bezdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Πήρα το παρακάτω μικρόφωνο της Logitech http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/microphones/devices/221&cl=gb,en Kάθε φορά που το συνδέω, τρώω μπλέ οθόνη με memory dump και τα καθεκαστα... Το γύρισα πίσω από το μαγαζί που το πήρα, το δοκίμασε μια 2μετρη ξανθιά γαλαζομάτα θεά και μου είπε πως δεν εμφανίζει κάποιο πρόβλημα σε pc με windows vista που είχαν εκεί δίπλα... Έψαξα στο νετ να βρώ μήπως κάποιος άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα αλλά δε βρήκα κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Με κάνα update τους drivers της μητρικής ίσως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 22, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Xμ θα το δοκιμάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 22, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Ποιά μητρική έχεις?Αντίστοιχα προβλήματα με συσκευές USB και ειδικότερα Logitech ποντίκια κλπ. , είχα δεί στο forum της ASUS για κάποια μητρική...μετά από αναβάθμιση στο τελευταίο BIOS το πάθαιναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 22, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Διάνα έπεσες felixέχω την ASUS M2A-VM και όντως έχω το τελευταίο bios.επίσης το σετάκι πληκτρολόγιο-ποντίκι που είναι και αυτό Logitech, κάνει διάφορα κουλά.Λες να γυρίσω σε προηγούμενο BIOS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 23, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Στο forum της ASUS M2NPV-VΜ το διάβασα (1,2,3,4)...έχω 2 bios πίσω και έλεγα να αναβαθμίσω, αλλά το ακύρωσα...Για δες εδώ για Logitech Mouse & M2A-VM Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 23, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Χμ από ότι είδα με πέρασμα BIOS 1201 διορθώνονται τα προβλήματα...ΑΛΛΑ...Έχω βάλει έναν Phenom πάνω και αν περάσω BIOS παλιότερο από 1404 χάνω το support! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 23, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Ώπα...αυτό ισχύει για την M2NPV-VM...ενδεικτικά στο έγραψα...Για την δική σου καλά θα κάνεις να στείλεις στο support της ASUS το πρόβλημα για να το πάρουν και αυτοί χαμπάρι αν είναι κάτι τέτοιο...Αλλά επειδή το απομονώσαμε σε BIOS ζήτημα..δοκίμασε και σε άλλο pcάκι, αν δεν τρέχει τίποτε με τo device , τότε όντως είναι θέμα υποστήριξης μητρικής...είτε bios είτε driverDrivers από logitech έχεις τους τελευταίους?Για chipset επίσης?Αν ναι, βεβαιώσου ότι γίνεται καθαρή εγκατάστασή τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 23, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Το mic δεν έρχεται με drivers, και ούτε παρέχονται από κάπου...Η θεά στο pcworld το δοκίμασε και λεει πως μια χαρα λειτουργεί. Θα ανοίξω Thread στην ASUS και βλέπουμε. Εντωμεταξύ θα ψάξω να βρω και αλλο pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.