vagos456 Οκτώβριος 28, 2011 Author #121 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2011 Δεν το πρόσεξα..Πως το έκανε αυτό με τους σωλήνες όμως? Πρώτη φορά το βλέπω! Τους έχει βάψει κιόλας..Χαλκοσωλήνες πρέπει να είναι έ? Δύσκολο μου φαίνεται! Έκανε καλή δουλεία!Βασικά αντώνη δεν έχω θερμοκρασίες...έχω 28-26-25-27 είναι καλές..Ε είναι και η εποχή...εντάξει είμαι τώρα..Πιο πολύ τώρα για ομορφιά θα το κάνω,να είναι λίγο πιο ωραίο..Όταν τελειώσω θα σας δείξω fotos..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Δεκέμβριος 7, 2011 Author #122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Γεια σας παιδιά! Το ολοκλήρωσα αυτό που ήθελα να φτιάξω...! Οι ανεμιστήρες φυσάνε μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile045::smile045::smile045: Το έκλεισα κιόλας!!:huepfend011: Άλλαξα ανεμιστήρες,ρακόρ,υγρό.Πήρα uv Λάμπα,Ψυγείο xspc Rx120,controller,tygon λάστιχα,Αντλία δεν πήρα τελικά...Στις κάρτες δεν έβαλα..γιατί μπορεί να τις αλλάξω το καλοκαίρι...θα δείξει...Πάντως άλλαξε πολύ εμφανισιακά! Σε Idle είμαι με ίδιες θερμοκρασίες! Στο full load 6-7c κάτω! Η σειρά του κυκλώματος είναι: reservoir - αντλία - radiator 360 - radiator 120 - cpu - reservoir. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας...δεν ήξερα και πολλά! Τώρα μπαίνω στο δρόμο! Τι σας λέει???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 7, 2011 #123 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Αφού κατέβηκε και 6-7C μια χαρά είσαι.Και τα καλώδια συμμαζεμένα..Όλα καλά.Φαίνεται να τα καταφέρνει η αντλία.Και η ροή λογικά θα είναι μειωμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Δεκέμβριος 7, 2011 Author #124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Ναι μια χαρά είμαι τώρα... Η αντλία κάνει λίγο τρικυμία αλλά όχι όπως πριν....Την έβαλα αναγκαστικά ένα ρακόρ 90' μοιρών στην έξοδο της! Γιατί τσάκιζε μετά το λάστιχο! Για να μη τσακιζόταν έπρεπε να τη βάλω όπως την προηγούμενη φορά,αλλά μετά το λάστιχο θα έβγαινε έξω από το κουτί και δεν το ήθελα.Ήθελα να τα κλείσω και τα 2 καπάκια...Πάντως αντέχει.. Έχει head 4m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 7, 2011 #125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 6-7 κατεβασε..γιατι περασε και κανενας μηνας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 7, 2011 #126 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 6-7 κατεβασε..γιατι περασε και κανενας μηνας..Αν γνωρίζαμε την θερμοκρασία δωματίου πριν και τώρα τότε θα μπορούσαμε να είχαμε ασφαλές συμπέρασμα γιαυτό που λες....Πριν ένα μήνα η εξωτερική θερμοκρασία δεν είχε και μεγάλη διαφορά με σήμερα..πάλι κρύο έκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Δεκέμβριος 7, 2011 Author #127 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Πριν ένα μήνα είχα θερμοκρασία δωματίου 20c Τώρα θερμοκρασία δωματίου έχω 25-26c!!! Τέρμα το καλοριφέρ!Άρα αντέχω και το καλοκαίρι! Με σόρτς κυκλοφορώ και με t-shirt στο σπίτι τώρα...:smile046::smile046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 8, 2011 #128 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Αν γνωρίζαμε την θερμοκρασία δωματίου πριν και τώρα τότε θα μπορούσαμε να είχαμε ασφαλές συμπέρασμα γιαυτό που λες....Πριν ένα μήνα η εξωτερική θερμοκρασία δεν είχε και μεγάλη διαφορά με σήμερα..πάλι κρύο έκανε. Να παμε να βαλουμε ολοι μονα τοτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 8, 2011 #129 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Από τριπλό έγινε τετραπλό+ ρε ΓιώργοΤι δεν κατάλαβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 8, 2011 #130 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Τι να σου πω ρε συ χρηστο..εγω τετοια διαφορα δεν ειδα με επιπλεον ΔΙΠΛΟ ψυγειο στο συστημα (5πλο),με ποιο δυνατη αντλια.Τωρα αν εσυ δικαιολογεις 7 βαθμους κατω σε LOAD,σε Quad,με επιπλεον μονο ψυγειο,χωρις 1/2 λαστιχα,με σκοτωμενη ροη,και "κομμενη" εκδοση μπλοκ.. κατι θα ξερεις παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Δεκέμβριος 8, 2011 Author #131 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Τι να σου πω ρε συ χρηστο..εγω τετοια διαφορα δεν ειδα με επιπλεον ΔΙΠΛΟ ψυγειο στο συστημα (5πλο),με ποιο δυνατη αντλια.Τωρα αν εσυ δικαιολογεις 7 βαθμους κατω σε LOAD,σε Quad,με επιπλεον μονο ψυγειο,χωρις 1/2 λαστιχα,με σκοτωμενη ροη,και "κομμενη" εκδοση μπλοκ.. κατι θα ξερεις παραπανω. Το μονό που έβαλα είναι XSPC R120! Είναι κορυφαίο. Έχει 64mm Πάχος.Καμία σχέση με άλλα ψυγεία σε review που έχω δει... Αν είχα και τριπλό τέτοιο,θα ήταν πολύ πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες πιστεύω.. Η αντλία επαρκή για το σύστημα που έχω πιστεύω,γιατί κιόλας κάνει μια μικρή τρικυμία ..αλλιώς αν δεν επαρκούσε δεν θα κουνιόταν τίποτα..όπως δηλαδή δεν κουνιόταν όταν είχα αυτά τα μακριά λάστιχα,ήταν λείο το υγρό τότε..Τώρα το ψυγείο δεν το έχω πάνω,το έχω δίπλα στο block,άμα το είχα πάνω σαν και εσένα δεν θα άντεχε να κάνει όλοι αυτή την διαδρομή..Το block δεν είναι καλό??? Είναι HF .Υπάρχουν πολλοί χειρότερα από αυτό..Είναι σε μια μεσαία κατηγορία..δεν είναι και μάπα.. Όσο για τα λάστιχα,επειδή πριν πάρω καινούργια ρακόρ,ρώτησα παιδιά αν θα δω διαφορά από 3/8 σε 1/2 και μου είπαν όλοι όχι!!! Το μόνο που θα δεις λένε μία μακαρονάδα!! Ειδικά αν έχεις πολλά block! Και γι'αυτό κιόλας έμεινα στα 3/8! Αλλιώς θα πήγαινα σε 1/2 αν υπήρχε σοβαρή διαφορά! Τα χοντρά τα λάστιχα δεν είναι ωραία κιόλας! Και δεν χωράνε και στο κουτί καλά καλά αν έχεις blocks πολλά! Μόνο αν έχεις κανένα little devil!! που είναι τεράστιο! :smile011: Κάτι ακόμα... Το παιδί εδώ παντού έχει 90 μοίρες ρακόρ!! Τι την κάνει τη ροή??? Άμα χαλούσαν τη ροή τα ρακόρ με 90 μοίρες θα έβαζαν όλοι τόσα πολλά ρακόρ τέτοια??? Εγώ ένα έβαλα ρε george! Κοίτα να δεις λίγο...και δεν είναι ο μοναδικός...! Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 8, 2011 #132 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Με παρεξηγησες,δεν κατηγορησα το δικο σου setup.Απλα το συγκρινα με το δικο μου για να καταλαβει ο Χρησταρας τι θελω να πω.Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι πηρες 7 βαθμους MOΝΟ απο προσθηκη μονου κορυφαιου ψυγειου.Δεν λειτουργεί οπως το εχεις στο μυαλο σου.Οι βαθμοι δεν ειναι Στραγαλια.Να εχεις παλιο μπλοκ και να πας σε ενα νεοτερης τεχνολογιας ναι..να παρεις 5-6 βαθμους ετσι.Ειναι διαφορετικο ομως να παρεις πχ 1 απο παστα-ροη whatever,2 απο ψυγειο,και 4 λογο θερμοκρασιας περιβαλοντος=6-7.Και ο Χρηστος οταν ειχε αλλαξει απο διπλο παλιο (transit)..σε 4πλο δεν ειχε δει τοσο διαφορα.http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php/388-Black-ICE-GT-Xtreme-480-%CF%83%CE%B5-Stacker-830Μην λεμε οτι θελουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Δεκέμβριος 9, 2011 Author #133 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Δεν με πείραξαν τα λόγια σου.. Κουβέντα κάνουμε....γι'αυτό είμαστε εδώ για να λέμε τις απόψεις μας... Τι να πω...Μήπως ή πάστα?? Έβαλα την pk-1 nano τώρα...Το airflow?? Δεν ξέρω...Πάντως είμαι 6 βαθμούς κάτω στο Load. Στο idle είμαι ακριβώς το ίδιο...δεν ξέρω γιατί...Πάντως είμαι μια χαρά τώρα! Υ.Γ. Είχα ανοίξει το block και είχε κάτι μαυραδάκια στη μέση! Το καθάρισα όσο μπορούσα,βγήκαν τα πιο πολλά! Έμειναν κάτι πολύ μα πολύ ελάχιστα που δεν έβγαιναν...τα έτριψα με οδοντόβουρτσα,αλλά τίποτα...είχα ξεμείνει από viakal..αλλά ψιλοπράματα...Μπορεί επειδή το καθάρισα να είχα πιο καλά αποτελέσματα τώρα..δεν ξέρω...Μάλλον θα είχε φύγει από το ψυγείο τίποτα,γιατί την πρώτη φορά δεν το καθάρισα..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 9, 2011 #134 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 αρα τελικα αλλαξαν αρκετα πραματα στο setup σου και οχι μοναχα η προσθηκη του μονου ψυγειου καθαρισες το μπλοκ,αλλαξες παστα εφτιαξες την ροη,το κυκλωμα κοκ θα συμφωνησω πως με την προσθηκη ενος μονου ψυγειου δεν δικαιολογειται τετοια διαφορα και για να ειμαι ειλικρινης , πιστευω πως με την προσθηκη ενος μονου , παιζει να μην δεις και καμια διαφορα ή στην τελικη μια ελαχιστη 1-2 βαθμους anyway καλη δουλεια Uploaded with ImageShack.us αυτος αν θελει να αλλαξει μνημες θα ξηλωσει ολο το μηχανημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 9, 2011 #135 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Στην δική μου περίπτωση είχαμε ένα ''θερμοσίφωνα'' Β3 στα 3240 MHz τέρμα κλοκαρισμενο (μέχρι εκεί πήγαινε)...που δεν έχει καμιά σχέση με D0...και καλοκαίρι με θερμοκρασία χώρου 28-29C.(Αν τρέξεις το θέμα παρακάτω θα δεις τις θερμοκρασίες με G0 πολύ πιο κάτω με μεγαλύτερο O/C και με GPU στο κύκλωμα.Οπότε..έχοντας υπόψιν και τις άλλες εργασιες που έκανε ,συν ότι, αυτό δεν είναι ένα απλό μονό ψυγείο, αλλά ένα ''γαϊδουράκι'', μπορώ να συμπεράνω ότι είναι εφικτή αυτή η διαφορά που έχει.(Και έχουμε και την ''σκοτωμένη ροή'' στην οποία δεν θα πάψω να πιστεύω ότι και να μου λέτε... :smile011: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 9, 2011 #136 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Στην δική μου περίπτωση είχαμε ένα ''θερμοσίφωνα'' Β3 στα 3240 MHz τέρμα κλοκαρισμενο (μέχρι εκεί πήγαινε)...που δεν έχει καμιά σχέση με D0...και καλοκαίρι με θερμοκρασία χώρου 28-29C.(Αν τρέξεις το θέμα παρακάτω θα δεις τις θερμοκρασίες με G0 πολύ πιο κάτω με μεγαλύτερο O/C και με GPU στο κύκλωμα. Δεν αναφερθηκα στις θερμοκρασιες G0 vs B0. Αναφερθηκα στις διαφορες που ειδες με αλλαγη τρανσιτ σε τετραπλο με τον ΙΔΙΟ επεξεργαση και θερμοκρασια χωρου κτλ. Στην ουσια (πρακτικα) αναφερθηκα στο οτι κερδισες 4 βαθμους απο αλλαγη του διπλου σε τετραπλο με ιδανικες συνθηκες μετρησης. Πως ο βαγος κερδισε 7 βαθμους απο τριπλο σε τετραπλο και κατι παραπανω? Σου υπενθυμιζω 4 βαθμους απο διπλο -->τετραπλο / 7 απο τριπλο σε-->τετραπλο.) Οπότε..έχοντας υπόψιν και τις άλλες εργασιες που έκανε ,συν ότι, αυτό δεν είναι ένα απλό μονό ψυγείο, αλλά ένα ''γαϊδουράκι'', μπορώ να συμπεράνω ότι είναι εφικτή αυτή η διαφορά που έχει. (Και έχουμε και την ''σκοτωμένη ροή'' στην οποία δεν θα πάψω να πιστεύω ότι και να μου λέτε... :smile011: ) Αρα ερχεστε στα λογια μου παλι Λιγο το ψυγειο(2)..λιγο η καινουργια ΚΑΛΗ παστα(1-2)..λιγο οτι χειμωνιασε.. Αυτο που λες με την ροη το εχω δοκιμασει χρηστο..(εκτος οτι με εκραξε και ο μιχαλης καποια φαση).. Το μονο που κερδισα με την αντλια χαμηλα..λογο του οτι το μπλοκ του μιχαλη οπως ειναι γνωστο..ειναι παραπανω θερμοκρασια στην καρτα γραφικων..σε realtime load. Εγω παντως σε φορτιο αντε να επεσα 3-4 βαθμους απο τριπλο σε 5πλο (λεπτο).Μπορει να ειναι και το μπλοκ του μιχαλη δεν ξερω.. Απλα προσθηκη μονου ψυγειου δεν δινει 7 βαθμους με την καμια.Ουτε ισχυει οτι οσο ποιο πολλα ψυγεια τοσο ποιο χαμηλα εισαι.Υπαρχει sweet spot. Αν ειναι να κρεμασω κανενα τριστηλο σωμα διπλα απο τον υπολογιστη και να κοτσαρω την υδροψυξη εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 9, 2011 #137 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Ακόμη και αν μιλήσουμε μόνο για τον B3 είπα ότι είχα και κάρτα γραφικών επάνω..και μιλάμε για'' θερμοσίφωνα'' που δεν έχει καμιά σχέση με του κρύους i7...και ήταν και καλοκαίρι..Τέλος πάντων... οι γνώμες αποτυπώθηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 9, 2011 #138 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Eννοεις οτι μπορεις να δεις μεγαλυτερη διαφορα απο cpu σε cpu με την προσθηκη επιπλεον ψυγειου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 10, 2011 #139 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Όχι δεν εννοώ αυτό..Το ανέφερα επειδή είναι δυο εντελώς διαφορετικά συστήματα με διαφορετικό setup και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 10, 2011 #140 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Χρηστο θα με τρελανεις.Εκανα εγω συγκριση αναμεσα στα δυο συστηματα?Εγω το ξεκαθαρισα..αναφερθηκα στην διαφορα απο την αλλαγη τρανσιτ σε τετραπλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.