winters Ιούλιος 4, 2014 #201 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 ααα, μην κλείνεις ακόμα την πόρτα :hehe: Πας και 'συ; Τι έγινε ρε [MENTION=23]DJD[/MENTION]; Ανασχηματισμό μέσα στον Ιούλιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 4, 2014 Author #202 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 Κι έχουμε ακόμα πράμα Κι επ'ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον TifoziF1 για την δουλειά που έκανε αυτόν τον καιρό και όπως είπαμε οι πόρτες είναι ανοιχτές Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 4, 2014 #203 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 Κι έχουμε ακόμα πράμα Αν φας και τον αστρολάβο, ο Σιδηρούν Θρόνος θα είναι δικός σου. Για πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 4, 2014 #204 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 Δεν τρώγομαι με τίποτα εγώ Βιβλιογραφία: Οι πρώην μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Ιούλιος 4, 2014 #205 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 Ωχ! Τι έγινε ρε παιδιά? Περονόσπορος έπεσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 4, 2014 #206 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 Μάλλον οφείλω να σας πω ότι έφυγα από την μικρότερη ομάδα του thelab και επέστρεψα στην μεγάλη των απλών χρηστών λόγω προσωπικού θέματος άσχετο εντελώς με το thelab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 4, 2014 #207 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 /me βγάζει το μαχαίρι από την πλάτη του [MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 4, 2014 #208 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 (edited) /me slaps [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] around a bit with a large trout on behalf of [MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 4, 2014 από YDinopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 4, 2014 #209 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 Παρόλο που ειμαι ασχετος τον Chosen σαν ονομα τον ξέρω χροοοονια...και άλλους παλιουρες απο εδω που τοτε ολη η Ελλαδα αυτους έβλεπε τι έκαναν για να παρει καμια ιδέα.Κρίμα που δεν προλαβαίνουν πια τα παιδιά ,ειναι θρύλοι παραγματικοι σε όσους ψαχνοντουσαν άλλες εποχές με τα pcια ...Καλη τύχη σε ολους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 4, 2014 #210 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 Μάλλον οφείλω να σας πω ότι έφυγα από την μικρότερη ομάδα του thelab και επέστρεψα στην μεγάλη των απλών χρηστών λόγω προσωπικού θέματος άσχετο εντελώς με το thelab.Θα κάνεις παρέα με τον Πέτρο για infinite paragon; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 4, 2014 #211 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 και το account το έχω δώσει προσωρινά σε ανίψι Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 4, 2014 #212 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 και το account το έχω δώσει προσωρινά σε ανίψι καιρός ήταν μπας και γραφτεί και τίποτα σοβαρό απο αυτόν τον λογαριασμό καλή τύχη στα θέματά σου και αναμένουμε την επάνοδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 4, 2014 #213 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 account στο battlenet για diablo3 και βάλε καμιά τάξη εδώ μέσα πολλά offtopic μαζεύτηκαν :hehe: γιατί Ξέρω και έχω φιλίες με τον admin αυτού του site ( © τερμινατορ) :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 4, 2014 #214 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 τον ή την admin ? Α και που΄σαι. Αλλη φορα κανε ριπορτ σε παρακαλω :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 4, 2014 #215 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 γιατί Ξέρω και έχω φιλίες με τον admin αυτού του site ( © τερμινατορ) :hehe: καλα..με τοσο κοσμο να μπαινοβγαινει στη δολαμπ δε ξερεις και ποιον να πρωτογλειψεις. Σημερα ειναι ..αυριο θα ειναι?? btw καλοκαιρινο δωρακι για τους οχι παρα πολυ παλιους .. Παμε πισω κατι ψιλα παραπανω απο 10 χρονια bonus..προαιρετικο αλλα αξιζει το κοπο. ενω υποχρωτικο* ειναι αυτο. * (δεν θεωρεισαι λαμπιτης αν δεν εχεις δει το διαλογο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 7, 2014 #216 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2014 Μλκ Νίκο έκλαψα.... Πάει καιρός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 7, 2014 #217 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2014 Παμε πισω κατι ψιλα παραπανω απο 10 χρονιαbonus..προαιρετικο αλλα αξιζει το κοπο. ενω υποχρωτικο* ειναι αυτο. * (δεν θεωρεισαι λαμπιτης αν δεν εχεις δει το διαλογο ) Από τα likes, που δεν υπήρχαν τότε, ξέρεις χοντρικά μέχρι που διάβασαν κάποιοι. Ο [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] π.χ. το διάβασε όλο :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 7, 2014 #218 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2014 Ιστορικές στιγμές, αν και δεν ήμουν εδώ γμτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 7, 2014 #219 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2014 Το επίσημο slogan του forum είναι "επειδή τα μεγάλα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν ποτέ.Το ανεπίσημο slogan είναι "Έχεις φιλίες με τον admin αυτού του site?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 7, 2014 #220 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2014 Το επίσημο slogan του forum είναι "επειδή τα μεγάλα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν ποτέ.Το ανεπίσημο slogan είναι "Έχεις φιλίες με τον admin αυτού του site?".Και σαν φάντασμα πλανάται πάνω από τον Λάμπη το slogan "Ρε πάρε ATi!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts