aeroengine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2008 Μου κανετε ενα σχεδιαγραμμα να δω πως θα συνδεσω τα parts του watercooling?? Να σημειωθει οτι εχω ξεχωριστο reservoir και pump. :rubik::rubik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Καλώς ήρθες στο thelab.grΡίξε μια ματιά στο νήμα Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε να δεις πως εχουν σεταριστεί άλλα συστήματα όπως το δικό σου και αν έχεις απορίες εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 24, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 η απορια μου ειναι για το που πρεπει να βαλω την αντλια....μετα το reservoir η πριν η δεν εχει σημασια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 24, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 tank - pump - rad - block1 - block2 - ... - tank Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 24, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 η αντλια εχει μια εισοδο και μια εξοδο....το ρεζερβουαρ χρησιμευει για εξαερωση και γεμισμα υγρου.το λογικο ειναι να βαλεις το ρεζερβουαρ που θα γεμιζει με το υγρο στην εισοδο της αντλιας η οποια πρεπει απο καπου να ρουφα νερο για να το στειλει στο υπολοιπο κυκλωμα.απλα δωσε προσοχη στο λινκ που σου δωσε ο περπ..........θα δεις αρκετες διαταξεις. θελει και λιγο εμπειρια η τοποθετηση για να εχεις το τανκ με την αντλια στα σωστα επιπεδα υψους για να μην εχεις αλλα προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 24, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Κοιτα η αντλία καλό ειναι να ειναι μετά το watertank... Mια καλή σειρά σύνδεσης ειναι τανκ -> αντλία -> ψυγείο -> μπλοκ -> τανκΠάντως δες και διάφορες υλοποιήσεις στο thread που σου είπα, ειναι πολυ ενδιαφέρον ειδικά αν είσαι στα πρώτα βήματα, να δεις υλικά, διαφορετικά στησίματα και ιδέες που μπορεί τώρα να μην σου έρχονται στο μυαλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 24, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 τανκ -> αντλία -> ψυγείο -> μπλοκ -> τανκαυτο θα ακολουθησω ^^^^πιστευω ειναι το πιο σωστο..:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 24, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Αντε με το καλό, περιμένουμε φώτος απο το τελικό αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 24, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 να ειστε σιγουροι αλλασε καμια βδομαδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Οκτώβριος 25, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 το τανκ με την αντλια στα σωστα επιπεδα υψους για να μην εχεις αλλα προβληματα.Αν είναι το τανκ χαμηλότερα π.χ σχεδόν στον πάτο του κουτιού και η αντλία ψηλα, ακριβώς κάτω απο το ψυγείο στο COSMOS θα έχει μειωμένη απόδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 25, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 εγω το εχω τανκ -> αντλια -> μπλοκ -> ψυγειο -> τανκη αντλια κατω κατω , το ψυγειο τερμα πανω και το τανκ στη μεση αυτων των Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 25, 2008 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Αν είναι το τανκ χαμηλότερα π.χ σχεδόν στον πάτο του κουτιού και η αντλία ψηλα, ακριβώς κάτω απο το ψυγείο στο COSMOS θα έχει μειωμένη απόδοση;Οι αντλίες δεν μπορούν να τραβάνε το υγρό από ότι ύψος θέλεις, έχουν ένα όριο...Βέβαια δεν ξέρω στα δικά μας συστήματα, που είναι κλειστά τι παίζει ακριβώς...Τι αντλία έχεις και θες να την βάλεις τόσο ψιλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Οκτώβριος 25, 2008 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Έχω την Laing D5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.