Jump to content



Shutdown χωρίς λόγο!!!


saloniker

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Πρόσφατα το pc παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Την ώρα που παίζω κάποιο παιχνίδι και περάσουν περίπου 10 λεπτά το pc κλείνει μόνο του. Μετά αν προσπαθήσω να το ανοίξω δεν ανοίγει. Πρέπει να περάσουν περίπου 20 δευτερόλεπτα και να μερικές φορές να ανοιγοκλείσω τον διακόπτη από το τροφοδοτικό.Τι λέτε να φταίει?Πρόσφατα άλλαξα κάρτα γραφικών και πριν δε παρουσίαζε τέτοια συμπεριφορά το PC.Κατά τα άλλα δε παρουσιάζει κανένα πρόβλημα!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

P4 3.0 GHZ HT

Mainboard MSI

1,5 GB RAM DDR 3200

ATI 3850 512MB AGP 8x

1 HD MAxtor 80 GB ATA 133

1 HD Maxtor 40 GB ATA 133

Trofodotiko : 500Watt (no name)

Win XP Service Pack 3

Link to comment
Share on other sites

εμενα μου μοιαζει προβλημα θερμοκρασιας, δοκιμασε να καθαρισεις τον ανεμηστηρα του επεξεργαστη οπως και να αλλαξεις την παστα.. ισως ειναι τυχαιο οτι αλλαξες καρτα γραφικων..

Link to comment
Share on other sites

καταρχάς οι θερμοκρασιες σου αυξηθηκαν σιγουρα με την νεα καρτα γραφικων.οποτε μπορει να σβηνει λογω υπερθερμανσης στον επεξεργαστη ή στο chipset.

κατα δευτερον το no name τροφοδοτικο σου ισως να μην μπορει να αντεξει την πιο δυνατη καρτα.

Link to comment
Share on other sites

καλό θα ήταν καμία φωτό απο το κουτί. Δυστυχώς για μεγάλες κάρτες για να μπορείς να έχεις μια καλή ροή αέρα είναι σημαντικό το κουτί να προσφέρει την δυνατότητα τοποθέτησης για ανεμηστήρια. Πολλά απο τα κουτιά που έχω δεί δίνουν θέσεις για 120μμ φανάκια και έχουν μόνο ένα στο πίσω μέρος. Είναι σημαντικό η ροή αέρα να είναι σταθερή. Κρύος αέρας μπροστά προς τα μέσα, ζεστός αέρας απο μέσα προς τα πισω/πλάγια. Στην περίπτωση του Sharkoon Rebel είναι και η φαση του 250μμ που είναι σωτήριο για τα καλοκαίρια γιατί με SLI/Crossfire και δυνατές κάρτες οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν δραματικά. Παράλληλα ίσως θα ήταν καλή ιδέα να τσεκάρεις και τις πάστες πάνω στον επεξεργαστή και στο chipset.

Link to comment
Share on other sites

Σβήνει σαν να του κόβεις το ρεύμα ή κάνει κανονικά shutdown? Γιατί που και πού συμβαίνει και σε μένα αλλα βγαίνει απο τα παράθυρα κανονικά όπως όταν κάνεις απενεργοποίηση.

Πρόβλημaμε θερμοκρασίες δέν έχω (γινόταν και όταν ήμουν με αέρα καί τώρα που είμαι με νερό) αλλα ούτε με το τροφοδοτικό (γινόταν και με το 680 που είχα αλλα και με το 1250 που έχω τώρα). Τί να πείς, διαβολομηχανάκια :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.