geogeoland Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2008 Η "συνέχεια" (χρονικά) του εξαιρετικού Fable: The lost chapters, κυκλοφορεί 24 Οκτωβρίου, και φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Είδομεν. http://en.wikipedia.org/wiki/Fable_II http://www.lionhead.com/fable2/Default.aspx http://www.youtube.com/watch?v=1Eewp9v3nns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 must have game για τους φαν του ειδους.ελπιζω να ειναι λιγο πιο "ελευθερο" απο το 1ο και να μας εκπληξει ευχαριστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 20, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 Αυτά τα games με στυλάκι manga και Γιαπωνέζους μπόμπους να χοροπηδάνε στο περιβόλι του πίκατσου πάντα με ξενέρωναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Οκτώβριος 20, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 Το παιχνίδι πρέπει αν είναι απλά φοβερό!! Είμαι τρελή φανατίλα για το game lol Ελπίζω να βγει για pc σύντομα και όχι μετά κανα χρόνο :\ Επίσης ναι να μας αφήσει λίγο ποιο ελεύθερους να κάνουμε ότι θέλουμε και θα είναι απλά άψογο ! Άκουσα ότι έχει και πιστολέρο μέσα;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 20, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 :inlove::inlove::inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 20, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 :woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 20, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 Δεν εχουν πει κατι για pc ή κανω λαθος? Το εχω βεβαια στο χβοχ 360! ΠΑΙΧΝΙΔΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Οκτώβριος 20, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 το πρωτο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αν και πολλες φορες γινόταν πολύ βαρετό, αναμένουμε το 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Οκτώβριος 20, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 ποτε δεν γινοταν βαρετο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Οκτώβριος 20, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 Οσον αφορά την ελευθερία, ο δημιουργός του είπε πως στο 1 περιοριζόταν η κίνηση με φράχτες και έλλειψη άλματος. Αυτό δεν υπάρχει πλεον, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά "If it looks like you can go there, you CAN go there". επίσης, ναι, έχει μέσα πιστόλια, καραμπίνες και άλλων ειδών καραμούζες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Οκτώβριος 20, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 oh yes! γινότανε παρα πολύ βαρετό όταν περνούσες απο τις ιδιες περιοχές σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα και βγαίναν παλι οι ιδιοι και οι ιδιοι εχθροι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Οκτώβριος 20, 2008 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι θα με αρέσει με πιστόλια και τέτοια, δλδ αν είναι εγώ να έχω μόνο σπαθί και ο άλλος πιστόλι την κάτσαμε :baby: Ο δημιουργός του είπε επίσης πώς όταν βγάζουμε κάτι θέλουμε να το κάνουμε τέλειο για μια πλατφόρμα και μετά βλέπουμε για κάποια άλλη ας ελπίσουμε να μην κάνουν 1 χρόνο έξτρα για να βγει στο pc... :suicide2: Ε εντάξει ρε παιδιά, γυρνούσες τους ξανά-σκότωνες και ησύχαζες, αν θυμάμαι καλά, αν δεν ήθελες δεν χρειαζόταν να τους "φας" όλους, ε; :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Οκτώβριος 20, 2008 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 αυτο ειναι το θέμα τους ξανα σκότωνες και δεν ησύχαζες γιατι ξανα βγαίναν σε πολυ μικρο χρονικό διάστημα και ήταν πολύ μα πολύ βαρετό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Οκτώβριος 20, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 Bασικά αυτό που με χάλασε είναι το death system που έχει... Αρχικά είχαν ορίσει οτι όταν πέφτει η ενέργεια στο μηδέν, λιποθυμάς και οι εχθροί μπορούν σε κάποιες περιπτώσεις να σε χτυπήσουν ενώ είσαι κάτω και να προκαλέσουν μόνιμο σακάτεμα του χαρακτήρα (ουλές κλπ). Αλλά αφότου είδαν οτι οι περισσότεροι προτιμούσαν να κλείσουν την κονσόλα απο το να το ρισκάρουν, το άλλαξαν και τώρα όταν τελειώνει το health, χάνεις ενα άγνωστο ποσό xp και ο χαρακτήρας ξανασηκώνεται σπρώχνοντας όλους τους εχθρούς που είναι κοντά, κι ετσι για 1-2 δευτερόλεπτα είναι ασφαλής. Αλλά υποθέτω οτι δε ξαναγεμίζει η ενέργεια, οπότε πάλι με χαλάει. Load θέλουμε ρεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 29, 2008 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Βγηκε τελικα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasim Οκτώβριος 29, 2008 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Δεν έχω παίξει το πρώτο αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα...σκέφτομαι, να πάρω το δεύτερο ή να ξεκινήσω παίρνοντας το πρώτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Οκτώβριος 29, 2008 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Πάρε πρώτα το πρώτο έχει φανταστική ιστορία που αξίζει να δεις και να παίξεις... μετά πάρε και το 2ο Δεν βγήκε για pc ρε παιδιά.. που θα το παίξετε xbox ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasim Οκτώβριος 29, 2008 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Εγώ πάντως pc περιμένω...ξέρει κανείς ημερομηνίες κυκλoφορίας για pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Οκτώβριος 29, 2008 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Ε αυτό λέμε λίγο ποιο πάνω... δεν θα βγει ακόμα σε pc μέχρι ο δημιουργός να είναι 100% σίγουρος ότι είναι άψογο στο xbox. Τουλάχιστον αυτό έλεγε για την πρώτη έκδοση... Σήμερα βρήκα αυτό: "there is no current plan for releasing it on the PC at this moment" Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 29, 2008 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Ποπο καταστροφη.. Θα παιξουμε αλλα παιχνιδια οπως φαινεται μεχρι να το βγαλουν.. Κριμα.. Τo πρωτο στο xbox το εχω!! Αλλα τωρα δεν εχω 360 οποτε θα περιμενουμε στον υπολογιστη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.