Dolly Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2008 Δεν ξέρω αν το έπαιξε κανείς αυτό δεδομένου πως πρέπει να το πάρεις (μέχρι εχτές τουλάχιστον) αυθεντικό, αλλά έφαγα 2-3 ώρες και αν κάποιος είναι Diablo fan (που είναι πρακτικά σαν να ρωτάω αν χέζουν οι αρκούδες στο δάσος), είναι πολύ ωραίο και δείχνει πολύ promising. Τα γραφικά ειδικά με το έξτρα DVD της collectors edition είναι ότι καλύτερο έχω δει σε παιχνίδι του είδους και σε 1280 με 8800 πάει μια χαρά.Έχει επίσης και PhysiX και πχ με μάγησα παθαίνεις πλάκα με τα εφέ. Δεδομένου πως το Διαβλο 3 αργεί ακόμα και όσοι ξέρουν την Blizzard φαντάζονται πως μπορεί να αργήσει ακόμα πιο πολύ πιστεύω πως το παιχνίδι αυτό έχει τα φόντα να περάσεις κάμποσες ώρες μαζί του.Έχει άπειρα άλλα πράματα όπως customizable spells, combo creation, paths κλπ που πολλά από αυτά είναι πρωτοποριακά. Το έχει πάρει κανείς άλλος να πει τίποτα επί τούτου? Κλείνοντας (δεν ξέρω αν κάνει να πω εδώ, μοντς σβήστε ελεύθερα), αν έχετε κάποιο φίλο που το έχει αυθεντικό μπορείται να παίξετε single και multiplayer σε Hamachi πχ απλά δεν θα μπορείτε να πάτε online γιατί τότε είναι που κοιτάει το cd-key.Αν έχετε τπτ άλλες απορίες ρωτάτε :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Οκτώβριος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 το 2 δεν το έχω παίξειπάντως με το 1 είχα πωρωθεί αρκετάπάρτε και το trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=1i8k_IyH-F8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 24, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Το 4ήμερο προβλέπεται κάψημο καλό , θα επανέλθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Οκτώβριος 24, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Εγώ το πήρα. Το παίζω 1920*1200 με όλα full και πραγματικά έχει πολύ καλά γραφικά. Ειδικά η εισαγωγή του σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα. Σαν gameplay θα έλεγα πως προσπαθεί να γίνει diablo αλλά δεν τα καταφέρνει και αυτό γιατι τα menu του είναι λίγο μπέρδεμα. Πάντως νομίζω πως αξίζει τα χρήματα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Οκτώβριος 24, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 εγω το είδα στο Πλαίσιο, είπα να το αγοράσω είχε καλή τιμή 35€, το κουφό είναι που θέλει 20GB για install! που πάμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 24, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 25 giga με το έξτρα pack αλλά πλέων δυστηχως συνηθησμένα τα βουνά απο τα χίονια... (warhammer, conan, wow με τα 1000 patch etc, μόνο το Farcry 2 θέλει 3,5 για κάποιο λόγο).Αρχάγγελε, 35 είναι καλά και χωρίς να λέμε ονόματα το Πλαίσιο είναι ίσως το πιο φθηνό στο συγκεκρημένο παιχνίδι.Δεν είναι Diablo, αλλά έχει κάποια twists πολύ ωρέα μέχρι τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Οκτώβριος 24, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Να σου πώ δεν εχω δει αλλού πόσο κάνει, έτυχε να παω Πλαίσιο να παρω κατι άλλο και μου έκανε εντύπωση η τιμή του για καινούργιο παιχνίδι. Άσχετα αν ειχα μείνει ταπί γιατι έβαλα λάστιχα στη μηχανή 320€ και δεν μπόρεσα να το πάρω αλλιώς θα το τιμούσα δεόντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Οκτώβριος 24, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Παιδιά το παιχνίδι είναι κορυφαίο. μόνο το Farcry 2 θέλει 3,5 για κάποιο λόγοΚατέβασες την έκδοση με τις 4 πίστες. Η κανονική έκδοση είναι/ήταν να βγει σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Οκτώβριος 25, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Παιδιά το παιχνίδι είναι κορυφαίο. Κατέβασες την έκδοση με τις 4 πίστες. Η κανονική έκδοση είναι/ήταν να βγει σήμερα.δεν στα χουν πει καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Οκτώβριος 25, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Ωραία αφού δεν μου τα έχουν πει καλά, τότε γιατί δεν εξηγείς και τι ισχύει; Ή απλά σου αρέσει να το παίζεις έξυπνος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Οκτώβριος 25, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Παιδιά το παιχνίδι είναι κορυφαίο. Απογοητευση ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 25, 2008 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Την τυφλα τους!Οι εγκαθετοι!Τα τρωκτικα!κατεβασα το ντεμο απο gamershell και στην εισαγωγικη οθονη με πεταει εξω στα windows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris_stv Οκτώβριος 26, 2008 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Το παιχνίδι είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ. Σε όποιον άρεσε το πρώτο σίγουρα θα φάει μεγάλο κόλλημα και με το δεύτερο όπως έχω φάει και εγώ. Ενα πράγμα που με παραξένευσε είναι ότι μεσα σε λίγες μέρες έχουν βγει ήδη 2 Patch όπου το ένα είναι 456ΜΒ. Το παιχνίδι στο Πλαίσιο κάνει 35€ και η τιμή του είναι υπερικανοποιητική αν σκεφτείς ότι θα αφιερώσεις πάρα πολλές ώρες παίζοντας. Εχει φοβερά γραφικά μεν αλλά έχει και κάποια μικροπροβλήματα που εντόπισα παίζοντας, όταν πλησιάζεις σε γωνίες ή είσαι σε κάποιο dungeon και περιστρέφεις την κάμερα εξαφανίζονται ολόκληρα τοπία. Αν και κλώνος του Diablo είναι ένα φοβερό παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 26, 2008 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 τελικα το ντεμο ετρεξε στα βιστα...αλλα δεν δουλευει το SLI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Οκτώβριος 26, 2008 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 To ντέμο ξεκίνησα και εγώ και αυτό που θέλω να δω είναι πως θα πάει online πάντως ωραίο φαίνεται και καλύτερο από το μονότονο Hellgate που έπαιξα πέρισι του ιδιου στιλ hack n slash Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Οκτώβριος 28, 2008 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2008 Ωραία αφού δεν μου τα έχουν πει καλά, τότε γιατί δεν εξηγείς και τι ισχύει; Ή απλά σου αρέσει να το παίζεις έξυπνος;ελειπα,sorry1ον,το farcry 2 δεν εχει πιστες,ειναι ανοιχτος κοσμος2ον με την εκδοση που λες ειμαι στο 40φευγα% και εχω κανει τις μισες αποστολες απο τα stats του παιχνιδιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 9, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ελάτε στο closed net όσοι μπορείτε Spyrus είμαι εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιανουάριος 9, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 καλό είναι...έπαιξα λίγο και εγώ (τι λίγο βασικά πάνω από 3 ώρες) και πορώθηκα...νο ρεστ φορ δε ουικετ...:giveup::giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 27, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 τιπς:αν δεν σας ενεργοποιει το σλι,βαλτε στο nv control panel SLI:afr 2 ,αλλιως οι πιο νεοι οδηγοι εχουν καλο προφιλ.Πολυ καλος ηχος (ΕΑΧ κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.