια γενικα ωραια επιδοση αν και ειναι πολυ νωρις ακομα γι'αυτο!
Kostas007 Οκτώβριος 27, 2008 #7 Οκτώβριος 27, 2008 πολυ παιδια μιλανε για ασυμβατοτητες ΑΤΙ intel...και γι'αυτο συνιστουν nvidia.Ωστοσο θα ηθελα να το σιγουρεψω γιατι οι φημες ειναι μουφα καμια φορα.Τελος, ναι σκεφτομαι να το κανω crossfire το συστημα βαζοντας την 4870 1GB μνημη στην θηρα 16xκαι την υπαρχουσα στην 8x ετσι θα καταφερω να πιασω full επιδωσεις PCI expr 2.0και συγχρωνος μια γενικα ωραια επιδοση αν και ειναι πολυ νωρις ακομα γι'αυτο!οτι να ναι!αν εχεις ηδη το pc τοτε ας τους να λενεαν δεν το εχεις τοτε μην το παρεις!:tongue:
altagir Οκτώβριος 27, 2008 Author #8 Οκτώβριος 27, 2008 To PC το εχω ηδη...απλος θελω να ξερω τι γινεται γιατι τωρα τελευταια τα εχουν κανει μπαχαλο στα forums...anyway :sorry:btw ψαχνω εναν σταθεροποιητη και προφανωσ UPS μαζι, αλλα δεν ξερω σε πιο section να το κανω post.αν μπορει κανενας να δωσει link απο εδω...η τιμη απο 50-120ευρω max καπου εκει ψαχνομαι
pavou Οκτώβριος 28, 2008 #9 Οκτώβριος 28, 2008 Καταρχήν φίλε καλός όρισες , το PC σου είναι μια χαρά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα συμβατότητας με την intel. Στο μέλλον αν προσθέσεις μια ακόμα VGA δεν ξέρω αν θα αντέχει το PSU σου ίσος να έχεις προβλήματα , φαίνεται στο όριο καλύπτεσαι μεν αλλά ... τώρα για UPS και τα σχετικά κάνε post εδώ http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?f=49 θα σε απαντήσουν οι ειδήμονες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.