Jump to content

Βοήθεια... Πρέπει αύριο να αγοράσω 25vga. Κόστος 120€-150€.

rostav

Recommended Posts

ΥΓ.Eνας που πεταχτηκε και ειπε λογω driver να μην παρει ATi,ελεος πια με την ιδια καραμελα.

Μπα, τι με λες?:sarcastic:

Οι drivers κάνουν την διαφορά:nada:

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply
Μπα, τι με λες?:sarcastic:

Οι drivers κάνουν την διαφορά:nada:

Και προφανώς η Nvidia που βγάζει κάθε βδομάδα καινούριο beta ειδικά optimized για reviewers και μόνο ή που κάνει disable διάφορα χαρακτηριστικά του hardware διότι τελικά δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε όταν ανακοινώθηκαν ή που κρατάει τα σκήπτρα σε BSODS στα Vista έχει τους καλύτερους drivers.

Βρε τι μαθαίνουμε.......

Και προφανώς η Nvidia που βγάζει κάθε βδομάδα καινούριο beta ειδικά optimized για reviewers και μόνο ή που κάνει disable διάφορα χαρακτηριστικά του hardware διότι τελικά δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε όταν ανακοινώθηκαν ή που κρατάει τα σκήπτρα σε BSODS στα Vista έχει τους καλύτερους drivers.

Βρε τι μαθαίνουμε.......

Ναι:yes2:

Παίδες σήμερα μπήκαν στα PC οι κάρτες και τα παιχνίδια τρέχουν μια χαρά. Σε επόμενη επίσκεψή μου θα τρέξω test και θα ανεβάσω αποτελέσματα. Ευχαριστώ και πάλι για τις απόψεις σας.

Εγώ προτείνω ATI 4850 και μια Ram Kingston 1gb που έχει 12-15 euro... και τέλος.. gt σε ένα net cafe αυτό που χρειάζεται είναι ram + κάρτα γραφικών...

Edit .. Μόλις είδα ότι πήρες κάρτες!! Καλές δουλειές φιλε μου :)

έστω και καθυστερημένα , μακριά απο λύσεις 15 ετσι και 10 γιουβέτσι. Χάνεις πολύ χρόνο σε συντήρηση και ενδεχομένως σε troubleshooting. Καλοδούλευτες οι κάρτες!

εγω παντως θα σου προτεινα κατι σε nvidia6600gt nvidia7600 ακομα και ati1950 αφου ειναι για INTERNET CAFE

Ναι ναι 6600GT!! Επειδή είναι ακριβές όμως.. ψάξε για 6200TC..

eleoC ρε φίλος :giveup::giveup::giveup::giveup:

Ναι ναι 6600GT!! Επειδή είναι ακριβές όμως.. ψάξε για 6200TC..

eleoC ρε φίλος :giveup::giveup::giveup::giveup:

ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι ΚΑΛΟΣΣΣ :baby::baby:

βασικα το παιδι καλα λεει. το internet cafe ειναι internet cafe όχι games cafe. ασχετα οτι εννοουν το δευτερο. σαν ιντερνετ καφε οντως πανω απο intel 950 δε χρειαζεται.:triniti:

Τι λετε βρε παιδια... τωρα πια ακομα και το Lineage 2 Ζητανε πολη καλητερες καρτες απο 6600...

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ASUS 9800GT 512MB DDR3 PCIEX16 256BIT

μόνο και μόνο για συμβατότητα drivers και καλύτερες θερμοκρασίες από 4850

Παιδιά, το παλικάρι έχει αγοράσει τις κάρτες εδώ και δυο βδομάδες.:giveup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.