christarasweb Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2008 Καλημερα σε ολους, σε διαφορα παιχνιδια οπως πχ cabal online, pes2009 κτλ πριν την εγκατασταση η ακομα και αν εχουν εγκατασταθει, οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει σφαλμα γιατι λειπει καποιο αρχειο...δεν μπορω να το εξηγησω. Μπορει ακομα το ιδιο μηνυμα να το βγαλει και για καποιο προγραμμα..τι μπορει να φταιει?:help1::help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 26, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Τα έχεις αυθεντικά ολα αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christarasweb Οκτώβριος 26, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 το cabal μονο να το κατεβασεις μπορεις απο το official site και το pro κατεβασμενο..αλλα το πηρα απο την ιδια με 2 φιλους στους οποιος παιζει κανονικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christarasweb Οκτώβριος 26, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 * απο την ιδια πηγη εννοουσα, σορρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 26, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Ίσως φταίει κάποιος σκληρός/μνήμες ή ακομα και το dvd reader Link to comment Share on other sites More sharing options...
scider Οκτώβριος 26, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 τι μυνημα λαθους βγαζει? ποιο αρχειο σου λεει οτι λειπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 26, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Καποιο συγκεκριμενο αρχειο?Ισως καποιο αρχειο απο τα directX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christarasweb Οκτώβριος 26, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Μου βγαζει to εξης μηνυμα παιδες : "Αυτη η εφαρμογη απετυχε να ξεκινησει επειδη το στοιχειο d3dx9_30.dll δεν εντοπιστηκε. Η επαναληψη εγκαταστασης της εφαρμογης ισως διορθωσει το προβλημα" . Δεν ξερω, ram εχω 4gb και το dvd δεν χρησιμοποιητε αφου τα κατεβαζω. Kallileo to video δεν ειναι available ποια. Τι λετε? Εχω απελπιστει ρε παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 26, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Κατεβασε το τελευταιο DirectX και λογικα θα εισαι ΟΚ.http://www.filehippo.com/download_directx/Το Video ειναι η υπογραφη μου ρε...:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
christarasweb Οκτώβριος 26, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Ναι ρε ειμαι πολυ χαζοςςςς:tomato::sorry: ευχαριστω πολυ αδελφε! απο που φαινεται πως υπαρχει προβλημα με direct x? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 26, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Εχεις κάνει φορματ σε κάποιον δίσκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christarasweb Οκτώβριος 26, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Ο συγκεκριμενος που χρησιμοποιω για να λειτουργω δεν εχει κλεισει ουτε μηνα..του ειχα κανει μονο την αρχικη διαμορφωση που πρεπει να κανεις στην αρχη, ετσι δεν ειναι? λες να θελει format να ειναι οκ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 26, 2008 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Οχι απλα λέω πως αν κάνεις φορματ και εχεις κανει εγκατάσταση τα παιχνίδια σε αλλο δισκο, οταν πας να τα τρέξεις σου βγάζει αυτο το μήνυμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christarasweb Οκτώβριος 26, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Ναι καταλαβα, οχι δεν εχω κανει αυτο..μαλλον το directX ηταν γιατι τωρα το ανοιγει..ευχαριστω παντως Diman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 26, 2008 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Oke Καλό παιχνίδι λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.