Jump to content

CPU 100%

Vagelis2000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

κάποα στιγμή ο υπολογιστής έκανε επανεκίνηση μόνος του, και απο τότε (χθες) δεν μου ανοίγει κάποια προγράμματα (αντιvirus κλπ)γενικά είναι απαλπιστικά αργός και το κυριώτερο δεν ανοίγει σε safe mode.

A και μου δείχνει στις ΄΄εφαρμογές΄΄ ότι η CPU δουλέυει συνεχώς στο 100 % και στις ''διεργασίες'' tskmg 99

Κάποια βοήθεια να επανέλθει.

Format is your friend:coax:

Μη μου λες τέτοια, πριν ένα μήνα έκανα για παρόμοιο λόγο, μόνο που τότε δεν ΄΄ανοιγαν τα windows καθόλου.

Ti είναι το clear cmos?

ctrl-alt-del και απο το process explorer φιλταρε για CPU και μετα Right-click και End-process

Δεν καταλαβαίνω.Ελληνικά win έχω

Κοίτα στην καρτέλα Διεργασίες. Βρες αυτό που προκαλεί το 100% Usage και κάνε δεξί κλικ > τέλος διεργασίας

Κοίτα στην καρτέλα Διεργασίες. Βρες αυτό που προκαλεί το 100% Usage και κάνε δεξί κλικ > τέλος διεργασίας

Αφού έγραψα στο πρώτο ποστ

tskmgr 99%

αλλά όμως βλέπω ότι εναλάσσονται κι άλλα προγράμματα.

Κάτι δεν πάει καλά

Kάνε ένα format να ησυχάσεις.Αααα και πρόσεχε τι προγράμματα βάζεις στο pc αου.

Αυτό που φοβόμουν

Και το NOD τι το είχα?

Όσο να είναι καλό είναι ένα format κάθε μισό χρόνο τουλάχιστον αυτό εχω παρατηρήσει στο δικό μου.Τώρα για τα antivirus δεν πιστεύω πως είναι και το παν.

Αφού είναι "αγορασμένο" δεν κάνει και πολλά...

Πέρνα μια Avast, Spybot και άλλα free και scanαρε με αυτά...

Αν υποθέσω πως όχι τότε δεν γίνοονται νομίζω τα απαραίτητα updates και συνεπώς μπρεί να υπάρχει και κανα ιός στο σύστημά σου.Αν πάλι είναι αγορασμένα τότε.....Αλλά για σίγουρα πάλι επιμένω για format.

Δηλαδή για να καταλάβω

τι έχει συμβεί στον υπολογιστή?

Ιός?

Kαταστράφηκαν κάποια αρχεία των win και γιατί?

Πάλιωσε ο σκληρός? τάπαιξε απο τα συχνά φορματ?

απο απορία το process που ρουφάει απο το μηχανημα όλο τον επεξεργαστή είναι μηπως svchost.exe? γιατί εάν ναι θυμάμαι οτι υπάρχει καποιο update απο την Microsoft για να φιξάρει αυτο το κόλημα. Εάν είναι φρέσκο install του λειτουργικού θα δοκίμαζα πρώτα να βάλεις service pack.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.