Jump to content

που τοποθετω ψυκτρακια σε 4850?

performer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αυριο θα βαλω μια accelero s1 σε μια 4850.εχω δει την καρτα σε φοτο γυμνη και παραθετω τη φοτο με ζωγραφισμενα τα σημεια που υποθετω οτι πρεπει να πανε τα ψυκτρακια.ειναι σωστα?ακουω τις αποψεις σας!

0478_resize.jpg

λοιπον πηγα σημερα να τοποθετησω την ψυκτα(accelero).ελα μου ομως να μην μπορω με τιποτα να λυσω τρεις βιδες της στοκ.με τιποτα ομως.το παλεψα μια ωρα και μετα τα παρατησα.:(

λοιπον πηγα σημερα να τοποθετησω την ψυκτα(accelero).ελα μου ομως να μην μπορω με τιποτα να λυσω τρεις βιδες της στοκ.με τιποτα ομως.το παλεψα μια ωρα και μετα τα παρατησα.:(

επειδή έχω λύσει κάμποσες 4850 ξέρω ότι λύνονται όλες και δεν είναι δύσκολο να ξεβιδωθούν οι βίδες αν όμως τώρα είχες λάθος κατσαβίδι και έφαγες τις βόλτες μετά είναι δύσκολο να ανοιχτεί:pleasantry:

• 3 months later...

Επαναφέρω αυτό το θέμα για να μην ανοίγω νέο: ό,τι πρόσθετα ψυκτράκια χρειάζονται τα έχει μέσα η συσκευασία της Accelero S1 Rev.2 ή θα πρέπει να πάρω ξεχωριστά;

τα εχει.

Ευχαριστώ. :)

*A_gamer τρέχει στη σελίδα e-shop να παραγγείλει και αυτός Accelero για τη 4850 του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.