porgy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2008 Γεια σας και απο μένα. Κάποιες απορίες..1. Ισχύει οτι τα συμπιεσμένα αρχεια που προστατεύονται με password, αν περιέχουν κάτι κακόβουλο το antivirus δε μπορεί να το βρει;2. Εστω οτι ισχυει το παραπάνω και οτι πράγματι υπάρχει κατι κακοβουλο στα rar αρχεια. Το antivirus το βρισκει (στα αμποσυμπιεσμενα πλεον αρχεια) και ο χρηστης κανει delete ή heal και ενημερωνει τον χρηστη πως ο ιος ή η απειλη ήτο εργαλειο χακιν εξαλέιφθηκε ή καθαριστηκε. Πόσο ασφαλες είναι να τρεξεις το αρχείο αυτο και να το κρατησεις στον δισκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Οκτώβριος 25, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 το kaspersky π.χ στα rar,zip κτλπ αρχεια τα βρίσκει, όπως και στα unzip,unrar αρχεία εφόσον του έχεις ορίσει να τα σκανάρει οπότε σε ενημερώνει με bannerακι ότι το αρχείο zip ή rar κτπλ είναι infected:dance3: να ένα shot τι εννοώ σε ρυθμίσεις τέτοιου είδους: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 26, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Τα συμπιεσμένα αρχεία με κωδικό είναι κρυπτογραφημένα, οπότε το anti-virus δεν μπορεί να τα σκανάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
porgy Οκτώβριος 26, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 το kaspersky π.χ στα rar,zip κτλπ αρχεια τα βρίσκει, όπως και στα unzip,unrar αρχεία εφόσον του έχεις ορίσει να τα σκανάρει οπότε σε ενημερώνει με bannerακι ότι το αρχείο zip ή rar κτπλ είναι infected:dance3: Την επιλογη για τα rar,zip την εχω. απλα θελω να ξερω μετα το unzip τι γινεται οταν υπαρχει ιος ή κατι αλλο. αν το antivirus βγαλει μηνυμα οτι εντοπιστηκε κ εξαλειφθηκε ειναι ολα οκ; μπορω να τρεξω τα αρχεια; Ή υπαρχει κινδυνος και ειναι προτιμοτερο να τα σβησω; εχω panda 2008 κι εβαλα κ το avgfree 8.0 κ τα διπλοτσεκαρω ολα. εως τωρα εχω βρει διαφορα. Dialer, trojan, spyware. Ολα καθαριστηκαν. καποια αλλα μετονομαστηκαν απο το panda(αυτα εφαγαν del επιτοπου) Tnx Darien. μου ελυσες την πρωτη απορια στο αρχικο ποστ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.