Jump to content

υδροψυξη με τριπλο ψυγειο με μεγαλες θερμοκρασιες

vagos456

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά αυτό λέω να πάρω! http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1471

Είναι ορείχαλκος όμως! Κάνει ζημιά το σύστημα???

Δεν ταιριάζει κανένα άλλο ψυγείο στο κουτί στο πίσω μέρος! Πρέπει οπωσδήποτε να είναι 120!

Βρήκα ένα EK στο aquatuning που ταιριάζει http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8081_EK-Water-Blocks-EK-CoolStream-RAD-XT-120.html

Αλλά μεταφορικά πόσα θα πληρώσω???? Έλεγα μη πληρώσω πολλά!

Θέλω να έχω λίγο καλύτερες επιδόσεις! Θέλω να το πάω 4.3ghz 1.45v stable prime95-linx.Και τώρα είναι λίγο δύσκολο έτσι όπως είναι!

Παιδιά αυτό λέω να πάρω!

Είναι ορείχαλκος όμως! Κάνει ζημιά το σύστημα???

Πολλά ψυγειά είναι κατασκευαζμενα έτσι.Τα 2 ακρα εινια ορειχάλκινα και οι κάθετοι ''σωλήνες '' και τα fins είναι χάλκινα.Μπορείς να

χρησιμοποιήσεις χωρίς πρόβλημα.Καλό θα ηταν πριν το βάλεις στο κύκλωμα να το ξεπλένεις καλά.

εκανες αυτα που ειπαμε ?

τι θερμοκρασίες εχεις ?

καθαρισε μπλοκ και ψυγεια αν θες για να σιγουρευτείς , και μονο αν το ψυγειο σου ζεσταίνετε αρκετά θα αγοράσεις αλλο .

Ευχαριστώ guys!

Το κοίταξα το ψυγείο..Όταν τρέχω prime ζεσταίνετε! Θερμοκρασίες έχω 38c 34c 37c 32c

Έχω θερμοκρασία χώρου 25c!

Θα τα καθαρίσω όλα!

Όταν καθαρίσω τα ψυγεία με νερό βρύσης μετά δεν θα μείνουν άλατα???

Δεν το έκλεισα το καπάκι! Θα τους αλλάξω όταν μου έρθουν τα πράματα! Θα τα πάρω τελικά από aquatuning 18€ μεταφορικά έχει..Το eworld 9€ Άρα αξίζει από το εξωτερικό! Θα τα πάρω από εκεί γιατί θέλω το EK ποιό πολύ,έναν enermax appolish και κάτι αντάπτορες με 45 μοίρες..Εδώ ελλάδα τίποτα!!!

Παιδιά σχετικά με αυτό>> Όταν καθαρίσω τα ψυγεία με νερό βρύσης μετά δεν θα μείνουν άλατα???

Για πείτε λίγο...μην κάνω καμία μ@μ@κια!!

Μήπως θέλει αποσταγμένο + viacal?

Δεν εχεις προβλημα..με το νερο απο την βρυση.

Γιατι 6 σελιδες δεν κανεις οτι σου λεμε κ συνεχιζεις να πιστευεις οτι η προσθηκη ενως μονου ψυγειου θα καλη την τρελη διαφορα;ποσο νομιζεις θα πεσουν οι θερμοκρασιες; Βασικα τι νουμερα θες να δεις για να εισαι οκ; Απαντησε μου λιγο..:p

Επισης για την ορθοτητα των μετρησεων..αν τους αλλαξεις οταν θα κλεισεις το καπακι..παλι δεν θα μπορουμε να εχουμε ενα μετρο συγκρισης μιας και οι προηγουμενες μετρησεις σου θα ειναι με ανοιχτο...

Άρα δεν θα μείνουν άλατα σωστά?

Μου μπήκαν ιδέες όταν είπε ο σάκης να αλλάξω το Plan! Που είπε να μετά την αντλία να πάει στο ψυγείο! Και λέω δεν το κάνω έτσι με ένα μονό ψυγείο!!??

Δηλαδή να ξεκινάει από το tank να πηγαίνει στην αντλία μετά στο μονό ψυγείο μετά στο block μετά στο τριπλό ψυγείο και μετά ξανά στο tank!

Για να τα συνδυάσω και τα δύο...

πιστεύω θα πέσω 5c! Τι στο καλό 47mm είναι το μονό! Το κακό είναι θα έχει παραλαβή 10 του μηνός!!! Θα περιμένω όμως...

Οπως είπα πιο πάνω θέλω να τρέχω prime95 1.45v 4.3-4.4ghz να είναι stable μη μου κλείνει το pc από θερμοκρασίες...!

Δεν το έκλεισα το καπάκι! Θα τους αλλάξω όταν μου έρθουν τα πράματα! Θα τα πάρω τελικά από aquatuning 18€ μεταφορικά έχει..Το eworld 9€ Άρα αξίζει από το εξωτερικό! Θα τα πάρω από εκεί γιατί θέλω το EK ποιό πολύ,έναν enermax appolish και κάτι αντάπτορες με 45 μοίρες..Εδώ ελλάδα τίποτα!!!

Καταρχήν χαιρετώ το forum και τα μέλη του. Είμαι εκπρόσωπος του www.eworld.com.gr και με αφορμή το συγκεκριμένο post θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση σχετικά με ένα θέμα που συναντώ συχνά στα forum και είναι το θέμα των μεταφορικών του eworld. Η σύγκριση των μεταφορικών 8 € και όχι 9€ του eworld και των 18€ του aquatuning είναι άδικη και αυτό γιατί στο eworld επιλέγετε να πληρώσετε με αντικαταβολή κάτι που επιβαρύνει το κόστος των μεταφορικών ενώ στο aquatuning πληρώνετε είτε με πιστωτική είτε με paypal. Σε περίπτωση που επιλέξετε έναν από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής και στο eworld τότε το κόστος μεταφορικών είναι μόνο 3,70€ .

Το www.eworld.com.gr είναι από τα ελάχιστα εάν όχι το μοναδικό ελληνικό κατάστημα που προσπαθεί να αναπτύξει τη γκάμα των προϊόντων του στην κατηγορία cooling water cooling και modding με τελικό στόχο να μην χρειάζεται ο Έλληνας καταναλωτής να απευθύνετε στο εξωτερικό εάν λοιπόν δεν έχει την στήριξή των καταναλωτών τότε εκφράσεις "Εδώ ελλάδα τίποτα!!!" δυστυχώς θα πληθαίνουν.

Και πάλι ευχαριστώ το forum για τη δυνατότητα που μου έδωσε να αναφέρω αυτό το θέμα.

Αυτό που είπα εδώ ελλάδα τίποτα! το είπα γιατί όντως μέχρι στιγμής κανένα κατάστημα δεν έχει αυτά που έχει το εξωτερικό! Λογικό είναι γιατί υπάρχει κρίση! Το ξέρω ότι είστε το μοναδικό κατάστημα που έχει καλό watercooling από τα άλλα που δεν έχουν τίποτα, αλλά υπάρχουν ελείψεις στα ρακόρ το ποιο σημαντικό και λάστιχα τύπου tygon...ελπίζω κάποια στιγμή να έχετε πλήρη γκάμα προιόντων στο watercooling..γιατί πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ψωνίσουν από την ελλάδα...

Ευχαριστώ.

• 3 weeks later...

Μου φαίνεται δεν θα παραγγείλω ποτέ από το aqua.Δεν τα παίρνουν!! Τα ξεσκίζουν!!!! Στη γερμανία δεν πρέπει να έχει καθόλου μα καθόλου κρίση.

Δεν προλαβαίνω να παραγγείλω...Τον νοέμβριο μάλλον θα τα έχω και άμα....

καλυτερα που δεν εχει για να μην πεταξεις τα λεφτα σου :p

με αυτο που σκεφτεσαι να κανεις,απο τη μια θα σκοτωσεις την ροη στο κυκλωμα σου και απο την αλλη τους -5 ουτε για πλακα.

μην ξεχνας πως η θερμοκρασιες που μπορεις να επιτυχεις δεν μπορουν παρα να εχουν μια σχετικη αποκλιση απο την θερμοκρασια δωματιου και αυτη τη στιγμη ειναι μια χαρα.

αν δοκιμασεις να αλλαξεις και τους ανεμηστηρες και να δεις με κλειστο κουτι τι νουμερα θα πιασεις ισως μεινεις περισσοτερο ευχαριστημενος στο τελος.

• 2 weeks later...

Για ένα μονό ψυγείο δεν θα σκοτώσω και τη ροή...

Κοιτούσα τώρα εδώ : http://www.guru3d.com/article/guru3d-rig-of-the-month--october-2011/5

Από αλουμίνιο είναι οι σωλήνες? Πως το έκανε αυτό? Δείχνει πολύ τέλειο! Την αντλία γιατί την έχει πάνω και το reservoir κάτω?

εχει 2 τανκ ενα πάνω μπροστά και ένα κάτω πίσω η αντλία ειναι πιο κάτω στην πρώτη σελίδα στην δεύτερη φοτο φαίνεται .

ακομα επιμένω να κανεις αυτα που είπαμε και να δεις τι λεει το κύκλωμα απο θερμοκρασίες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.