Jump to content

Θελετε να κάνω worklog απο το καινούριο μου 200SX;

LevelOne

Θέλετε να δείτε worklog απο το καινούριο 200SX μου;  

51 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Γειά σας παιδιά χρόνια πολλά και καλή χρονιά...

Φίλε μήτσο έχω ένα ford sierra look cosworth και ψήνομαι να το αλλάξω και να βρώ ένα καθαρό 200 sx,βέβαια δεν έχω αποφασίσει οριστικά απο τη μια μπριζώνομαι να του βάλω μια cosworth και απο την αλλη το σκέφτομαι γιατί πιστεύω θα μου πάρει περισσότερο χρόνο και χρήμα,εσύ τι λες βρίσκεις τώρα ενα καλό 200άρι?πάνω κάτω σε τι τιμές τα βρίσκεις?βρίσκεις ανταλλακτικά?δοσε ενα φως να ξέρω τι παιζει αν θέλεις...

Κοιταξε να δείς... Ειχα οχι ένα, αλλα τρία 200SX. Και τα τρία κάπου πονάγανε. Για να βρείς άπταιστο 200SX είναι λίγο δύσκολο. Θα σου πρότεινα να βρείς ενα φτηνό με καλό σασί και να δώσεις λιγα λεφτά να το κάνεις ετοιμοπόλεμο. Σίγουρα ειναι ενα καλό μηχάνημα που αξίζει να ασχοληθείς και αυτα που θα σου προσφέρει ειναι πολλες ώρες οδηγικής ευχαρίστησης. Υπολόγιζε χονδρικά γύρω στα 12-13Κ για να πάρεις ενα μέτριο και να το κάνεις αυτοκίνητο. Ανταλλακτικά βρίσκεις τα πάντα, ανα πάσα στιγμή. Γιαπωνέζικο γάρ, η Ευρωιαπωνική να ειναι καλά, αλλα και ο Θεοχαράκης δεν το έχει λησμονήσει.. Και αρκετά λογικές τιμές...

12-13 χιλιάρικα για ενα μέτριο εννοείς ή και για να γίνει ετοιμοπόλεμο?Λογικά ετοιμοπόλεμο...Οπότε με συμβουλεύεις να βρώ ενα που να μην έχει υποστεί tuning και να είναι απλό,πάντως αν ρίξεις μια ματιά στο car.gr βρήκα μερικά αλλά δεν ξέρω τι παίζει,μαμά πόσους ίππους είναι,βγαίνει τουρμπάτο ή απλό 1.800?Και όταν λες πονάνε σε ποιά σημεία?Σου έχει τύχει κάτι?Υπάρχει κάποιο σημείο που μπορείς όταν το δείς να το καταλάβεις ή μόνο με φανοποιό?Συνονόματε σε έπριξα αλλά πρίν κάνω κάποια κίνηση θέλω να ξέρω 5πράγματα για να είμαι σίγουρος στις αποφάσεις μου και με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν γνωρίζω και πολλά..Καταλαβαίνεις!

Και σε ευχαριστώ που με ενημερώνεις...:T:

CA18DET ειναι το 18αρι, SR20DET το δίλιτρο...

Για αλχημείες του τύπου μουρη S13 / κώλο S15 έχει προνοήσει η μαμά Νισσάν... :p

Εχουν κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία (μόνο) ελάχιστα υβρίδια ονόματι Sileighty το οποίο προέρχεται απο τα μουτρα της Silvia και τον πωπό απο OneEighty (180SX λέγεται στην Ιαπωνια...)

http://www.upgrademotoring.com/models/aoshima/sileighty.jpg

To sleepy eyes ειναι πανεύκολο να γίνει με ενα εξτρα ρελεδάκι, πράγμα το οποίο έχω δρομολογήσει όταν με το καλό φτάσουν τα HID...

Αυτο που θα του πήγαινε αφάνταστα (και θα έκοβε και αρκετά χρόνια απο την πλάτη του) ειναι τα κωλοφάναρα τα οποια -σωστά μαντέψατε- έβγαιναν μονο στο Ιαπωνικό μοντέλο και λέγονταν "Kouki".. Αν ήταν κάπως λογική η τιμή τους θα τα είχα παραγγείλει, αλλα η ταρίφα απο το ebay είναι ~1000Ε με τα μεταφορικά και ο Θεοχαράκης όπως είναι λογικό πλανάται πλάνην οικτράν καθώς ουτε με το Nissan Part Number μπορεί να τα βρεί στον κατάλογο....

http://www.pdm-racing.com/products/imag/s13-wangan-4.jpg

Αναμείνατε στο ακουστικό σας, γιατι το τουτού ειναι ήδη στο βαφείο και εκτός απροόπτου την Παρασκευή θα είναι βαμμένο... ;)

Ωραιος παντως , και χαρας το κουραγιο σου που ασχολεισαι .. ειδικα ''σημερα'' που εχει βρωμισει ο τοπος τουρμπάτα και βρισκεις σχετικα ευκολα και φθηνα γρήγορο αυτοκίνητο (vw-skoda-seat-)

Ωραιος παντως , και χαρας το κουραγιο σου που ασχολεισαι .. ειδικα ''σημερα'' που εχει βρωμισει ο τοπος τουρμπάτα και βρισκεις σχετικα ευκολα και φθηνα γρήγορο αυτοκίνητο (vw-skoda-seat-)

ναι, αλλά δεν είναι πισωκίνητα :p

CA18DET ειναι το 18αρι, SR20DET το δίλιτρο...

Για αλχημείες του τύπου μουρη S13 / κώλο S15 έχει προνοήσει η μαμά Νισσάν... :p

Εχουν κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία (μόνο) ελάχιστα υβρίδια ονόματι Sileighty το οποίο προέρχεται απο τα μουτρα της Silvia και τον πωπό απο OneEighty (180SX λέγεται στην Ιαπωνια...)

http://www.upgrademotoring.com/models/aoshima/sileighty.jpg

To sleepy eyes ειναι πανεύκολο να γίνει με ενα εξτρα ρελεδάκι, πράγμα το οποίο έχω δρομολογήσει όταν με το καλό φτάσουν τα HID...

Αυτο που θα του πήγαινε αφάνταστα (και θα έκοβε και αρκετά χρόνια απο την πλάτη του) ειναι τα κωλοφάναρα τα οποια -σωστά μαντέψατε- έβγαιναν μονο στο Ιαπωνικό μοντέλο και λέγονταν "Kouki".. Αν ήταν κάπως λογική η τιμή τους θα τα είχα παραγγείλει, αλλα η ταρίφα απο το ebay είναι ~1000Ε με τα μεταφορικά και ο Θεοχαράκης όπως είναι λογικό πλανάται πλάνην οικτράν καθώς ουτε με το Nissan Part Number μπορεί να τα βρεί στον κατάλογο....

http://www.pdm-racing.com/products/imag/s13-wangan-4.jpg

Αναμείνατε στο ακουστικό σας, γιατι το τουτού ειναι ήδη στο βαφείο και εκτός απροόπτου την Παρασκευή θα είναι βαμμένο... ;)

ναι μοτεράκι είναι CA το 1.8 my bad ( πάνε και χρόνια )....το 18άρι φοράς ή άλλαξες σε 2λιτρο ?

Sileighty θυμάμαι σε Silvia S13 μούρη με 180SX κώλο μόνο...

full front/back S15 Silvia για μένα είναι το dreamcar...έρωτας...

anyway...καλή συνέχεια στο project...κίπ απντέητινγκ... :T:

• 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.