Pekolas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2008 γεια παιδια.σημερα μαλλον εφαγα καποιο spyware η κατι τετοιο το οποιο μου λεει οτι το pc μου εχει threats πολλα και trojan και μου κατεβαζει μονο του ενα προγραμμα το xp antispyware 2009.επισης δεν με αφινει καν να ανοιξω αλλα προγραμματα οπωσ το avg η το kaspersky και μου σπαει πραγματικα τα νευρα.προσπαθησα να το σβησς αλλα τιποτα.εψαξα λιγο και σε αλλα forum και τα περισσοτερα λενε οτι ειναι απατη παρολο που φαινετε επισημο και οτι πρεπει οπωσδηποτε να το βγαλω.Αν καποιος γνωριζει τι μπορω να κανω για να γλυτωσω το format ας μου πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Οκτώβριος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 Ψάξε τα εξής στο google και κατέβσασέ τα RoguescanfixsmitRem.exeFixSF.regSDfixΜπες σε ασφαλή λειτουργία και τρέξε τα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Οκτώβριος 20, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 δες και αυτό www.superantispyware.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.