tyxeros Οκτώβριος 25, 2008 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Μα καλα , τοσο δυσκολο ειναι να βγαλει τον παλιο ανεμιστηρα και να βαλει ενα καινουργιο? Στην χειροτερη περιπτωση τον κολλαει και αyτον με lOGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Οκτώβριος 25, 2008 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 εμενα παντως η ιδεα με την βενζινη μου φαινεται καλη.. Αρκει να μην βαλει καμια φωτια μες στο σπιτι ο φιλος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 25, 2008 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 ανοιξε το pc και εμπα στο bios ενω εχεις αποσυνδεσει τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη.πιασε μετα απο μερικα λεπτα την ψυκτρα με καμια χοντρη πετσετα για να μην καεις και δοκιμασε να την στριψεις αριστερα δεξια οσο θα ειναι ζεστες οι επιφανειες και θα μαλακωσει καπως και η κολλα.το πιο πιθανο ειναι να αρχισει να μαλακωνει το σωμα της κολλας σιγα σιγα και να ελευθερωσεις την ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Οκτώβριος 25, 2008 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Το ασετον διαλύσει την logo (το χρησιμοποιώ σε περίπτωση που θέλω να καθαρίσω την logo, στην δουλεία).Αλλά για να διαλυθεί η logo πρέπει να μουλιάσει κάποια ώρα στο ασετον, στην περίπτωση του φίλου σου δεν ξέρω εαν θα πετύχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 25, 2008 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Έλεος ρε σεις. Να αλλάξει το fan. Γιατί να σπάσει το combo που έκανε? Η logo πετρώνει όταν ξεραθεί. Δεν την μαλακώνει η θερμοκρασία. Μόνο το κόλπο με το ασετόν έχει νόημα εφόσον λειοτυργεί όπως λέει ο φίλος παραπάνω. Αλλά και πάλι η modo θα πρέπει να βγει. Δεν γίνονται τέτοιες δουλειές εκεί μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 25, 2008 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Διαλυτικό νίτρου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 25, 2008 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 λολ κάτι άνθρωποι που κυκλοφορούν...έπρεπε να χρησιμοποιήσει κόλλα 2 στοιχείων και απο πάνω ένα στρώμα βερνίκι για πέτρα. Μια ζωή θα κρατούσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 25, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 παιδια δεν περιστρεφεται ..η θα την σφυροκοπησω η θα την βγαλω τραβωντας γιατι δεν υπαρχει κινδυνος ζημιας στην CPU διοτι μονο στα ακρα ειναι κολλημενα και οχι στο πορτακι της CPU....:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 25, 2008 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Ρε συ στρίφτη σου λέω, είναι το πιο ακίνδυνο για τη CPU. Βάλε δύναμη. (May the force be with you!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 25, 2008 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 σφυροκόπησε μόνο αν έχεις βαριοπούλα...πέρα απο την πλάκα, αν του πέρασε η βαρεμάρα παίζουν και ειδικά διαλυτικά (bison και loctite έχω δει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 25, 2008 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 ΙΔΕΑ! (Λίγο επικίνδυνο. προσοχή) Βάλε ένα πολύ πλατύ κατσαβίδι μεταξύ ψύκτρας και σφικτήρα cpu (αυτό στη μητρική που καπακώνει τη CPU για να την κρατά στο socket) και στρίψε το κατσαβίδι, ώστε να κάνεις τη μύτη του μοχλό. Χρησιμοποίησε λίγο και τη φαντασία σου. Δε νομίζω να χαλάσει τίποτα, παρά μόνο υπάρχει πιθανότητα να γρατζουνίσεις το κάτω μέρος της ψύκτρας, το οποίο φτιάχνεται με τρίψιμο στη συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Οκτώβριος 25, 2008 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 παρε ενα πιστολη θερμου αερα και ζεστανε την ψυχτρα ολες η κολλες στιγμης αντεχουν μεχρι 80 βαθμους(εκτος loctite 480 &407 100 βαθμους) πανω απο τους 80 λιωνη η κολλα και ξεκολαη Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 25, 2008 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 ευχαριστω για τις συμβουλες παιδιαkeep posting.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 26, 2008 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Εγώ σφυράκι θα έπαιρνα. Αν όντως έβαλε μόνο στις γωνίες, με 3-4 χτυπηματάκια θα σπάσει η κόλλα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάποια ζημιά άλλη, αρκεί βέβαια να κρατήσει τη μητρική με σχετικά σωστό τρόπο για να μην του μείνει στο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Οκτώβριος 26, 2008 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 αν η bison κάνει τα ίδια θαύματα με τα διαλυτικά όπως με τις κόλλες τις (μιλάμε για τρελά προιόντα), ένα διαλυτικό της σε συνδυασμό με ζέσταμα πρώτα όπως προείπε ο tsan , should do the trick.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Οκτώβριος 26, 2008 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 δεν θελη τιποτα αλλο εκτος απο ζεσταμα μετα απο τους 80 βαθμους ολες η κυανοακρυλικες κολλες (στιγμης) διαλιοντεκολλες και χημικα πουλαω εχω κοληση πολλες φορες με κολλα ψυχτρακια σε μοσφετ ετσι την βγαζουμε και μετα καθαριζουμε με ασετον:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Οκτώβριος 26, 2008 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 δεν θελη τιποτα αλλο εκτος απο ζεσταμα μετα απο τους 80 βαθμους ολες η κυανοακρυλικες κολλες (στιγμης) διαλιοντεκολλες και χημικα πουλαω εχω κοληση πολλες φορες με κολλα ψυχτρακια σε μοσφετ ετσι την βγαζουμε και μετα καθαριζουμε με ασετον:crazy_pilot:Βάζεις τα ψυχτράκια κατευθείαν με κόλλα πάνω στα μοσφετ χωρίς κάποια θερμοαγώγιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Οκτώβριος 26, 2008 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 ceramic στο κεντρο και κολλα στιλμης στις ακρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Οκτώβριος 26, 2008 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 παντως εχε και καμια φωτογραφικη μαζι σου για να δουμε το αποτελεσμα οταν την βγαλεις!!! :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 26, 2008 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 καλά αυτό το thread είναι η αποθέωση της καγκουριάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.