Jump to content

Ip35 pro προβλημα (?)

KoMM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετω.

Η αβιτ λοιπον, αρχισε να μου κανει νερα οταν γυρισα σπιτι μετα απο 10 μερες απουσιας οπου λογικα κατι εγινε με το ρευμα -καμμενα μικροκυματα και λαμπες-.

Βγαζει συνεχεια το κλασσικο C1 error που συνηθως σημαινει οτι παιζει προβλημα με τις μνημες.Οι μνημες ομως, προβλημα δεν εχουν -περασανε μεμτεστ απο φλοπι και απο γουιν, ορθος κτλ-.

Επισης, μπορει να σημαινει προβλημα με vga. Δοκιμασα 2η καρτα και δεν ειχε καμια διαφορα.

Τελος παντων μπουταρε, αλλαξα cpu και προχτες παλι τα ιδια κτλ κτλ. Συνηθως με cmos reset λυνοταν το προβλημα αλλα σημερα αναγκαστηκα να βαλω παλιες μνημες που θελουν πιο λιγα ν και bootαρε κατευθειαν.

ο η/υ δεν εχει κανενα προβλημα, δουλευει ασταματητα, εχει περασει 24ωρα ορθος, γενικα δεν παιζει προβλημα hw.

Αυτο που με παραξενεψε πολυ ειναι οτι χτες τον εκλεισα κανονικα -οχι hybrid/sleep- και με το που εκλεισα το φως, αναψε, και φυσικα μεχρι τωρα δεν μπουταρε -αναγκαστικα παλι αλλαξα μνημες, μπηκα βιος αλλαξα ρευματα, αλλαξα μνημες και εχω εκνευριστει :p-. Το φως ειναι σε πολυπριζο,που παει σε πολυπριζο ασφαλειας (...) οπου ειναι το pc, μετα σε σταθεροποιητη (αν θυμαμαι καλα) και μετα στον τοιχο.

Με τα ρευματα δεν εχω καλη σχεση οποτε δεν ξερω αν μπορει να παιζει κατι.

Εγω καταλαβα απ ολα αυτα οτι δεν κραταει τις ρυθμισεις σε ρευματα και μετα αδυνατει να μπουταρει.

Καμια ιδεα;

υ.γ. εχω το τελευταιο βιος, hw=sig

κλασικη περιπτωση της Abit.Γνωστο φαινομενο αυτο με το C1.Απειρες φορες μου το εχει κανει)

Δοκιμασε να αλλαξεις bios (βαλε το 14αρι η το 17αρι) και επισης εχε λιγο παραπανω ρευμα στο vdimm.

το 17 εχω.Πιο πριν ειχα το 16..το 14 υποστηριζει 45νμ επεξεργαστες;

Τα ρευματα τα χω τσιμπησει παντου εκτος cpu.

Ποσο λες να τους βαλω; 2.225 τους εχω το uguru 2.20 λεει.

Το c1 εσυ πως το ξεπερνουσες ; :)

Ειναι σκυλι η μητρικη ρε γαμωτο, δε θελω να την αλλαξω :(

Μην δώσεις ρεύμα στο south πάνω από ένα σημείο, θα το κάνει συνέχεια. Γενικότερα και σε μένα το έκανε, αλλά δεν ήθελε με τίποτα να ρεύμα για μικρό oc. Δεν πιστεύω να είσαι πάνω από 450 FSB για κάθε μέρα?

Μην δώσεις ρεύμα στο south πάνω από ένα σημείο, θα το κάνει συνέχεια. Γενικότερα και σε μένα το έκανε, αλλά δεν ήθελε με τίποτα να ρεύμα για μικρό oc. Δεν πιστεύω να είσαι πάνω από 450 FSB για κάθε μέρα?

ετσι ειμαι

post-2748-1416073679,8298_thumb.jpg

Εμενα συνηθως αυτα μου τα εκανε οταν το ξεσκιζα.

140+ 150+ το PCI-e

αλλα τωρα πια δε το κανει.Δε ξερω γιατι.

Παιξε λιγο με τις μνημες σου και το vdimm.

Για 515 fsb που ειχα καθε μερα ειχα 1.37 mch

τα ichio το εχω παει μεχρι 1.7 οταν επαιζα στα 150 του pcie.αλλα μονιμα ειμαι 1.55

το IO μονιμα το εχω 1.09 και στα benches 1.12

Επισης κλειστην , κανε clear cmos απο πισω (διακοπτακι) ανοιγεις , σεταρεις τα 24/7 σου , save profile , save and exit και δες αν θα στο ξανακανει.

edit : το VTT θα το πηγαινα 1.2χ

Ναι το 14αρι ηταν το πρωτο bios με τους 45αριδες..Βαλτο.Καλο bios (μετα το 11)

Δοκιμασε να το ξαναφλασαρεις, ακομα και με το ιδιο αν γινεται μπορει να την εχει ακουσει το bios και να θελει φρεσκαρισμα. Και εγω το 17 εχω και δεν μου εχει παρουσιασει κατι (αν και εχω συνεχεια προβληματα με ΔΕΗ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.