Jump to content

υδροψυξη με τριπλο ψυγειο με μεγαλες θερμοκρασιες

vagos456

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Σε οτι αφορα το μονο ψυγειο σου απαντησαμε παραπανω man..ισως να μην χρειαστει καν κ ισως να μην δεις διαφορα καν.

Λογικα θα χρειαστεις αλλη αντλια (και οχι δευτερη)..οι καλες αντλιες εχουν

Αρκετα..

Δεν υπαρχει λογος να πας σε μονο κατ εμε.

Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk.

george θέλω να το κάνω έτσι το κύκλωμα για να μη ζεσταίνετε το tank,να είναι όλα κρύα...αλλά δεν ξέρω αν θα επαρκεί η αντλία γιατί θέλω να τη πάω πίσω τέρμα εκεί που θα μπει το μονό ψυγείο,θα το βάλω μέσα το tank στο κουτί για να κλείσει και το τζάμι..Τώρα το tank κάνει λίγο τρικυμία επειδή είναι κοντά στην αντλία..μετά θα κάνει κύκλο...και φοβάμαι μήπως δεν κάνει...

Τους ανεμιστήρες αυτούς θα τους βγάλω και θα βάλω 3 enermax appolish red για να φωτίζουν και οι σωλήνες+tank γιατί είναι UV..Πιστεύω θα δείξει μετά το pc..

Δεν θα χρειαστείς άλλη αντλία

Θα πέσει λίγο η ροή και αυτό είναι όλο.

Εγώ πάντα υποστήριζα ότι η μικρότερη ροή συμβάλει σε καλύτερες θερμοκρασιες.

Αν έχει ''τρικυμία'' όπως λες στο τανκ, αυτό σημαίνει ότι έχεις δυνατή αντλία και το νερό τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα μέσα στο κύκλωμα, με αποτέλεσμα να μη προλαβαίνει να κρυώσει αρκετά,αφού μένει στο ψυγείο λιγότερο χρόνο.

Αν έβλεπες τη δική μου ροή, λόγω τετραπλού ψυγείου, θα νόμιζες ότι δεν κυκλοφορεί καθόλου το νερό.

Αυτή την αντλία έχω..

http://www.ekwaterblocks.com/shop/pumps-and-accessories/pumps/ek-dcp-4-0-12v-dc-pump.html

Άντε έ? δεν το ήξερα.. p:

Άσχετο: Σήμερα στο δωμάτιο μου έχω 25c οι βαθμοί είναι 37c 33c 37c 34c έπαθα πλάκα!!

Τι παίζει ρόλο σε μία αντλία ποιο πολύ? η ροή δηλαδή τα L/h ή το μέγιστό ύψος ανύψωσης?

Γιατί αυτήν έχει 4m και άλλες με 1200L/h έχουν μερικές και 2m..

Η αντλία σου είναι καλή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει με ένα ακόμη μονό ψυγείο.

Αν έχεις την δυνατότητα μπορείς να κάνεις και δοκιμή με κάποιο δανικό.

Όμως πρώτα κανε αυτά που σου είπανε τα παιδιά και μετά πας σε αγορά.

Αν έχει ''τρικυμία'' όπως λες στο τανκ, αυτό σημαίνει ότι έχεις δυνατή αντλία και το νερό τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα μέσα στο κύκλωμα, με αποτέλεσμα να μη προλαβαίνει να κρυώσει αρκετά,αφού μένει στο ψυγείο λιγότερο χρόνο.

Την προηγουμενη φορα που εγραφα τετοια λογια ο μιχαλης πηγε να με σκοτωσει στον καφε..το εχει διαψευσει πολλες φορες αυτο με την ταχυτητα..φανταζει λογικο στο μυαλο σου αλλα πρακτικα δεν ισχυει γιατι το συστημα ειναι πολυ μικρο.

Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk.

Σχετικά με αυτό guys τι παίζει ρόλο?

Τι παίζει ρόλο σε μία αντλία ποιο πολύ? η ροή δηλαδή τα L/h ή το μέγιστό ύψος ανύψωσης?

Γιατί αυτήν έχει 4m και άλλες με 1200L/h έχουν μερικές και 2m..

O συνδυασμός...εξαρτάται απο τα μπλοκ που έχεις και την διάταξη καθεαυτή.

Το ύψος μπορείς να πείς οτι δείχνει το πόσο δυνατή είναι, τα λίτρα το πόσο γρήγορα κυκλοφορεί τα νερά.

Μπορείς να πεις:

Υψος=Ροπή

Ροη= Ιπποδύναμη

Χρήστο μη μου λες τέτοια! Εσύ όταν αγοράζεις ψυγείο το πλένεις? Και με τι? Έχω ακούσει με ξύδι! Βάζεις σκέτο ξύδι? Ή μαζί με νερό? Και μετά το ξεπλένεις νερό βρύσης?

Άν είχε σκουπίδι, θα είχα αισθητά μεγάλες θερμοκρασίες?

Αν δεν καθαρίσεις το μπλοκ δεν θα το μάθεις ποτέ.

Αν θες να το κάνεις βάλε το out σε μια βρύση με πίεση και άσε το νερό να κάνει την δουλειά.

Κατόπιν επαναλαμβάνεις με το in του μπλοκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.