cryo.nio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2008 Γειά σε όλους.έχω ένα ζευγάρι team xtreme dark στα 1066 και θέλω να προσθέσω άλλο ένα.Επειδή βρήκα με Micron D9GMH και με FBGA Chips, ποιά είναι καλύτερα? έχει δει κανεις max από αυτές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος a5 Οκτώβριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 δεν λες ουτε τι ειναι το αλλο ζευγαρι οι μνημες που εχεις,ουτε σε τη συστημα δουλευη και εαν θελης να κανης oc.γινε πιο συγκεκριμενος για να παρης απαντησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 19, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Gmh ειναι στανταρ καλα(1050+) τα άλλα δεν τα γνωρίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryo.nio Οκτώβριος 19, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Φίλε Γιώργο τι λες??? λέω "έχω ενα ζευγάρι τεαμ εχτρεεμ δαρκ κ θέλω να προσθέσω αλλο ένα..." το συστημα μου είναι στην υπογραφή... OC θέλω γιαυτο κ ρωτησα τι μαχ έχετε δει.sirDiman τα micron είναι καλα και γνώστα συμφωνώ απλά δε ξέρω κ εγώ καθόλου τι είναι τα άλλα.μάυτα παντως τις δίνει εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 19, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 με τα Micron θα παρεις...ειναι τα καλυτερα:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Οκτώβριος 19, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Oι dark φοράνε Promos.Ότι και να βάλεις αν παίξεις με 2 ζευγάρια θα σε κόβει το χειρότερο.Κοινώς και GMH να βάλεις πάνω θα σε κόβουν τα Promos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryo.nio Οκτώβριος 19, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 ναι αλλα υποθέτω αν αφήνω τα 2gb με τα GMH για bench θα είμαι μια χαρα κ μετα 24/7 ούτως η αλλως παιζω χαμηλότερα οπότε οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.