vagos456 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2011 Παιδιά ξανά τώρα χρειάζομαι την βοήθεια σας! Γιατί θα τα πάρω όλα από το aquatuning!Δεν ξέρω αν το υγρό είναι καλό σε σχέση με το feser..Μιλάω για το koolance..Ποιό είναι καλύτερο σε επιδόσεις και μόνο??Και επίσης και κάτι άλλο...Tygon βλέπω δεν έχει διαθέσιμα,και λέω να πάρω primochill clear! έχει την ίδια τιμή με το tygon..είναι το ίδιο καλό σαν το tygon..μιλάω για λάστιχα 13/10..Γιατί άμα βάλω 19/13 πρέπει να αλλάξω όλα τα ρακόρ.. Στο google δεν βρίσκω κάτι για επιδόσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Οκτώβριος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Εγω με το feser ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..επιδοσεις δε ξερω αλλα ειναι πεντακαθαρο 3 χρονια σχεδον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 1, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Διαφορα με τα υγρα δεν νομιζω να δεις.. Primochill ειχαμε παρει καποια φαση εδω μεσα (απο πλαισιο) και τυχαμε σε 2 διαφορετικες παρτιδες..μια που ηταν σχεδον σαν το tygon και μια που ηταν σχεδον γτπ Σαν το tygon κανενα.. Αν τα σκασεις για λαστιχο παρε tygon.αλλιως μην τα σκας. Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Οκτώβριος 1, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 thanks guys! Στο site της aqua είναι σαν το tygon και ίδια τιμή...! Άμα μέχρι 10 του μηνός δεν φέρει tygon θα το ρισκάρω και θα πάρω primochill clear.. Ε τότε θα πάρω feser one γιατί είναι και 1 λίτρο! Ενώ το άλλο 700ml! Όταν το φτιάξω θα βάλω τελικές fotos με κλειστό το καπάκι και ανεμιστήρες να βάζουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 να το βαλεις και στη gallery Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Οκτώβριος 2, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 Ok, δεν θα παραλείψω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.