dunkel_Stern Οκτώβριος 27, 2009 #221 Οκτώβριος 27, 2009 αύριο σας ετοιμάζω grand party πανελληνίως... μέχρι παρελάσεις και άδειες από τις δουλειές/σχολεία κανόνισα (πάλι τζάμπα θα την βγάλουμε και φέτος)
greekfragma Νοέμβριος 27, 2009 #222 Νοέμβριος 27, 2009 Χρόνια πολλά στο " Μπέμπη" μας ρα...Ξέρω οτι το μπλεδάκι είναι το αγαπημένο του χρώμα Εύχομαι τα Mhz και τα volt να είναι πάντα στραγάλια Hipr-ίδη μας:kiss3:
Tsakonas Ιανουάριος 6, 2010 #227 Ιανουάριος 6, 2010 Χρονια Πολλα RootX (Φανη)!!!!-υγ: ρε ποιος χαλασε τον νεφιλιμ κ σημερα δεν εχω αυτοματοποιημενο πμ απο το λαμπ για τα γενεθλια μου!!!????
dellman Ιανουάριος 6, 2010 #228 Ιανουάριος 6, 2010 Xρόνια πολλά Φανούκο Υγ και επειδή είμαι καλό παιδί θα σου κάνω δώρο τη συνταγή για τα προφιτερόλ... Υλικά2.600 γρ. γάλα 250 γρ. κακάο 250 γρ. αλεύρι 1 κιλό ζάχαρη άχνη 1 κουταλιά κονιάκ ή λικέρ της αρεσκείας μας Κρέμα πατισσερί Μερικά σου Ετοιμασία Βάζουμε το γάλα σε μία κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει. Σε μία άλλη κατσαρόλα αναμιγνύουμε όλα τα άλλα υλικά και προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς. Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά και αφήνουμε το μίγμα να πάρει μία βράση. Γεμίζουμε τα σου με την κρέμα πατισσερί και τα βάζουμε στον πάτο των μπολ. Μοιράζουμε το μίγμα στα μπολ και τα αφήνουμε για λίγες ώρες στο ψυγείο Μπορούμε να γαρνίρουμε με σαντιγί, σαν φιστίκ, τριμμένη κουβερτούρα, κερασάκια γλασέ.
ΝTG Ιανουάριος 6, 2010 #229 Ιανουάριος 6, 2010 " Δεν θελω να το μαθω!! Να το φαω θελω.." Xρονια πολλα στους εορταζοντες..
RootX Ιανουάριος 6, 2010 #231 Ιανουάριος 6, 2010 Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, καλή χρονιά να έχουμε ούλοι
alexis2044 Ιανουάριος 6, 2010 #236 Ιανουάριος 6, 2010 Φανή χρόνια πολλά και από δω, μια ιδέα καθυστερημένα. Μια από τα ίδια και στον τσακων. Οτι επιθυμείτε παιδάκια Aμα έρθετε πάνω τσουρέκια on me ( εξαιρείται ο Αντωνης ofc)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.