SlotKiller Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2008 Θελω να παρω ενα λαπτοπ για τους γονεις και δεδομενου οτι θελουν να το συνδεουν σε μια samsung 32αρα που εχουν θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο plug-n-play ειναι το HDMI? απλα κουμπωνουν το καλωδιο πανω και η samsung θα δειχνει το desktop του λαπτοπ ή θελει 10 κλικ για να παιξει? Η tv ειναι μια κλασικη hd-ready δηλαδη 1360x768. Τελος, με τον ηχο τι γινεται? Μεταφερεται μεσω του HDMI στα λαπτοπ? ή θελει extra καλωδιο ηχου? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Οκτώβριος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 ο ήχος πάει μέσο HDMI Στο δικό μου laptop που το συνδέω με RGB + 1 καλώδιο ήχου θέλει ένα κλικ παραπάνω (πρέπει να ρυθμίσω την κάρτα γραφικών να βγάζει clono) τού κουμπάρου μου το λαπτοπ που το συνδέει με hdmi ειναι plug and play οι τηλεοράσεις ειναι και οι δυο LG Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 22, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Δεν νομιζω οτι εχει καποια σχεση το οτι ειναι Lg και οι 2 συσκευες. Οποτε με το που βαλει το HDMI μπορει να παιξει ταινιουλα με ενα κλικ! Μια χαρα! Θα μυησω την μανα μου στο greek-movies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 22, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Κατι το οποιο θεωρω αυτονοητο... αλλα ισως και να μην ειναι τελικα...με το hdmi θα παιξει στα 1360χ768 η τηλεοραση? Δηλαδη θα ειναι σα να συνδεω το D-SUB σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Οκτώβριος 22, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Λογικα θα σου εμφανισει στην TV μια ενδειξη 720p,ισως να μπορει να διαχειριστει και 1080i σημα η TV σου(δεν ξερω αν θα σου χρειαστει βεβαια)Επισης,μην παραξενευτεις αν μεχρι να φορτωσουν τα windows δεν δειχνει τιποτα.Σε μενα το HDMI ενεργοποιειται αφου φορτωσει το λειτουργικοBTW ATI>>>>>NVidia σε αυτα τα θεματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.