GeorgeVasil Σεπτέμβριος 20, 2011 #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Στο bios εχεις περιπου 70% load στην cpu οποτε η μετρηση εινει λαθος.δειχνει λαθος.Δοκιμασε με realtemp/coretemp αυτες εινει οι θερμοκρασιες.Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 20, 2011 Author #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Σε ευχαριστώ γιώργο,και όλα τα παιδιά που με βοηθάτε γιατί δεν ξέρω και πολλά! Πρώτη φορά έβαλα υδρόψυξη και γι'αυτό κάνω τόσες ερωτήσεις! Sorry αν σας τα πρηξα πολύ!! p: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 20, 2011 Author #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Τώρα σε ότι αφορά το μονό ψυγείο που θα βάλω θα χρειαστώ και άλλη αντλία? Γιατί σκέφτομαι το κύκλωμα να γίνει έτσι. Για πείτε είναι καλό? Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 20, 2011 #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Σε οτι αφορα το μονο ψυγειο σου απαντησαμε παραπανω man..ισως να μην χρειαστει καν κ ισως να μην δεις διαφορα καν.Λογικα θα χρειαστεις αλλη αντλια (και οχι δευτερη)..οι καλες αντλιες εχουν Αρκετα..Δεν υπαρχει λογος να πας σε μονο κατ εμε.Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 20, 2011 Author #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 george θέλω να το κάνω έτσι το κύκλωμα για να μη ζεσταίνετε το tank,να είναι όλα κρύα...αλλά δεν ξέρω αν θα επαρκεί η αντλία γιατί θέλω να τη πάω πίσω τέρμα εκεί που θα μπει το μονό ψυγείο,θα το βάλω μέσα το tank στο κουτί για να κλείσει και το τζάμι..Τώρα το tank κάνει λίγο τρικυμία επειδή είναι κοντά στην αντλία..μετά θα κάνει κύκλο...και φοβάμαι μήπως δεν κάνει...Τους ανεμιστήρες αυτούς θα τους βγάλω και θα βάλω 3 enermax appolish red για να φωτίζουν και οι σωλήνες+tank γιατί είναι UV..Πιστεύω θα δείξει μετά το pc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 20, 2011 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Δεν θα χρειαστείς άλλη αντλίαΘα πέσει λίγο η ροή και αυτό είναι όλο.Εγώ πάντα υποστήριζα ότι η μικρότερη ροή συμβάλει σε καλύτερες θερμοκρασιες.Αν έχει ''τρικυμία'' όπως λες στο τανκ, αυτό σημαίνει ότι έχεις δυνατή αντλία και το νερό τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα μέσα στο κύκλωμα, με αποτέλεσμα να μη προλαβαίνει να κρυώσει αρκετά,αφού μένει στο ψυγείο λιγότερο χρόνο.Αν έβλεπες τη δική μου ροή, λόγω τετραπλού ψυγείου, θα νόμιζες ότι δεν κυκλοφορεί καθόλου το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Αυτή την αντλία έχω..http://www.ekwaterblocks.com/shop/pumps-and-accessories/pumps/ek-dcp-4-0-12v-dc-pump.htmlΆντε έ? δεν το ήξερα.. p:Άσχετο: Σήμερα στο δωμάτιο μου έχω 25c οι βαθμοί είναι 37c 33c 37c 34c έπαθα πλάκα!!Τι παίζει ρόλο σε μία αντλία ποιο πολύ? η ροή δηλαδή τα L/h ή το μέγιστό ύψος ανύψωσης?Γιατί αυτήν έχει 4m και άλλες με 1200L/h έχουν μερικές και 2m.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 21, 2011 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Η αντλία σου είναι καλή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει με ένα ακόμη μονό ψυγείο.Αν έχεις την δυνατότητα μπορείς να κάνεις και δοκιμή με κάποιο δανικό.Όμως πρώτα κανε αυτά που σου είπανε τα παιδιά και μετά πας σε αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 21, 2011 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Αν έχει ''τρικυμία'' όπως λες στο τανκ, αυτό σημαίνει ότι έχεις δυνατή αντλία και το νερό τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα μέσα στο κύκλωμα, με αποτέλεσμα να μη προλαβαίνει να κρυώσει αρκετά,αφού μένει στο ψυγείο λιγότερο χρόνο.Την προηγουμενη φορα που εγραφα τετοια λογια ο μιχαλης πηγε να με σκοτωσει στον καφε..το εχει διαψευσει πολλες φορες αυτο με την ταχυτητα..φανταζει λογικο στο μυαλο σου αλλα πρακτικα δεν ισχυει γιατι το συστημα ειναι πολυ μικρο.Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 21, 2011 #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 :smile011: χεχε οι γνώμες διίστανται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Σχετικά με αυτό guys τι παίζει ρόλο?Τι παίζει ρόλο σε μία αντλία ποιο πολύ? η ροή δηλαδή τα L/h ή το μέγιστό ύψος ανύψωσης?Γιατί αυτήν έχει 4m και άλλες με 1200L/h έχουν μερικές και 2m.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 21, 2011 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 O συνδυασμός...εξαρτάται απο τα μπλοκ που έχεις και την διάταξη καθεαυτή.Το ύψος μπορείς να πείς οτι δείχνει το πόσο δυνατή είναι, τα λίτρα το πόσο γρήγορα κυκλοφορεί τα νερά.Μπορείς να πεις:Υψος=ΡοπήΡοη= Ιπποδύναμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #94 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Παιδιά τώρα που κοιτούσα το aqua tuning έλεγε ότι τα ψυγεία πρέπει να πλένονται πριν τη χρήση!!Εγώ δεν έκανα τίποτα! Λέτε να είχε τίποτα μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 22, 2011 #95 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Αν είχε κανένα σκουπίδι μέσα και παγιδεύτηκε στο μπλοκ,τοτε σίγουρα είναι σε βάρος της απόδοσης του μπλοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 22, 2011 Author #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Χρήστο μη μου λες τέτοια! Εσύ όταν αγοράζεις ψυγείο το πλένεις? Και με τι? Έχω ακούσει με ξύδι! Βάζεις σκέτο ξύδι? Ή μαζί με νερό? Και μετά το ξεπλένεις νερό βρύσης?Άν είχε σκουπίδι, θα είχα αισθητά μεγάλες θερμοκρασίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 22, 2011 #97 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Απλά το ξεπλένω με νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 22, 2011 Author #98 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Θα το είχα καταλάβει άμα είχε τίποτα μέσα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 22, 2011 #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Αν δεν καθαρίσεις το μπλοκ δεν θα το μάθεις ποτέ.Αν θες να το κάνεις βάλε το out σε μια βρύση με πίεση και άσε το νερό να κάνει την δουλειά.Κατόπιν επαναλαμβάνεις με το in του μπλοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 22, 2011 Author #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 Thanks χρήστο για όλα!Εμένα στο κουτάκι έχει και ένα άλεν κλειδί και λύνεις το block,καλύτερα δεν είναι να το λύσω? Για να σιγουρευτώ 100% ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.