aeroengine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2008 ενας φιλος μου ειχε παρει μια ψυχτρα καινουργια,εβγαλε την μαμισια και εβαλε αυτην που ειχε παρει αλλα επειδη βαριοταν να βγαλει εξω το mobo την κολλησε απο τα ακρα με logo στιγμης(ελεος ετσι?!?!!?!)και τωρα που του καηκε το φαν και πρεπει να την αλλαξει,δεν ξερω τι να του πω να κανει...πως να βγαλουμε την logo?? :help::help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 25, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Ώπα φίλος δοκάρι! Διόρθωσε: 1) Τίτλο σε κάτι αντιπροσωπευτικό 2) Βγάλε όλα αυτά τα εισαγωγικά, νέο κόλπο είναι τούτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 25, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Εγω δεν κατάλαβα τίποτα ( Ναι, το διάβασα χωρίς τα ''εισαγωγικα'' ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος a5 Οκτώβριος 25, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 ας το τραβηξει φιλε απλος με λιγη δυναμη θα ξεκολιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 25, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 διορθωθηκε το 1ο post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 25, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Για ποιόν επεξεργαστή μιλάμε? Αν είναι κάνας Pentium 3 νομίζω οτι δεν χρειάζεται να πουμε πολλά... (btw σου διόρθωσα τον τίτλο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 25, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 c2d 6300 ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 25, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Θα προτεινα στον φιλο σου να μην ξαναασχοληθει οσον αφορα μονταρισμα-ξεμονταρισμα PC-Parts.......ΕΛΕΟΣ :-O:-O Κολλα στιγμης ωστε να κολλησει την ψυκτρα στην CPU????????:nuke::nuke::nuke::nuke::suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 25, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 καλα με λογκο πηγε και την κολλησε?προκες και σφυρι δεν εχει σπιτι του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 25, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Να μην προσπαθήσει να τη βγάλει τραβώντας την. Να την περιστρέψει μέχρι να ξεκολλήσει και μετά να την πλαγιάσει ώστε να τη βγάλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 25, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Πες του να βαλει το "σετακι" πλεον CPU+Ψυκτρα.......στον καταψυκτη του σπιτιου του ....μεχρι να παγωσει αρκετα καλα ....να γινει "παγωτο" αν ειναι δυνατον......και υστερα να προσπαθησει με ενα ισο κατσαβιδι να σπρωξει τον CPU .....αλλα με ΟΜΑΛΕΣ κινησεις και οχι "βιαιες"........ Το "σετακι" θα το βαλει ΠΡΩΤΑ σε μια σακουλα ωστε να μην ερθει σε αμμεση επαφη με τον παγο......... Πφφφφφφ τι αλλο θα ακουσουμε......:hang2::suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 25, 2008 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Ποσο στόκος μπορεί να ειναι ενας άνθρωπος ρε???:X: ΕλεοC.:mamba: :wall::wall::wall::wall::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 25, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 αυτο λεω κ εγω...τι αλλο θα ακουσουμε...:big_boss::mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 25, 2008 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Μα αν έχει κολλήσει την ψήκτρα πάνω στο CPU, θα έχει πέσει το καπάκι του Socket από πάνω και πλέον δεν νομίζω να βγαίνει η CPU από το socket..Προτείνω κυκλικές κινήσεις μέχρι να σπάσει η κόλλα. Αν είναι σωστά ασφαλισμένο το socket δεν έχει φόβο για να ξεκολλήσει κανά καπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 25, 2008 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Μα αν έχει κολλήσει την ψήκτρα πάνω στο CPU, θα έχει πέσει το καπάκι του Socket από πάνω και πλέον δεν νομίζω να βγαίνει η CPU από το socket..Προτείνω κυκλικές κινήσεις μέχρι να σπάσει η κόλλα. Αν είναι σωστά ασφαλισμένο το socket δεν έχει φόβο για να ξεκολλήσει κανά καπάκι. Αν εχει κολλησει CPU-Ψυκτρα+Socket????? σε αυτην την περιπτωση .....η "επιστημη" σηκωνει τα χερια ψιλα ..... Δηλαδη κλαψτα "Χαραλαμπε"........χεχεχεχεχεχε Βαζεις ενα καλο με 2πλη ποσοτητα "μπαρουτι" , δυναμητακι "MEFISTO" .....ενδιαμεσα .....και .......αντε βρε και καλο Πασχα......χεεχεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 25, 2008 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 (λαμπακι πανω απτο κεφαλι μου)μηπως με λιγη καθαρη βενζινη να διαλυσεις την κολλα(περνωντας την πχ σε καμμια χαραμαδα με μπατονετα/οδοντογλυφιδα)?προσοχη μην πεσει στα ηλεκτρονικα,παιζει να τους κανει ζημια (δεν ειμαι κ σιγουρος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 25, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 μαλλον θα φαει σφυριες και αν δεν βγει ας παει να παρει καινουργιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 25, 2008 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 CTOKOC ! ! ! ΜΑ καλά κόλλησε την ψύχτρα πάνω στο cpu? Δηλαδή λίγο έλεος πια..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 25, 2008 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Ρε, μήπως το έκανες εσύ και λες "ένας φίλος" και καλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 25, 2008 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Όπως είναι δοκίμασες καθόλου αν ξεκολλάει με περιστροφή της ψήκτρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.