jpavly Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2008 Έχω στο laptop xubuntu, αλλά επειδή δεν βολεύει απόλυτα το touchpad, έβαλα ένα ασύρματο MS Mouse.Τι πρέπει να κάνω για να το δει; Reconfigure τον X?Επίσης, fine tuning στο scroll speed κλπ πως μπορώ να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Οκτώβριος 26, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Δεν το βλέπει το ποντίκι άμα το βάλεις απλά;Στο xorg.conf τι σου λέει για το ποντίκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 26, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Χμ.. δοκίμασα απλό MS ποντικάκι και έπαιξε χάρμα με τη μία.Μάλλον τα έχει παίξει το ασύρματο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Οκτώβριος 26, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Ναι ίσως αυτό έχει γίνει.Και κάτι άλλο.. Μου γκαντέμιασες το δικό μου ασύρματο ποντίκι!!!Το βάζω στο PC με τα windows έπαιζα μια χαρά.. Το βάζω στο slackware ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ!!!!Τι να πω; Μπορεί να βγάλανε ιό για linux που να νεκρώνει τα ασύρματα ποντίκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.