Jump to content

Μνήμες ή κατι άλλο?..

LordOfRings

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλησπέρα,

Προσφατα αγόρασα το pc της υπογραφής

ram CORSAIR XMS2 DHX DDR2 4GB (2X2GB) PC2-8500 (1066MHZ) DUAL CHANNEL KIT

mobo asus p5q e

το πρόβλημα ειναι το εξης ..

μερικές φορες συνήθως καθε πρωί οταν το ανοίγω δεν ανοιγει καθόλου.. αν αλλάξω τις μνήμες θέση ή βγάλω την μία και την ξαναβάλλω δουλεύει μια χαρά ..

Τωρα τις έχω βαλει σε single channel.

Τί λέτε να φταίει ? ..RAM ή mobo ?. ή οι μνήμες δεν ειναι συμβατες. . .

δοκιμασε με αλλο σετακι μνημες και δες αν σου κανει παλι τα ιδια! κανε και κανενα bios update μπας κ στρωσει!

Σιγουρα δεν είχα την mobo αυτην, αλλα η QVL της μητρικής τις μνήμες σου της έχει ?

Δουλευαν κανονικά και τώρα οχι ?

Αυτό το "με μια ξεκιναει και με 2 οχι"(μιας και μου έτυχε το ίδιο και ήταν θεμα μνήμης)... να υποθέσω ρεύμα και timings, Δεν τα εχεις auto ?

Σε μία άλλη μητική ακριβώς ίδια δοκιμασα ενα σετάκι OCZ και είχε το ιδιο το πρόβλημα ..

νομίζω αυτη η μητρική εχει πρόβλημα συμβατότητας με μνήμες..

εκανα ενα update το bios να δουμε μήπως στρώσει ..

οταν το αφήνω αρκετή ώρα κλειστό και το ανοίγω τι κάνει .. .

αλα με το που βγάλω μια μνήμη δουλεύει ..

εβαλα το τελευταίο bios.. και πάλι τα ίδια ..

εβαλα manual απο το bios τις τιμες απο τις μνήμες. . και πάλι οταν το αφήνω κλειστό για 30 λεπτα μετα πρεπει να βγάλω τις μνήμες να ξανα ανοίξει. .

παράξενο . .

• 3 weeks later...

όταν το κλείνεις, κλείνεις και την τροφοδοσία του υπολογιστή?? π.χ πολύμπριζο -UPS??

Τα ρευματα της μητρικης τα εχεις πειραξει?

Η M2Formula εχει μια ασθενια που αν το VTT και το VNB εχουν διαφορα πανω απο 0.11-0.15v παρουσιαζει το ιδιο προβλημα.

Τελικά αγορασα άλλες μνήμες και παει μια χαρα ..

δεν ηταν συμβατες μαλλον με την μητρική οι corsair

πηρα 4 x 1gb kingston hyperx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.