no_one1416003307 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 ο παροχές μου δίνη σε όλους ους πελάτες το ίδιο static ip από το modem...αλλα εγώ έχω ορισμένα προβλήματασε μερικές σελίδες που έχουν "μπολκαρισμενο" το ip μου...μίλησα με τον παροχέα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου αλλάξουν ip ..μπορώ να κάνω κάτι εγώ για να παρεμβάλω η να αλλάξω το ip μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gharit Οκτώβριος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Νομιζω οχι,γιατι η ip δινεται μονο τον παροχο.Εσενα σε εχουν κλειδωμενο σε συγκεκριμενο ip.Για να την αλλαξουν θελουν αλλη συνδρομη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Οκτώβριος 23, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Ίσως εάν χρησιμοποιούσες έναν open proxy; Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Οκτώβριος 23, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 προσπαθώ με διάφορο προγράμματα που αποκρύπτουν το ipκατάφερα να μπω στις σελίδες αλλα δεν μπορώ να κατεβάσω torrentsπροσπαθώ να αλλάξω και το πρόξι του torrent client..για μια φάση κάτι κατάφερα να κατεβάσω αλλα μετά πάλι κάτι άλλαξα και χάθηκε..μεγάλο μπέρδεμα ρε παιδί μου..παλαιότερα είχα dynamic ip και όλα μια χαρά ήταν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 24, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Σταμάτα να πληρώνεις έξτρα λεφτά στον πάροχό σου, ώστε να σου δίνει και πάλι dynamic ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 26, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2008 Η Νετονε σου δίνει static τσάμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.