antonis Σεπτέμβριος 18, 2011 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 ρε παλικάρι πόσες φορές θα το πούμε η αντλία πρέπει να είναι κάτω από το τανκ (αφού το έκανες και είδες 33 βαθμούς γιατί δεν την άφησες εκεί ?). τι δεν καταλαβαίνειςβαλτην καθετα οχι πλαγια . ανεβασε και το τανκ οσο πιο πανω μπορεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 18, 2011 Author #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Το tank έτσι που το έχω είναι πολύ ποιο πάνω από την αντλία-σωλήνες...Τώρα όπως και να την έχω την αντλία πιάνει 48c,Μήπως έχει κολλήσει πουθενά αέρας??Εξαέρωση γίνεται έτσι όπως το έχω το tank? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 18, 2011 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Αν κάνεις ότι είπε ο Αντώνης θα έχεις την μικρότερη δυνατή θερμοκρασία.Αν αφήσεις το κύκλωμα να δουλέψει λίγη ώρα θα φύγει όλος ο αέρας από μέσα.Όταν λέμε κάτω εννοούμε κάτω στον πάτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 18, 2011 Author #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Τώρα την αντλία να την κατεβάσω τέρμα κάτω,άσχετα αν το reservoir περνάει όλο το κύκλωμα από πάνω? Επίσης εξαέρωση γίνετε έτσι όπως έχω το reservoir?sorry που σας τα πρήζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 18, 2011 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Αν βάλεις τέρμα κάτω την αντλία θα γίνεται πιο εύκολα εξαέρωση, αρκεί να το αφήσεις να δουλέψει λίγα λεπτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 18, 2011 Author #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 ΟΚ θα την βάλω στο πάτωμα την αντλία για μερικές ώρες μέχρι να πέσει η θερμοκρασία!Εξαέρωση γίνεται έτσι όπως το έχω ε?Edit: Παίζει ρόλο αν η αντλία όταν θα την βάλω ξανά στη θέση της πρέπει να είναι όρθια? ή μπορώ και ξαπλωτή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 18, 2011 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Να την βάλεις ΜΟΝΙΜΑ στον πάτο..... του κουτιούΣου έδωσα ένα παράδειγμα με την φωτο.Εξαέρωση γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 18, 2011 Author #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Δεν έχω χώρο όμως...Ξαπλωτή πειράζει να είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 18, 2011 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Δεν πειράζει ξαπλωτηΓιατί δεν έχεις χώρο?Τι έχεις εκεί κάτω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 18, 2011 Author #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Έχω σκληρούς δίσκους,Την είχα πάνω από τους σκληρούς την αντλία...δεν έχω άλλο χώρο,άμα την έχω πάνω από τους σκληρούς την αντλία,και το reservoir περνάει το κύκλωμα δεν λειτουργεί καλά? Πρέπει οπωσδήποτε να είναι τέρμα κάτω?Τώρα την έχω στο πάτωμα έξω από το κουτί και δεν έπεσαν οι θερμοκρασίες...Μήπως έχει αέρα κάπου μέσα και το δημιουργεί αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 18, 2011 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Ανέβασε πιο πάνω τους σκληρούς και κανε χώρο κάτω. Με αυτά τα πάνω κάτω Το πιο πιθανό είναι να έχει αέρα στο κύκλωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 18, 2011 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 πιο απλα δεν μπορω να το εξηγήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 18, 2011 Author #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Πως θα καταλάβω ότι έχει φύγει όλος ο αέρας από το κύκλωμα? Και πως θα τον διώξω?Edit: Αντώνη έτσι την έχω την συνδεσμολογία... Οκ μετακινώ τους σκληρούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 18, 2011 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 δηλαδή η αντλια σου ειναι κατω απο τα ρακορ του τανκ ? γιατι δεν βλεπο κατι τέτοιο στις φοτο , Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 18, 2011 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Πως θα καταλάβω ότι έχει φύγει όλος ο αέρας από το κύκλωμα? Και πως θα τον διώξω?Edit: Αντώνη έτσι την έχω την συνδεσμολογία... Οκ μετακινώ τους σκληρούς...Δες στο 4:39 πως εξελίσσεται μια εξαέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 18, 2011 Author #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Το ξέρω αντώνη...αυτή την στιγμή την έχω στο πάτωμα την αντλία και τα ρακόρ του reservoir είναι είναι ποιο πάνω...αλλά δεν λέει να κατέβει η θερμοκρασία...Το είδα χρήστο το βίντεο αλλά αυτός έχει τρύπες πάνω στο reservoir εγώ έχω ανοικτό καπάκι άμα το κουνήσω θα χυθεί το περισσότερο..να το αδειάσω λίγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 18, 2011 Author #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Το άδειασα λίγο το reservoir Και πετιέται πάνω νερό με δύναμη,δεν σταματάει καθόλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 19, 2011 Author #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Το άλλαξα.Έβαλα την αντλία στο πάτο.Τo reservoir πολύ ποιο πάνω,κόντινα τα λάστιχα ξανά,και τα έκανα να μην έχουν έστω και λίγο τσάκιση..αλλά πάλι η θερμοκρασίες ίδιες,πριν λίγο έκανα εξαέρωση... Τώρα τι λέτε άλλο να κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 19, 2011 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Μια χαρά έγινε..Τι θερμοκρασιες έχεις τώρα?Και με ποιο πρόγραμμα μετράς το load?Οι ανεμιστήρες ρουφάνε από κάτω η φυσάνε προς τα κάτω?Τι θερμοκρασία έχει το δωμάτιο που βρίσκεται το PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 19, 2011 Author #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Thanks!44c 40c 44c 41ccore tempοι ανεμιστήρες φυσάνε προς τα κάτω οι 3 του ψυγείου...οι 2 μπροστά και ο ένα πίσω 'μεσα' και ο πάνω έξω.Θερμοκρασία δωματίου 29c-30c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.