Jump to content

7800GT artifacts

mech5107

Recommended Posts

Τι σχέση έχει το PL? Ασε που η 965-DS4 δεν έχει επιλογή...

Η κάρτα είναι το θέμα...

Με 8800GT είμαι μια χαρά...

ουπς τωρα καταλαβα τι εννοεις(ελλειψη καφε).

Δοκιμασες με πιο χαμηλα mem?

Εκανες mod?

Τίποτα δεν έκανα, άλλαξα τώρα 3 διαφορετικά bios στην κάρτα και δεν έφτιαξε...

Stock παίζει...

Κάπου την άκουσε σε μια μεταφορά που την έστειλα σε ένα παλικάρι και απο τότε κάνει αυτό το πράγμα...αλλα με προβληματίζει που δεν το κάνει σε dosάδικο περιβάλλον και μέσα στο bios, το οποίο έχει χρώμα...

Αν δε συνοδεύεται από λειτουργικά errors (πχ. restart, bsod, exit to windows) και δε βλέπεις αλλιωμένη γεωμετρία στα games, θα έλεγα ότι μάλλον είναι οι μνήμες της...

Δεν κάθισα να την τεστάρω και ιδιαίτερα, αλλά γενικά δείχνει να παίζει "σταθερά"

Πόσο καιρό την έχεις..?

Αν είναι εκτός εγγύησης , μακάρι να βγώ ψεύτης, αλλά ο θεός μαζί σου.. :( (το ίδιο και αν είναι εντος εγγύησης e-shop :p)

Ρε σεις, εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, αν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι...(και αν φτιάχνεται δεν με πειράζει...:upside:)

Αλλά είμαι καλυμμένος από την 8800GT μου...

Την 7800, την είχα μέχρι τώρα και έπαιζε μια χαρά, αλλά αποφάσισα να την πουλήσω και μάλλον μου θύμωσε και δεν έπαιξε ποτέ στον νέο κάτοχο...:(

Πιο πολύ με χάλασε ο χρόνος που έχασα με τα πήγαινε έλα στην courier και το μπλέξιμο με το παλικάρι που ήταν να την πάρει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.