takis-pa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2008 Καλημέρα στα παιδιά.Έχω την μητρική της υπογραφής μου και σκέφτομαι να την αναβαθμίσω με την Rampage Extreme. Θάθελα την γνώμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Οκτώβριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 κάνεις overclocking. αν όχι τότε και αυτή που έχεις είναι πολύ. αν πάλι κάνεις μια χαρά είναι αυτή που έχεις. αν πάλι όμως είσαι τύπος του 500+ fsb τότε μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις αλλά δεν ξέρω αν αυτή που προτείνεις είναι για τέτοιες καταστάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 Και γιατί να την αλλάξεις; Θα έχεις καλύτερο O/C για 24/7; :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Οκτώβριος 17, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 Έχω τις μνήμες στα 1700 και τον επεξεργαστή στα 4,05.Εκει το μηχανάκι εναι stable.Έχω Vista 64,και XP.Όλα δουλεύουν μια χαρά.Το σκέφτομαι μόνο για το chipset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 Εγώ δε θα την άλλαζα. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimalexn Νοέμβριος 3, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 εχεις δοκιμασει καποια μητρικη σε DFI H GIGABYTE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimalexn Νοέμβριος 3, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 εχω ακουσει οτι εχου καλο και στεθερο overclocking αν αυτο σε ενδιαφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Νοέμβριος 4, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 εχεις δοκιμασει καποια μητρικη σε DFI H GIGABYTE?Οχι δεν ειχα ποτε αλλες μητρικες μονο ASUS.Την αλλαγη λεω να την κανω μονο για το chipset.Επισης με την τωρινη μου δεν ανεβαινει πανω απο τα 425 fsb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 4, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 No way, σιγά μη σταματάει στα 425. Κάτι κάνεις λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Νοέμβριος 4, 2008 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 No way, σιγά μη σταματάει στα 425. Κάτι κάνεις λάθος+1!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Νοέμβριος 4, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Δυσκολοπίστευτο και ομως αληθινό!!!Το ανέβασα στα 430 μπήκε στο λειτουργικό και στα 3 λεπτά του Crycis πάγωσαν τα πάντα.(το Crycis το έχω για δοκιμαστήρι) Μόνο στα 425 ολα δουλεύουν αψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Νοέμβριος 4, 2008 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Δυσκολοπίστευτο και ομως αληθινό!!!Το ανέβασα στα 430 μπήκε στο λειτουργικό και στα 3 λεπτά του Crycis πάγωσαν τα πάντα.(το Crycis το έχω για δοκιμαστήρι) Μόνο στα 425 ολα δουλεύουν αψογα.Κι ομως κατι κανεις λαθος ή εχεις φτασει στα ορια μνημων/ επεξεργαστη πχΚαι μητρικες της "πλακας" φτασουν 430+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Νοέμβριος 5, 2008 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Δυσκολοπίστευτο και ομως αληθινό!!!Το ανέβασα στα 430 μπήκε στο λειτουργικό και στα 3 λεπτά του Crycis πάγωσαν τα πάντα.(το Crycis το έχω για δοκιμαστήρι) Μόνο στα 425 ολα δουλεύουν αψογα.βασικα δεν ποσταρεις μια ολες τις ρυθμισεις που εχεις βαλει απο το bios να δουμε τι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.