Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 Μια φίλη είχε λεει μια φωτο Photoshop στην επιφανεια εργασιας (το αρχειο) και το έσβησε. Παιδεύτηκε ώρες (και καλα) και έχει πελαγώσει τώρα που το εσβησε καταλαθος. Παίζει να το βρούμε ; Κανένα πρόγραμμα για recovery ή κατι τετοιο ;
PetrosD Οκτώβριος 23, 2008 #3 Οκτώβριος 23, 2008 Active @File recovery, μακράν το καλύτερο που έχω δοκιμάσει.
SLN Οκτώβριος 23, 2008 #4 Οκτώβριος 23, 2008 Μια φίλη είχε λεει μια φωτο Photoshop στην επιφανεια εργασιας (το αρχειο) και το έσβησε. Παιδεύτηκε ώρες (και καλα) και έχει πελαγώσει τώρα που το εσβησε καταλαθος. Παίζει να το βρούμε ; Κανένα πρόγραμμα για recovery ή κατι τετοιο ; Εγω εσβησα 80Gb ταινιες και μου πηρε 5 λεπτα ψαξιμο στο google και 1 για το install για να βρω κατι και να τις ανακτησω... Για μια φωτο κανουμε ετσι?? Προφανως υπαρχουνε ενα καρο προγραμματα και ΟΛΑ κανουνε δουλεια. Εγω απλα κατεληξα στο R-Studio
Arxagelos Οκτώβριος 26, 2008 #6 Οκτώβριος 26, 2008 το θέλω το θέλω το θέλω...το χω ανάγκη πολύ http://www.youtube.com/watch?v=bq6Vk9o9gas&feature=related
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.