Indiko_Xoiridio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2008 Παιδιά υπάρχει κάποιο αξιόπιστο τηλεχειριστήριο για τον υπολογιστή;Έχω βρει αυτά αλλά δεν έχω ιδέα αν κάνουν δουλειά.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702651http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803241http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802477 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 εγω κανω τη δουλεια μου με το κινητο/bluetooth.τα βασικα τα κανεις (αυξομοιωση εντασης/αλλαγη chapter/play pause.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Οκτώβριος 15, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Δηλαδή να πάρω κάτι τέτοιο και να χρησιμοποιήσω το κινητό μου;Με ποιό πρόγραμμα το ρυθμίζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 ενα free απο το νετ.αναλογα με το κινητο παει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 15, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Κατατοπιστικότατος είσαι!!! ''ένα free απο το νετ'' !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Οκτώβριος 15, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Όντως αν και δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό, για δώσε και κανα link στον λαό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 15, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 ρε παιδακια εκανα search στο γουγλη.αυτο το προγραμμα το χα βρει πριν κανα 2-αρι χρονια που πηρα το ερικξον ©.τωρα δεν εχω "περασει" το προγραμμα στο pc,και δεν ξερω καν πως λεγετε.εντιτ:α επισης τα ερικξον εχουν buιlt in ενα προγραμμα για ελεγχο pc-ιου/media player με μπλεδοντι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 15, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Προσωπικά πήρα μία κάρτα τηλεόρασης Hauppauge και το remote control της κάνει τέλεια δουλειά. Συνεργάζεται άψογα και με το MediaPortal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 15, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Συνεργάζεται άψογα και με το MediaPortal.ru? ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 15, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 ??? Δεν είπα .ru.. αναφερόμουν σε αυτό http://www.team-mediaportal.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Οκτώβριος 16, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 Ψάχνωντας στο google έπεσα παώ σε αυτό!Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε σε κάποιο e-shop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Νοέμβριος 9, 2008 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 από ebay μπορείς να βρεις..... βγαίνει στα 7-8€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Νοέμβριος 9, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Τελικά παρήγγειλα αυτό εδώ, αλλά εν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμα. Πάντως μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι σε 2 μέρες το είχα σπίτι μου, με αποστολή μέσω ταχυδρομείου από Σιγκαπούρη. Ποιό γρήγορα και από το Πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 9, 2008 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Καλη φαση :smoke:Τελική τιμη? Τελωνείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Νοέμβριος 9, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Σύνολο μου βγήκε 8.7Ευρώ μαζί με μεταφορικά+insurrance.Subtotal: US $1.95Shipping & handling: US $7.29Shipping insurance: US $1.90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 9, 2008 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Σύνολο μου βγήκε 8.7Ευρώ μαζί με μεταφορικά+insurrance.Subtotal: US $1.95Shipping & handling: US $7.29Shipping insurance: US $1.90Για το ιδιο ειχα δωσει 20Ε στο eshop πριν λιγο καιρο:tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostz9 Δεκέμβριος 4, 2008 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 Τελικά παρήγγειλα αυτό εδώ, αλλά εν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμα.Πάντως μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι σε 2 μέρες το είχα σπίτι μου, με αποστολή μέσω ταχυδρομείου από Σιγκαπούρη. Ποιό γρήγορα και από το Πλαίσιο. φιλε μου δουλευει με τα vista αυτο? γιατι λεω να το παρω και γω. και κατι αλλο με τα κουμπια που εχει πανω-κατω-αριστερα-δεξια δουλευει σαν mouse? ειδα και αυτο http://cgi.ebay.com/New-USB-Media-Center-Controller-Remote-Control-For-PC_W0QQitemZ280290841872QQihZ018QQcategoryZ51086QQcmdZViewItem#ebayphotohosting το χει μηπως κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Δεκέμβριος 5, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Καλησπέρα.Έχω XP, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τα Vista.Τα βελάκια δουλεύουν το ίδιο όπως και αυτά του πληκτρολογίου.Μαζί με το τηλεχειριστήριο είχε και το πρόγραμμα PowerCinema.Πάντως εγώ που το χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο με το BSPlayer με έχει βολέψει αφάνταστα. Έχει ρυθμίσεις το BSPlayer για κάθε ένα από τα πλήκτρα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.