jpcupra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2008 καλησπερες... δεν ξερω γιατι βιαστηκα να παραγγειλω και δεν ρωτησα εδω πρωτα οπως ειχα προγραμματισει... δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα μεχρι στιγμης(πριν λιγες ωρες κατεθεσα την αγορα μου), απλα ηθελα να ξερω αν εχει κανει κανενας καποια αγορα απο το εν λογω site...:hm:
jpcupra Οκτώβριος 15, 2008 Author #2 Οκτώβριος 15, 2008 απλα σας εφαγε η περιεργεια και γι'αυτο ειπατε να το ανοιξετε 21 φορες...εγω ομως καιγομαι...
jpavly Οκτώβριος 15, 2008 #3 Οκτώβριος 15, 2008 Έβαλες ένα πολύ γενικό τίτλο και φυσικό είναι να ανοίξουν κάποιοι να δουν. Θα προτιμούσες 21 απαντήσεις του τύπου "Δεν ξέρω, δεν ψώνισα ποτέ;" Ψάξε στο google αν καίγεσαι τόσο, δεν είναι και Ελληνικό site
jpcupra Οκτώβριος 15, 2008 Author #4 Οκτώβριος 15, 2008 γιαννη εψαξα και δυστυχως τα λινκ που υπαρχουν σε αντιστοιχη ερωτηση δεν δουλευουν... σουυ φαινεται αξιοπιστο εσενα???
jpavly Οκτώβριος 15, 2008 #5 Οκτώβριος 15, 2008 Δεν μπορώ να κρίνω από ένα site Ιορδάνη, αλλά με λίγο καλό Googling όλα βρίσκονται. Δες σε κάποια Links από mywatch.gr , θέλει εγγραφή
jpcupra Οκτώβριος 17, 2008 Author #7 Οκτώβριος 17, 2008 Δεν μπορώ να ρίνω από ένα site Ιορδάνη, αλλά με λίγο καλό Googling όλα βρίσκονται. Δες σε κάποια Links από mywatch.gr , θέλει εγγραφή μαναρι μου καλο σου ειπα οτι δεν δουλευουνε.... πριν πω κατι το ψαχνω... δεν ειμαι σαν τους βαριεμπουρες που υπαρχουνε... τεσπα... thx 4 the help...
jpcupra Οκτώβριος 17, 2008 Author #8 Οκτώβριος 17, 2008 :OT: Ωραία ρολογάκια έχει :OT: οχι απλα ωραια... τα σπανε θες να πεις...:crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.