Jump to content

Δυνατος κροτος σε ποντικι...!!!!!!!!

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Κοίτα μην αρχίσουν τα πλήκτρα να σκάνε ένα - ένα. Έχει κάτι μεγάλα όπως το Enter που βγάζουν μάτι :)

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Ρε το σκασμένο...

Σε πιστεύω ρε αλλά να μην κάνουμε και τη σχετική πλάκα?

@ dubber πραγματικα εσκασε σου λεως το ακουσε και η μανα μου μεχρι μεσα

img2456ar9.jpg

Αν δεν βγάλεις άλλη άκρη και δεν έχεις τί να το κάνεις, απ'το να το πετάξεις φέρτο μου μια από εδώ να το δω.

Ο ηλεκτρολυτης από αλκαλικές δεν καθαρίζει με οινόπνευμα και επίσης καλό είναι να αποφεύεις την επαφή με άλλα καθαριστικά γιατί μπορεί να απελευθερωθεί χλώριο ή αλλα τοξικά αέρια (=δεν είναι καλό). Εννοείται ότι δεν αγγίζεις τον ηλεκτρολύτη με τα χέρια είται αυτός είναι σε ψιλο-υγρή μορφή ή σαν αλάτι.

Φιλικά,

Χρήστος

το μόνο που μπορώ να φανταστώ ειναι κανένας ηλεκτρολυτικός πυκνωτής αυτοί κάνουν ωραία μπακ

@ dubber πραγματικα εσκασε σου λεως το ακουσε και η μανα μου μεχρι μεσα

img2456ar9.jpg

Ωχ κάτι μου θυμίζει αυτό το ποντικάκι....:nerd:

Ναι, ηταν το πρωτο ποντικι που μπηκε σε τροχιά γυρω απο τη γη χρησιμοποιώντας ηλεκτρολυτικους πυκνωτες και αλκαλικες μπαταριες σαν μεσο προώθησης :p

Όντως, σαν ηλεκτρονικός και γω, το μόνο που θα μπορούσε να κάνει το λεγόμενο μπαμ είναι κανας πυκνωτής και αυτό αν πέρασε απότομα πολύ ρεύμα ή κάτι τέτοιο!

Ρε παιδια δεν ξερω τι να πω παντως πρωτη φορα το συναντησα στη ζωη μου να σκαει ποντικι στα χερια μου...

@dubber εννοειται κανε πλακα οσο θες δεν σε παρεξηγω....

Ναι, ηταν το πρωτο ποντικι που μπηκε σε τροχιά γυρω απο τη γη χρησιμοποιώντας ηλεκτρολυτικους πυκνωτες και αλκαλικες μπαταριες σαν μεσο προώθησης :p

χχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

sorry για το offtopic!!!

Απλα τα σπας....!!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Μήπως κάποια στιγμή πήγες να φορτίσεις τις μη επαναφορτιζόμενες μπαταρίες του;

Αυτό θα τα εξηγούσε όλα.

Μήπως κάποια στιγμή πήγες να φορτίσεις τις μη επαναφορτιζόμενες μπαταρίες του;

Αυτό θα τα εξηγούσε όλα.

Οχι βεβαια

Λοιπόν Χρήστο θα σου πω εγώ τι έγινε και έσκασε το ποντίκι σου, άκου με προσοχή.Μάλλον με την κάρτα δικτύου μου και την πατέντα που έκανες, δεν αναφέρω γιατί, για λόγους ευνόητους, το ποντίκι δεχόταν πολλές ακτινοβολίες και τελικά σε προσπάθεια που έκανε για να διαλέξει με ποια θα παίξει μπερδεύτηκε και τα έπαιξε το 'σκασμένο'.

Όλα τα παραπάνω ήταν για να πλάκα.Σοβαρός λόγος που μπορεί να έγινε αυτό μπορεί να είναι και ότι καθώς περίμενες να φορτώσει καμιά σελίδα στο διαδίκτυο το βαρούσες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.