Passenger57 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2008 Πως εισάγουμε στην registry τον Mediaplayer Classic;Εχω κατεβάσει το πρόγραμμα αλλά δεν κάνει assosiation των βίντεο αρχείων με το MPClassic και παιδεύομαι.Πως μπορώ να ρυθμίσω ώστε να ανοίγει αυτόματα με το διπλό κλίκ ενός αρχείου βίντεο χωρίς να βάλω τα γνωστά k-lite codec packs κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 Κάνε δεξί κλικ στο αρχείο --> Opens with.. --> Choose program, βρες το Media Player Classic και τσέκαρε το checkbox από κάτω που σου λέει να ανοίγεις τα αρχεία πάντα με το ίδιο πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Οκτώβριος 21, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 Το εχω κανει...δεν συσχετίζει τα αρχεία με κανένα τρόπο!Στο επόμενο άνοιγμα ανοίγει με bsplayer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 21, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 view->options->player->formats στον mpc δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 21, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 Το εχω κανει...δεν συσχετίζει τα αρχεία με κανένα τρόπο!Στο επόμενο άνοιγμα ανοίγει με bsplayer! Να πας στις επιλογές του BSPlayer και να βγάλεις ότι δεν θες τότε πρώτα, αλλιώς φυσικό είναι να το αλλάζει συνέχεια, έτσι το έχεις ρυθμίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Οκτώβριος 22, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Ευχαριστώ....απλά δεν το σκέφτηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Οκτώβριος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Θα πρέπει καταρχήν τον φάκελο του MPC να τον μεταφέρεις μέσα στα Program Files, ώστε να μπορούν να κάνουν συσχέτιση τα windows. Δεν χρειάζεται να πειράξεις καμία ρύθμιση στον BS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.