Jump to content

προσφορές από CRAZY YOU

AGRIMI

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

3ευρώ για αγορές κάτω των 90ευρώ....έχω και το αποδεικτικό παραγγελίας που έκανα με επιβάρυνση σε αντικαταβολή μονο 3 ευρώ.

παιδιά κ εγώ την παράγγειλα την WinTV-NOVA-T PCI,δηλαδή δεν θα παίζει τα ελεύθερα ant1,mega και λοιπά?μου φάνηκε πολύ καλή προσφορά για 10 ευρώ κ την τσίμπησα!

καλη φαση οι προσφορες αυτες και ακομα καλυτερο το οτι σου λεει ποσο ειναι το αποθεμα

παιδιά κ εγώ την παράγγειλα την WinTV-NOVA-T PCI,δηλαδή δεν θα παίζει τα ελεύθερα ant1,mega και λοιπά?μου φάνηκε πολύ καλή προσφορά για 10 ευρώ κ την τσίμπησα!

ΣΠΟΡ+, ΣΙΝΕ+, ΠΡΙΣΜΑ, ΡΙΚ

θελω να παρω καποια πραγματα τελευταια και ψαχνω πολυ!Αρα θα ηταν πολυ καλο για εμενα να βρω καλες τιμες

α ωραία την πάτησα....

δεν θα το λεγα..........σιγά σιγά όλα θα γυρίσουν σε ψηφιακά.το πολύ έως το τέλος του 2009 όλα αυτά:)

δεν θα το λεγα..........σιγά σιγά όλα θα γυρίσουν σε ψηφιακά.το πολύ έως το τέλος του 2009 όλα αυτά:)

Νομικά μέχρι το 2009-2010 αν δεν απατώμαι όλοι θα υποχρεωθούν να το γυρίσουν σε ψηφιακό κι έτσι μη στενοχωριέσαι. Για 10 ευρώ είσαι μια χαρά :turn:

δεν είναι για τα 10 ευρώ απλά νόμιζα ότι θα παίζει όλα τα κανάλια...την πάτησα σαν άσχετος που δεν το εψαξα....αντε να αναβαθμιστεί η greek tv

τι εγινε ρε πεδια κανενασ δεν μπορει να δωσει μια συγουρι απαντηση ακομα?
Τελικα παιζει αναλογικα καναλια η μονο τα ψηφιακα η NOVA T PCI DVB-T;;
ΣΠΟΡ+, ΣΙΝΕ+, ΠΡΙΣΜΑ, ΡΙΚ

ΤΕΛΟΣ

Τα τελευταια (χρονικα) 3 προϊοντα που προσθεσαν εχουν σαν τιμη προσφορας την ιδια με την κανονικη! lol

Ελπιζω να ειναι καθαρα απο λαθος!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.