LordOfRings Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2008 Παιδιά καλησπέρα,Προσφατα αγόρασα το pc της υπογραφής ram CORSAIR XMS2 DHX DDR2 4GB (2X2GB) PC2-8500 (1066MHZ) DUAL CHANNEL KITmobo asus p5q eτο πρόβλημα ειναι το εξης ..μερικές φορες συνήθως καθε πρωί οταν το ανοίγω δεν ανοιγει καθόλου.. αν αλλάξω τις μνήμες θέση ή βγάλω την μία και την ξαναβάλλω δουλεύει μια χαρά ..Τωρα τις έχω βαλει σε single channel.Τί λέτε να φταίει ? ..RAM ή mobo ?. ή οι μνήμες δεν ειναι συμβατες. . .
redbighunter Οκτώβριος 21, 2008 #2 Οκτώβριος 21, 2008 δοκιμασε με αλλο σετακι μνημες και δες αν σου κανει παλι τα ιδια! κανε και κανενα bios update μπας κ στρωσει!
r0y4ax Οκτώβριος 21, 2008 #3 Οκτώβριος 21, 2008 Σιγουρα δεν είχα την mobo αυτην, αλλα η QVL της μητρικής τις μνήμες σου της έχει ?Δουλευαν κανονικά και τώρα οχι ?Αυτό το "με μια ξεκιναει και με 2 οχι"(μιας και μου έτυχε το ίδιο και ήταν θεμα μνήμης)... να υποθέσω ρεύμα και timings, Δεν τα εχεις auto ?
LordOfRings Οκτώβριος 21, 2008 Author #4 Οκτώβριος 21, 2008 Σε μία άλλη μητική ακριβώς ίδια δοκιμασα ενα σετάκι OCZ και είχε το ιδιο το πρόβλημα .. νομίζω αυτη η μητρική εχει πρόβλημα συμβατότητας με μνήμες.. εκανα ενα update το bios να δουμε μήπως στρώσει .. οταν το αφήνω αρκετή ώρα κλειστό και το ανοίγω τι κάνει .. . αλα με το που βγάλω μια μνήμη δουλεύει ..
LordOfRings Οκτώβριος 21, 2008 Author #5 Οκτώβριος 21, 2008 εβαλα το τελευταίο bios.. και πάλι τα ίδια .. εβαλα manual απο το bios τις τιμες απο τις μνήμες. . και πάλι οταν το αφήνω κλειστό για 30 λεπτα μετα πρεπει να βγάλω τις μνήμες να ξανα ανοίξει. . παράξενο . .
thanassis Νοέμβριος 6, 2008 #6 Νοέμβριος 6, 2008 όταν το κλείνεις, κλείνεις και την τροφοδοσία του υπολογιστή?? π.χ πολύμπριζο -UPS??
GeorgeVasil Νοέμβριος 6, 2008 #7 Νοέμβριος 6, 2008 Τα ρευματα της μητρικης τα εχεις πειραξει?Η M2Formula εχει μια ασθενια που αν το VTT και το VNB εχουν διαφορα πανω απο 0.11-0.15v παρουσιαζει το ιδιο προβλημα.
LordOfRings Νοέμβριος 6, 2008 Author #8 Νοέμβριος 6, 2008 Τελικά αγορασα άλλες μνήμες και παει μια χαρα .. δεν ηταν συμβατες μαλλον με την μητρική οι corsair πηρα 4 x 1gb kingston hyperx
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.