Jump to content

Βενζινη και τιμη της!!...

Louris7

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

οταν η βενζίνη έχει φθάσει τα 42 δολλάρια το βαρέλι (40,91 σήμερα)....είναι ακόμα πολύ ακριβή..το ίδιο ακριβή αναλογικά με όταν είχε φθάσει 140 δολλάρια το βαρέλι

οταν η βενζίνη έχει φθάσει τα 42 δολλάρια το βαρέλι (40,91 σήμερα)....είναι ακόμα πολύ ακριβή..το ίδιο ακριβή αναλογικά με όταν είχε φθάσει 140 δολλάρια το βαρέλι

+++++1

μεσογειων (λιγο μετα την κατεχακη, αλλα πανω απο τη γεφυρα) πρατηριο avin με την 95αρα στα 0.769 και την 100αρα στα 0.889!

επισης..μπορειτε να ριχνετε μια ματια στο site του υπουργειου για τις χαμηλοτερες τιμες απο πρατηρια αλλα και ποια πρατηρια εχουν φαει προστιμο και γιατι...ετσι για να εχετε μια συνολικη εικονα (πχ εγω αποφευγω να βαλω απο συγκεκριμενα πρατηρια που εχω δει οτι εχουν φαει προστιμο για νοθεια..κι ας μου τη δωσουν και τσαμπα!) :p

Σημερα ειδα νεα μειωση στην τιμη της αμολυβδης, στην πολιχνη (δυτικη θεσσαλονικη) γεμισα με 0,729€

0,720 Ξανθη ...

Δεν το περιμενα,αλλα πανω η τιμη της βενζινης ειναι σε χαμηλα επιπεδα..

Εβαλα 100αρα απο ΑΠ με 0,865 στον ασπροπυργο!!η πλακα ειναι οτι πηγαινε καλα!!!

Γιατι να μην παει καλα? και εγω απο ΑΠ βαζω σχεδον παντα, τελεφταια φορα εβαλα με 0,733, ποτε μου δεν ειχα προβληματα

Γιατι να μην παει καλα? και εγω απο ΑΠ βαζω σχεδον παντα, τελεφταια φορα εβαλα με 0,733, ποτε μου δεν ειχα προβληματα

Ναι προβληματα ουτε εγω ειχα ποτε,μιλαω για διαφορα στην αποδοση ομως που απο 100αρα σε 100αρα υπαρχει και αν εχεις λιγο "φτιαγμενο" τουτου η ειναι γρηγορο απο τη μανα του την καταλαβαινεις.

Αν και η τιμη του πετρελαιου δεν σχετιζεται αμεσα ή για να το πω καλυτερα, η μεταβολη του ποσοστου μειωσης ή αυξησης του δεν σημαινει αντιστοιχα ιδια μεταβολη και της βενζινης, με βαση το οτι πλεον το BRENT DTD εχει 35,62!! , λογικα πρεπει να περιμενουμε τουλαχιστον για αρχη, την απλη βενζινη,κατω και απο 0.7 το λιτρο!!!..

0.729 Aegean Πειραιως στο ρευμα προς το λιμανι μετα το πρακτικερ

Την 100ρα την ειχε κατω απο 0.90

• 1 year later...

Πωπω ωραιες εποχες αυτες.... 0,719....

Ειναι απιστευτο.Μεσα σε 1,5 και λιγοτερο χρονο, η τιμη της βενζινης ανεβηκε 100%.

Με Μ.Ο σημερα , στα 1,4€ το λιτρο!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.