ManosRK Οκτώβριος 24, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Kανε μια δωρεα ή δωσε λεφτα σε καποιον που εχει αναγκη... σε ενα αστεγο σε καποιον ηλικιωμενο...Κανε πρασινη τη ταρατσα του σπιτιου σου.. Κανε το τραπεζι στους φιλους σου... Αν πω ότι είμαι καρμοίρης και Skroutz είμαι καθίκι ? προσυπογράφω την παραπάνω δήλωση Ναι αμέσως εσύ μην χάσεις εσύ εαν τα λεφτα σε παιρνουν κανε το τραπεζι σε ολους τους lab-ιτες U must be kidding me, 70 Ευρώ έχω άντε να δώσει και καμιά 30-50 ο father δεν είμαι και Ωνάσης Θέλουμε κέρασμα! Εννοείται αλλά θέλω και δώρα ε! όποιος δεν δώσει δώρο δεν παίρνει κέρασμα Δεν μαζευόμαστε όλοι μαζί να πάμε σε μια ταβερνούλα να τσακίσουμε κοψίδια και κράσους;;;;; :man_in_love::man_in_love:Καλά ΟΚ εάν δεν μας γουστάρεις... πάρε την κοπελιά σου, μάζωξε τα κολητάρια σου και περάστε μια δημιουργική μέρα, από το πρωί έως το βράδυ, με τρελό ξεφάντωμα! :yes2: [edit] φτου... προλάβανε άλλοι... τι στο καλό; τόσο λιγούρια είμαστε όλοι μας;[/edit] Σας πάω!!! (Tουλάχιστον τους πιό πολλούς από σας :whistling) κοπελιά δεν έχω εδώ και κάτι χρόνια (Δυστυχώς/Ευτυχώς, ανάλογα), Κολλητήρια λίγα πάλι (ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ λίγα όμως ). Δημιουργική μέρα περνάω κάθε χρόνο αυτή τη μέρα ούτως ή άλλως. Τρελό ξεφάντωμα is not my style. Ένας-ένας ρε να προλαβαίνω να απαντήσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Οκτώβριος 24, 2008 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Τρελό ξεφάντωμα είναι υποκειμενικό για τον κάθε έναν. Για κάποιον μπορεί να είναι μπουζούκια με φίλους/φίλες... Για κάποιον μπορεί να είναι να λιώνει μπροστά από ένα PC με φίλους και δίπλα να υπάρχουν πίτσες, σουβλάκια, μπυρόνια, τσίπουρα... Εεεε με όλο και κάτι θα την βρίσκεις, just do it, αλλά όχι μόνος σου! Υ.Γ. Όσο για την κοπελιά... εεε οκ, κολομπαρς αρ γουετινκ γιου... :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Οκτώβριος 24, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Σωστή σκέψη, εγώ είμαι στο 3o μάλλον (pc, souvlaki powaah klp.) Αλλά αυτό το έχω εξασφαλισμένο οπότε no worries (Father Bank RULEZZ:p) κάτι θα βρω ναι οπωσδήποτε. Τώρα για παρέα δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Οκτώβριος 24, 2008 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Sorry εάν είναι "απρεπές" αλλά σκέψου λίγο και αυτό. :whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Οκτώβριος 24, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Είπαμε γύρω στα 100 ευρώ παίζει, διάβαζε και τα άλλα ποστς (πλάκα) (Minimum 200 Euros, τι λε ρααα ? και νσ πεις ότι ήτανε και καμία της προκοπής πάει στο Δία λολ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Οκτώβριος 24, 2008 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Άμα είναι να ικανοποιηθείς... να τσοντάρουμε και εμείς λίγα ντε... για το δώρο και καλά. (αλλά μετά θα πρέπει να κάνεις worklog, photos, review, και κέρασμα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 24, 2008 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Ότι θα γινόταν όλο αυτό το thread για 100 ευρώ max δεν το περίμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Οκτώβριος 24, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Άμα είναι να ικανοποιηθείς... να τσοντάρουμε και εμείς λίγα ντε... για το δώρο και καλά.(αλλά μετά θα πρέπει να κάνεις worklog, photos, review, και κέρασμα ) Βρε βάλε εσύ άμα είναι και σου κάνω και review και worklog και ότι θες μετά Ότι θα γινόταν όλο αυτό το thread για 100 ευρώ max δεν το περίμενα... 100-200 όριο, φοιτητές είμαστε όχι ITάδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 24, 2008 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Κερνα σουβλακια τo lab... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Οκτώβριος 24, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 24, 2008 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Sorry εάν είναι "απρεπές" αλλά σκέψου λίγο και αυτό. :whip: και γω αυτο θα προτεινα, αλλα ξεφευγει απ το budget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 24, 2008 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 μια και το φερε η κουβεντα,μηπως ειναι η καταλληλη στιγμη να οργανωσουμε καμμια λαμπικη επισκεψη σε (σοβαρο) στριπ?Ε davaric?(ανηλικοι excluded) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 24, 2008 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 νομιζω οτι θα δυσκολευτουν λιγο οι κοπελες με τη διαλεκτο του στυλ''ελα να μου γλυψεις το κανιστρο''''βαρα μου orth-ια priority 9 να δεις τις θερμοκρασιες μου και ποσο rockstable ειμαι'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Οκτώβριος 24, 2008 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 :rofl: Έλεος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 24, 2008 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 νομιζω οτι θα δυσκολευτουν λιγο οι κοπελες με τη διαλεκτο του στυλ''ελα να μου γλυψεις το κανιστρο'' ''βαρα μου orth-ια priority 9 να δεις τις θερμοκρασιες μου και ποσο rockstable ειμαι'' Πλακα θα χε, αλλα αν παιξουν unstable σκηνικα, δε θελω να ειμαι κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 24, 2008 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 λες να χουμε καμια διαρροη στο κυκλωμα?:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 24, 2008 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 λες να χουμε καμια διαρροη στο κυκλωμα?:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 24, 2008 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Άμα καθαρίσεις τις σωληνώσεις θα είσαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 24, 2008 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Εγώ πάντως κανόνισα ένα ταξιδάκι Ζυρίχη (για τη γιορτή), και αν είμαι εξαιρετικά τυχερός ίσως για τα γενέθλια να κανονίσω ένα ταξιδάκι Βαρκελώνη (συμπτωματικά εκείνο το Σ/Κ που θα έχω τα γενέθλια, θα έχει και ντέρμπι ). Αλλιώς ένα λαπτοπ, για τη σχολή Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Οκτώβριος 24, 2008 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 1+ ωρα ασταματητο καρτ βασικα χιονισε το καρτ ειναι ατομικο και τα νοικιαρικα δεν πανε βημα, πες μας μερα και κανουμε παρτυΕπισης κατι που σκεφτομουνα και εγω προσφατως ειναι τα lego mindstorms,κατι παραπανω μεν ξυραφιαστο δε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.