Elric Νοέμβριος 9, 2008 #41 Νοέμβριος 9, 2008 Στην αρχή αρχή απλά τρέχεις, όταν παίρνεις το πρώτο σου όπλο ενεργοποιείτε η επίθεση.Όχι δεν υπάρχει.Καλά θα ήταν να υπήρχε.
Kokolikos Νοέμβριος 10, 2008 #42 Νοέμβριος 10, 2008 :to_pick_ones_nose3::to_pick_ones_nose3::to_pick_ones_nose3:ωραία θα το κατεβάσω και θα το λιώσω
sstav Νοέμβριος 10, 2008 #43 Νοέμβριος 10, 2008 To εχω ξεκινήσει και γω στο hard ...είμαι στο Lv3 αλλά έχω έλλειψη πυρομαχικών, το update των όπλων και της στολής είναι εξαιρετικά δύσκολο (δύσκολο να μαζέψεις χρήματα ή τα nodes για αναβαθμίσεις είναι ελάχιστα) .. Κανω κάτι λάθος;;; Που αξίζει να ξοδεύεις τα nodes;; Να τα αγοράζεις; (δεν έχω προλάβει να δω walkthrough/guides κτλ)
HotPeanut Νοέμβριος 10, 2008 #44 Νοέμβριος 10, 2008 To εχω ξεκινήσει και γω στο hard ...είμαι στο Lv3 αλλά έχω έλλειψη πυρομαχικών, το update των όπλων και της στολής είναι εξαιρετικά δύσκολο (δύσκολο να μαζέψεις χρήματα ή τα nodes για αναβαθμίσεις είναι ελάχιστα) .. Κανω κάτι λάθος;;; Που αξίζει να ξοδεύεις τα nodes;; Να τα αγοράζεις; (δεν έχω προλάβει να δω walkthrough/guides κτλ) Παίζω σε medium, τα λεφτά και οι σφαίρες είναι κανονικά, σπάνια ξεμένω, τα nodes είναι λίγα και τα χώνω στα όπλα. Ποτέ δεν έχω αγοράσει node. Εφόσον το έχεις στο hard, λογικό είναι να ξεμένεις από τα πάντα .
The_Blade Νοέμβριος 10, 2008 #45 Νοέμβριος 10, 2008 με τα controls τι παίζει? γιατί είναι έτσι τραγικα?
HotPeanut Νοέμβριος 10, 2008 #46 Νοέμβριος 10, 2008 Εγώ τα έχω συνηθίσει και μου είναι μια χαρά.Πιο τραγικά από το alone in the dark δεν έιναι όμως. :yes4:
The_Blade Νοέμβριος 10, 2008 #47 Νοέμβριος 10, 2008 θα δοκιμάσω και με 360 χειριστήριο και θα σας πώ....
chrooooo Νοέμβριος 10, 2008 #48 Νοέμβριος 10, 2008 σκτα στα μουτρα αυτων που ξεχνανε να βαλουν control mapping στα options των παιχνιδιων,μια με το scarface,μια με αυτο..δηλαδη εμεις οι αριστεροχειρες στο πηγαδι κατουρησαμε?ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΑ WASD λεμεεεεεεε!
nick2008 Νοέμβριος 10, 2008 #49 Νοέμβριος 10, 2008 σκτα στα μουτρα αυτων που ξεχνανε να βαλουν control mapping στα options των παιχνιδιων,μια με το scarface,μια με αυτο..δηλαδη εμεις οι αριστεροχειρες στο πηγαδι κατουρησαμε?ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΑ WASD λεμεεεεεεε! Ακριβώς την ίδια ζοχάδα έχω και γω !!! Για πρώτη φορά στη ζωή μου (και δουλεύω games από τότε που ο Τσουρινάκης έγραφε για το Space Quest 1) έκανα το ΠΙΟ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟ remapping γύρω από τα WASD για να ελιχθώ μέσα στο χώρο !!! και ιδίως όταν πλακώνουν τα ζόμπια... ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ !!!! Άλλα ντ' άλλων πατάω γμτ μου και... Επιτέλους λίγο σεβασμό και στους μη κονσολάδες ρε γμτ !!! :fist: Στο επίσημο forum της ΕΑ έχει βουήξει ο τόπος από τα σχετικά νήματα διαμαρτυρίας... μακάρι να δουν τη μαμακία τους και να βγάλουν κανα patch γιατί δεν παλεύεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
peter89 Νοέμβριος 10, 2008 #50 Νοέμβριος 10, 2008 Πολυ ζομπι κατασταση αλλα φαινεται καλο.. θα το δοκιμασω και εγω..
The_Blade Νοέμβριος 11, 2008 #51 Νοέμβριος 11, 2008 το πρώτο όπλο είναι φοβερό! δίνει γρήγορα το δεύτερο? στο πρώτο Act?
Stolis Νοέμβριος 11, 2008 #52 Νοέμβριος 11, 2008 ε,δε λεει και πολλά το αυτοματάκι μανίσιο αλλά αν το φτιάξεις, έχει φάση!!!
sstav Νοέμβριος 12, 2008 #53 Νοέμβριος 12, 2008 Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς με τα upgrade trees στολής και όπλων (για να αναβαθμιστουν απαιτούν nodes) και αν προλάβουμε στο single player να αναβαθμιστούν όπως πρέπει όλα αυτα (αδύνατο νομίζω)....γιαυτό ακολουθώ την τακτική τα χρήματα να τα ξοδεύω στο να τα αγοράζω. Αν και το τρέχω στο hard, δεν αγοράζω πυρομαχικά, medkits και stasis modules αλλα αφού αγοράσω τα 4 όπλα (αφησα το flamethrower εκτός), αγοράζω nodes.....
Delijohn Νοέμβριος 12, 2008 #54 Νοέμβριος 12, 2008 Mου φαίνεται θα το δοκιμάσω κι εγώ.. έχω καβάντζα βέβαια και το chillstream της logitech που ειναι 360 style οπότε κάτι θα γίνει... Με τα κουμπιά κάτι γίνεται, με τα bugs δεν τη παλεύω συνήθως..
HotPeanut Νοέμβριος 12, 2008 #55 Νοέμβριος 12, 2008 Bugs δεν έχω παρατηρήσει. Έχει αργό load όμως, ίσως ένα patchaki να το διωρθώσει κάπως.
The_Blade Νοέμβριος 12, 2008 #56 Νοέμβριος 12, 2008 το φλογοβόλο είναι λίγο μούφα ή μου φαίνετε? έχω πάρει και το pulse gun αλλά το πρώτο μέχρι στιγμής φαίνεται το καλύτερο... γνώμες?
The_Blade Νοέμβριος 13, 2008 #58 Νοέμβριος 13, 2008 ρε παιδια τα nodes είναι αύθονα ή μέχρι το τέλος θα μαζέπσουμε καμια 10αρια? δεν ξερω να προχωρήσω σε αναβαθμίσεις ή όχι....
Dem Νοέμβριος 14, 2008 #59 Νοέμβριος 14, 2008 όντως τοτ vsynch λύνει το mouse lag .....με 4870χ2 αμαρτια ειναι να κλεινεις το vsyncκλειστο απο το gameκαι κανε force on απο το cp σου.Εχω μια ερωτηση για το mouse.***οταν σημαδευεις....εκτος του οτι παει πιο αργά (επιτηδες)αν κουνησεις πολυ αργά το Μouse ο στοχος δεν κουνιεται καθολου?ή παρα πολυ λίγο?.....*** Το λέω γιατι εδω και πολλα χρονια εχω αυτό το mousehttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=568252&catalog=23&category=69978174το οποιο δεν μπορω να το αλλαξω και δεν θα το αλλαξω με αλλο λογο συνηθειας...ειναι πολυ ελαφρυ...δεν ειχα ποτε προβλημα σε τιποτα...και τα πολυ ακριβοτερα δεν με βολευουν γενικα.και το λεω για να δω μηπως δεν εχει σωστή αποκριση στις πολυ αργες κινησεις.@sstav Aν βαλεις και vsync απο το cp θα δεις οτι η κινηση του mouse ειναι κανονική (οχι σε aim mode)χωρις vsync εχεις ελεγχομενη δυναμη στο mouse (μαλλον κληρονομια απο την κονσολα και bugγια το pc)Edit: Ακυρη η ερωτηση για το mouse παραπανω, εγινε unistall.
sstav Νοέμβριος 14, 2008 #60 Νοέμβριος 14, 2008 έτσι το έχω φίλε μου Dem....με vsync on από ccc.....16AF, 4AF, και όλα τα άλλα τέρμα δεξιά.....Πάντως για αυτό με τα nodes ....μου φαίνονται λίγα...τα δέντρα για τις αναβαθμίσεις που δέχονται nodes είναι σχεδιασμένα έτσι ωστε προκειμένου να αναβαθμιστείς πρέπει να ξοδεύεις τα χρήματα που κερδίζεις σε nodes και στην στολή και σε τίποτα αλλο ...τουλάχιστον στο hard που το τρέχω είναι λίγα (τα nodes)....Και πάλι όμως το πολύ να αναβαθμίσεις την στολή και ένα όπλο (το αρχικό πιστόλι -που σου δίνει το παιχνίδi είναι πολύ βολικό)....Ωραίο είναι και το Ripper (που πετάει ένα τροχό σαν αυτούς που κόβουν ξύλα, μπροστά και για λίγο χρονο τον ελέγχεις με το mouse) θερίζει στην κυριολεξία
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.